Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 002
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Направо ме изумявате! Наистина ли вярвате, че някой друг ще ви реши проблемите чрез ритуали и други съмнителни способи? Къде остана доброто старо общуване? Начина за решаване на проблеми в едно семейство за мен е да седнат двамата и да си поговорят сериозно. Ако един мъж кръшка, баенето едва ли ще му пресече мерака - а ако желанието ви да си стои при вас бъде изпълнено, но с цената на здравето му? В смисъл, че така да се разболее, че да няма сили да кръшка, а да си стои вкъщи да го гледате?
Съжалявам, че спамя темата  Hug Трийте, ако трябва мненията ми, ще се опитам да не ви досаждам повече, но тъйкато периодично ми излиза темата, хвърлям по едно око.

# 226
Направо ме изумявате! Наистина ли вярвате, че някой друг ще ви реши проблемите чрез ритуали и други съмнителни способи? Къде остана доброто старо общуване? Начина за решаване на проблеми в едно семейство за мен е да седнат двамата и да си поговорят сериозно. Ако един мъж кръшка, баенето едва ли ще му пресече мерака - а ако желанието ви да си стои при вас бъде изпълнено, но с цената на здравето му? В смисъл, че така да се разболее, че да няма сили да кръшка, а да си стои вкъщи да го гледате?
Съжалявам, че спамя темата  Hug Трийте, ако трябва мненията ми, ще се опитам да не ви досаждам повече, но тъйкато периодично ми излиза темата, хвърлям по едно око.

fata_morgana,Вие наистина спамите темата.Така е преценило момичето,така е направило.Не решава Вашите проблеми по този начин,а своите.Много моля,престанете с този нравоучителен тон!

# 227
fata_morgana се опитва да ви помогне

Ванга и Христовият Кръст

Не много преди да умре, Ванга пратила при митрополит Натанаил хора, които да му предадат, че тя иска той да я посети. Надявайки се, че може би Ванга иска да се покае, Владиката обещал да отиде. Съвсем естествено, защото като добър пастир, той е длъжен да се грижи за всяка овца от своето стадо, особено за заблудените.

След няколко дни той отишъл при нея и влязъл в стаята ѝ. Владиката носел със себе си мощехранителница, в която се намирала частица от Честния Кръст Господен. При Ванга, както обикновено, имало много хора, а тя стояла вглъбена в себе си, предсказвайки нещо някому и не чула, когато в стаята влязъл митрополитът. Във всеки случай, не разбрала кой дошъл при нея. И изведнъж рязко спряла да предсказва и цялата се изменила, проговаряйки с нисък, хриплив глас и с видимо усилие: «Някой влезе. Нека незабавно да хвърли на земята това, което е донесъл със себе си! Незабавно да ГО хвърли на земята!” „Какво е то?”, – попитали изумените присъстващи. В този миг тя надала адски вик: «ТОВА! Той държи в ръцете си ТОВА! ТО ми пречи да говоря! Заради НЕГО нищо не виждам! Не искам ТОВА НЕЩО в моя дом!», виела тя, тропайки с крака и люлеейки се напред-назад.

Тогава Владиката се обърнал, напуснал стаята, качил се в колата и си заминал.

# 228
Извинявам се на всички, които съм засегнала.
Бог да ви пази!

# 229
  • Под Слънцето
Серафима, съмнявам се това да е истина. По-скоро звучи като притча за назидание.
Баба Ванга, лека й пръст, си беше дълбоко религиозна .
И моля те, намерете си наистина друго място за нравоучения.

# 230
Серафима, съмнявам се това да е истина. По-скоро звучи като притча за назидание.
Ванга официално се счита за окултистка, действала чрез бесовете - наскоро излезе книга по тази тема от Йеромонах Висарион от манастира Георги Зограф на Атон. Ето едно видео с него по темата.

ОТЕЦ ВИСАРИОН ЗА ВАНГА И ДЪНОВ: ОТЗВУКЪТ
http://www.sveta-nedelia.org/lm/biblioteka/video/2011-05-19-otec-vasarion.html

Ето линка към това, което поместих от сайта на свещеник Божидар Главев:
http://budiveren.com/index.php?option=com_content&view=artic … -35&Itemid=91

И още два линка за Ванга:
http://www.budiveren.com/index.php?option=com_content&view=a … -35&Itemid=91

http://www.budiveren.com/index.php?option=com_content&view=a … -35&Itemid=91

Колко пъти да се каже в тази тема, че християнството въобще, и в частност православието, забранява врачуването и ясновидството и казва, че това е тежък грях - тези хора и клиентите им се наказват с вечни мъки в ада.

Книгата на монах Висарион е:
1. Петър Дънов и Ванга - 1част - Петър Дънов - анализ на едно лъжеучение
2. Петър Дънов и Ванга - 2част - Ванга - портрет на една съвременна магьосница

Наскоро излезе в превод и книга на Руската църква за Ванга в същия смисъл с автор Игумен N

# 231
Скъпи дами,проповядващи за спасението на нашите души,благодарна съм,че не живеем в Средновековието,защото ние,ходещите по врачки,щяхме да бъдем изгорени на клада.
Ние приемаме вашите ценности и светоглед.Ако обичате,приемете и вие нашите.Всеки приема Бог по различен начин.Това,че ходим по врачки,не ни прави безбожни.
Престанете да цитирате Библията,защото и тя е написана от хора.Кръвожадните ви религии са измислени от хора.Не може да си спасиш душата,ако не е закодирано в твоето ДНК.Дори и това колко врачки ще посетиш,също е отбелязано там.Всичко,което правиш,ти е предначертано.

Няма нужда от проповеди.
Намерете си друг форум и си се спасявайте взаимно.

# 232
Скъпи дами,проповядващи за спасението на нашите души,благодарна съм,че не живеем в Средновековието,защото ние,ходещите по врачки,щяхме да бъдем изгорени на клада.
Ние приемаме вашите ценности и светоглед.Ако обичате,приемете и вие нашите.Всеки приема Бог по различен начин.Това,че ходим по врачки,не ни прави безбожни.
Престанете да цитирате Библията,защото и тя е написана от хора.Кръвожадните ви религии са измислени от хора.Не може да си спасиш душата,ако не е закодирано в твоето ДНК.Дори и това колко врачки ще посетиш,също е отбелязано там.Всичко,което правиш,ти е предначертано.

Няма нужда от проповеди.
Намерете си друг форум и си се спасявайте взаимно.

Госпожице, ти не беше ли приключила с врачките?Какви ги дириш пак тук?  Shocked

# 233
Само хвърлям по едно око да видя какво става във форума. Simple Smile

# 234
И в скоро време,ако не съм толкова инат,може да стана и госпожа.Ама то от мен си зависи. Simple Smile Simple Smile Wink

# 235
Аз да споделя за Лили от Разсданика - навестих я...
Горе долу добре...
Гледа на карти
Първото което ме попита беше кой е зодия Риба - това е бившия ми мъж
Каза ми - бивш ти е, ама живеете под един покрив, факт, поради лошо стечение на обстоятелствата
Излезе ми бременна жена и смърт , факт, бях бременна, но плода от стрес престана да се развива...
Обичали ме двама мъже, факт, каза съвсем точно зодията на другия, както и всички обстоятелства около него с голяма точност...
Миналата година ходех по врачки щото ми беше скучно, сега имам големи проблеми...каза да се боря, че ще спечеля, макар, че вижда че съм се отказала и съм готова да сключа споразумение.
Става въпрос за едно дело.
Че всичко ще се оправи...не ми стана по леко от това
Най - лошото от всичко мили дами, знаете ли кое е...тези които миналата година следяха постовете ми от ходенето къде ли не, помните ли колко ужасена бях от Мила от Света Троица...
Жалко, но тя се оказа права за всичко, което ми наговори тогава, а аз грам не й повярвах и бях излезнала от нея в ужасно емоционално състояние и цял ден не можех да се оправя.
Но нещата, които тя ми предрече за цялата 2013 година са вече факт.
Та такива ми ти работи...Таксата на Лили е 30 лева, поне на мен толкова ми взе, но като цяло ги позна нещата и ги описа много точно.
Аааа, минах и през Ина да я видя...тя пак ми изсмука нещата от главата и не ми каза нищо, което аз самата да не знам, за мен тя си остава човек, който чете просто мисли, но за бъдеще - нищо конкретно!
Поздрави   bouquet

# 236
  • Sofia
Ванга официално се счита за окултистка, действала чрез бесовете

Серафима, не баба Ванга, а вие сте бясна за връзване. От дума не разбирате,колко пъти деликатно или не чак дотам ви намекнаха да спрете, но.... объркани бесни фанатички колкото щеш.

# 237

Миналата година ходех по врачки щото ми беше скучно, сега имам големи проблеми...

Никой ли не вижда връзката?

lack, под "бесове" Серафима има предвид демони - така се наричат в библията.

# 238
  • София
Атанас от София. Освен, че познавал като гадател, правел и ритуали. Каза ми, че е доволна от него и ходела често за подобни неща. Някой от вас чувал ли е за този Атанас и имате ли впечатления?

Как така "смешен" проблем??? Няма такъв. Всеки се отразва и на физическо и на емоционално и т.н. ниво. А този проблем хич не е за подценяване.(да го разрешиш с 2-3 приказки).
Не съм чувала за Атанас, ама ако можеш навести го.
Стискам палци някой да го е посещавал и да ти отговори!

# 239
  • София

Здравейте!
Какво ви е мнението за Адем?Много ми го похвалиха,чака се с дни...Някой бил ли е скоро?
Благодаря предварително!  bouquet

Ооох, много труден въпрос! Преди много години, преди да дойде в София, беше много ОК.,като познаваемост и помощ.
След като дойде съм го посещавала 3-4 пъти. Нула-и за двете неща. Има го в черния списък. Доколкото си спомням от всички теми, май само 1 потребител беше доволен, наскоро. Общо всето мненията бяха, че работи на избирателен принцип.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт