Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 203
  • 725
  •   2
Отговори
# 390
Аз посочих доста други като имена, но не съм им дала телефонните номера Simple Smile А и там безплатно е само ясновидството. Не знам на колко въпроса имаш право, но като цяло не са ме отсвирили още Wink

В такъв случай Вашите постове са също безсмислени.

# 391
В по предните теми бях срещала името на Таня от Дунавци,сигурно е имало и координати и доколкото помня доста добри отзиви за нея.
Та въпросът ми е,ако някой има телефон за връзка/в списъка липсва/нека ми пише на ЛС или тук,няма проблем.Просто сега имам път натам.
Да си подновя питането! newsm78

Виж точно при тази не съм ходила, дори не знам къде е Дунавци, инак щях да ти дам номерът й. Ако кажеш къде е това Дунавци, може да се сетя за някоя врачка наоколо, която съм пропуснала да спомена, че съм ходила.

# 392
  • Sofia
Аз посочих доста други като имена, но не съм им дала телефонните номера Simple Smile А и там безплатно е само ясновидството. Не знам на колко въпроса имаш право, но като цяло не са ме отсвирили още Wink

В такъв случай Вашите постове са също безсмислени.
Но темата е за взаимопомощ и споделяне, нали?  Ако обичаш, дай името на ФБ групата. Аз се интересувам от отговор само на един въпрос, не ми трябва подробно ясновидство и не очаквам мигновен отговор.

# 393
Някой да ми даде ритуал за привличане на успех?

# 394
моля,да ми препоръчате някой от габрово,ще помоля ако има някой от форума от габрово да ми пише на лични

# 395
Моля ако някой има координати на човек, който може да открива загубени вещи.

Преди 10 години моя позната си загуби пръстен и много и се подигравах, че ходи по врачки, но една и беше казала точно къде е , в чувал от изрезки в офиса и тя го намери точно там.
Сега се сещам за нея защото има изгубена вещ/не е моя/ и не се знае къде е .

Моля ви рекламиращите тук, пропуснете ме....... Joy

# 396
Ако пак е пръстен - детектор за метал Wink

# 397
В по предните теми бях срещала името на Таня от Дунавци,сигурно е имало и координати и доколкото помня доста добри отзиви за нея.
Та въпросът ми е,ако някой има телефон за връзка/в списъка липсва/нека ми пише на ЛС или тук,няма проблем.Просто сега имам път натам.
Виж точно при тази не съм ходила, дори не знам къде е Дунавци, инак щях да ти дам номерът й. Ако кажеш къде е това Дунавци, може да се сетя за някоя врачка наоколо, която съм пропуснала да спомена, че съм ходила.
Това село е близо до Казанлък,май на 5 км.

# 398
Някой да се е възползвал от услугите на 0899 075544 ДИМИТРОВ за събиране на разделени двойки, имате ли впечатления и отзиви за този човек?

# 399
Някой да ми даде ритуал за привличане на успех?
Преди дни ти въведе Атанас във форума и се похвали , че ритуалите му имали  мигновен ефект...?

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 20:41 от ryannn

# 400
  • София
Моля ако някой има координати на човек, който може да открива загубени вещи.

Преди 10 години моя позната си загуби пръстен и много и се подигравах, че ходи по врачки, но една и беше казала точно къде е , в чувал от изрезки в офиса и тя го намери точно там.
Сега се сещам за нея защото има изгубена вещ/не е моя/ и не се знае къде е .

Моля ви рекламиращите тук, пропуснете ме....... Joy
Моя позната ми каза, че нейна приятелка си загубила пръстен и Пепа от Х.Димитър и посочила точно къде се намира.

# 401
Момичета, някой ходил ли е при Маг Вая и Маг Анастасия (Асия). Преди време имаха предаване по култовия Канал 2001. Имаше и една Маг Елена: http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=390
А тази Маг Елена май е друга: http://magelena.free.bg/

# 402

В Казанлък имаше една баба, но не знам дали е жива още, бях ходила преди 7-8 години. Живееше до автогарата. Баба Петра, беше на около 70-80 и много познаваше жената. Но за Дунавци не знам нищо.

# 403

В Казанлък имаше една баба, но не знам дали е жива още, бях ходила преди 7-8 години. Живееше до автогарата. Баба Петра, беше на около 70-80 и много познаваше жената. Но за Дунавци не знам нищо.
Там имаше преди време и една баба..ако се не лъжа ..Дешка,гледаше на клечки кибрит.Мина доста време, тогава ме заведоха ,нямам телефон ,за жалост-имах един кардинален въпрос, с който отидох и тя се оказа права.Беше наистина мн.възрастна, може би някой местен би могъл да я знае, ако изобщо е жива и здрава, което й пожелавам.
За Дунавци ( Таня) има писано в предишните теми.

# 404
Чували ли сте за ритуала отключване на църква? За какво точно се прави? За отключване на късмета или само за любов?

Общи условия

Активация на акаунт