Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 360
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Здравей     Baiche мама на близнаци може ли e-mail smile3503

# 301
Аман от серафими,йерувими и ангели безкрили !!!!!!!!!!! да бяхме говорили с богослов,ама не сме ! може би не искаме ! разтягайте си локумите в темата за православие и не спамете ! като толкова знаете,можете и разбирате,изгонете демоните от врачките,ние сме си съвсем наред.ето-има доста имена публикувани,съберете се кръжока по християнство и изчистете сатанизма от всички екстрасенси и магове,така няма да има при кого да ходим ! после вземете една фуния и ни наливайте от вашите просветлени мозъци,че ние сме бехарактерни,неразумни и безбожници !

# 302
Да се наричат мартениците православна традиция е абсурд. Аз лично не нося мартеници, защото съм християнка. Християните, които ги носят го правят един вид като традиция, не защото вярват, че ще им донесе здраве. За себе си - избягвам подобни езически обичаи

За жертвоприношенията - евреите в Стария Завет не са езичници, но в Моисеевия закон има постановени жертвоприношения, които са се извършвали в Скинията, а после и в храма. Но те се отменят с християнството. И така, аз лично не отказвам да ям курбан, но не смятам че курбанът е нещо необходимо в църквата ни. Но и не мога да приема твърдението тук, че става дума за езическо жертвоприношение. Езическите жертвоприношения са свързани с гадаене по разпрани утроби и принасяне на езически божества (т.е. демони), все пак трябва да се прави разлика. На днешните гладни времена, смятам че да се нахранят хората на курбан, а и да стане той повод да се съберат и да си спомнят за Бога, не е нещо лошо. В езичеството е имало и човешки жертвоприношения, и днес ги има на Кали в Индия, например. Сатанистите също ги практикуват.

Факт е че много от църковните празници нарочно са сложени да изместват езически празници. Сам Господ Иисус Христос бива разпнат пред Пасха и в Библията е посочено, че замества пасхалното агне от Моисеевия закон. Възкресение Христово замества Пасха! И в това има голяма символика - Той отива като агне на заколение.
Разни хора, разбрали недоразбвали, използват подобни аргументи с/у християнството.
Според мен, тези които искат да отричат Светото Православие ще намерят винаги някакви такива аргументи. Да бяхте поговорили с богослов, за да ви обясни някои неща.

Кой е казал, че мартениците са според християнските догми?! Кои сте вие, че да сте против този древен обичай тачен през вековете от целия български народ? Дори свещениците не са го направили! От коя секта сте бихте ли осветлили?

# 303
Кой е казал, че мартениците са според християнските догми?! Кои сте вие, че да сте против този древен обичай тачен през вековете от целия български народ? Дори свещениците не са го направили! От коя секта сте бихте ли осветлили?
Потърси малко по-назад в темата и ще видиш, кой го е казал. Православна съм. Не сте наясно с нещата, но няма да коментирам тук. Изнесохме тази дискусия в друга тема. Само този линк, където е обяснен произходът на мартеницата: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%B … D0%B8%D1%86%D0%B0

# 304
някой вече да е посетил атанас от софия?

# 305
А доволни от Себахат от Пловдив за бъдеще?За настояще е точна,но ....

# 306
Понеже много хора ми писаха на лични и много проявиха интерес за Атанас, реших да постна номера му тука.

0890 333 180 Атанас

И после моля да споделят доколко са доволни и дали е помогнал.
Благодарности на Саманса, че се отзова.   bouquet Атанас ще е претрупан с работа идните дни/седмици. Дано доволните от него са повече!! Моля, пишете, какви пари взима.

Не знам колко точно взима, но моята съседка каза, че му е давала по 20 лв за гледането и 100 за ритуали
Би ли казала на какво гледа?

Подрежда някакви символи пред себе си, три на брой и започва да говори. Каза ми нещата както са си с абсолютна точност и как точно ще се развият, какво да направя и т.н. За ритуалите знам, че иска снимка, за разваляне на магия не знам какво иска, не ми се е налагало.

# 307
Момичета здравейте може ли телефона на Ели

# 308
,,Подрежда някакви символи пред себе си, три на брой и започва да говори. Каза ми нещата както са си с абсолютна точност и как точно ще се развият, какво да направя и т.н. За ритуалите знам, че иска снимка, за разваляне на магия не знам какво иска, не ми се е налагало.,,.аз лично с огромно любопитство ще следя развитието,знаеш защо Simple Smile  малко момичета казват,че са правили при някой ритуали и те да носят резултат,при това в сегашно време не съм прочела никоя да е правила,повечето го споделят тук след 20 години...много се радвам,че твоя е станал влюбен тийнейджър,но само веднъж ли прави ритуал или няколко пъти трябва да ходиш?и така да се каже гаранционен срок има ли newsm78 Joy.в смисъл колко време работи ритуала и периодично в годините напред пак ли трябва да се прави нещо,защото си спомням,че една госпожа сподели тук,че преди мн години е правила при  някаква баба ритуали,но всяка година и е казала какво да прави тя самата,за да подържа положението щастлив семеен живот.ако ти е казал да не го казваш-ок,няма проблеми,стискам палци всичко да се нареди  Hug

# 309
А доволни от Себахат от Пловдив за бъдеще?За настояще е точна,но ....
  това някоя нова звезда ли е?и аз питах за Вергиния отзиви,но .... нищо досега.щях да се отбивам преди повече от месец при джемиле,но като ме закара таксито в гетото...в сиган маала,джин-джан жива друга душа няма освен някой и друг брадат разголен братчед Mr. Green и дори не слезнах от таксито.някой друг от пловдив посещавала ли си.вергиния е мила,но по телефона ми каза че таксата е 30 лева и се прави хороскоп,но не астрологичен.като отидох видях,че работи с карти таро,задаваше ми въпроси и при нея доуточнявах.4 човека ми казват едно и също,но с доста разлика като срокове,но не и за онова,което питах,а уж е обикновен простичък въпрос..

# 310
Момичета,преди време около 2003г.в Пловдиска обществена тв в предаване за ясновидци,участваше Мария,от която мои познати са много доволни.От години живее и работи пак като ясновидка в Германия.
Можете ли да ми помогнете с фамилията или някакви нейни координати?
Благодарско!  bouquet  bouquet  bouquet

# 311
  • София
sun sea и аз издирвам една Мария, която живееше в Люлин, имаха бизнес със супруга си в София..........но й изгубих координатите.

# 312
,,Подрежда някакви символи пред себе си, три на брой и започва да говори. Каза ми нещата както са си с абсолютна точност и как точно ще се развият, какво да направя и т.н. За ритуалите знам, че иска снимка, за разваляне на магия не знам какво иска, не ми се е налагало.,,.аз лично с огромно любопитство ще следя развитието,знаеш защо Simple Smile  малко момичета казват,че са правили при някой ритуали и те да носят резултат,при това в сегашно време не съм прочела никоя да е правила,повечето го споделят тук след 20 години...много се радвам,че твоя е станал влюбен тийнейджър,но само веднъж ли прави ритуал или няколко пъти трябва да ходиш?и така да се каже гаранционен срок има ли newsm78 Joy.в смисъл колко време работи ритуала и периодично в годините напред пак ли трябва да се прави нещо,защото си спомням,че една госпожа сподели тук,че преди мн години е правила при  някаква баба ритуали,но всяка година и е казала какво да прави тя самата,за да подържа положението щастлив семеен живот.ако ти е казал да не го казваш-ок,няма проблеми,стискам палци всичко да се нареди  Hug

Не ми каза, дали ще се налага да ходя пак за същия ритуал. Каза ми само, че ако ми писне като присъствие около мен, няма да има нужда да се разваля, единствено мога да го отдалеча с поведение. Каза ми, че докато това положение ми харесва, мога да си го държа "на каишка" - така се изрази. Засега нямам оплаквания и не ми е омръзнало да съм обгрижвана повечко. Взе да ми писва единствено да ми дава постоянно отчет по телефона какво прави докато е навън, но по-добре малкото зло Wink

# 313
Само не мога да разбера защо този Атанас като е толкова успешен никой не знае за него? Или е поредната реклама като на Ели, Ташинка и разни други бързо изгрели и залезли звезди!?!

# 314
Само не мога да разбера защо този Атанас като е толкова успешен никой не знае за него? Или е поредната реклама като на Ели, Ташинка и разни други бързо изгрели и залезли звезди!?!

Всъщност сигурно има още много хора като тях, за които никой не знае или поне знаят малко. На някои от тях това не им е цел или смисъл в живота, имат си професии, имат си хобита и т.н., но въпреки това имат някакви умения. Други като ефирните врачки, цяла България знае за тях, но колко са помогнали на някого или до колко имат умения, само онзи от горе си знае. Те нашумяват с масова реклама, която упорито поддържат сами и точно заради тази реклама, просто не залязват. Сигурно има стотици бабки по селата, които умеят нещо, но за тях не са чували дори в съседното село.

Общи условия

Активация на акаунт