Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 131
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
  • Под Слънцето
archduke, благодаря ти!.  А .. аз със Сирма нямам проблеми.  До тук. Ще я видим бабката.

Лъки ,за дамата от долният линк , съм чела.. Преди години във в. Шоу , всеки брой, имаше статия ..или две за различни такива лица със способности.

# 481
Лъки Стар изчисти си моля пощата да ти пиша.....

ГОТОВО  Peace

Лъки ,за дамата от долният линк , съм чела.. Преди години във в. Шоу , всеки брой, имаше статия ..или две за различни такива лица със способности.

Това, което си чела само информация ли е било? Защото в сайтовете историите, които са вкарали си е видно, че е самореклама. Затова, ако някой има лични впечатления за някоя от двете особи, моля да сподели. Всякаква информация е важна  Hug

Да попитам за Таня от Люлин някой ходил ли е скоро? Опитвам се да се свържа с нея, но не успявам. Моля, ако някой има информация за нея нека ми пише на лични. Благодаря!

# 482
Искам да споделя, че съм крайно разочарована от Таня - Дунавци!

От разговора с нея разбрах къде живее, но не и че трябва да се носи пакет кафе.
Обясни, че трябва да си купим от съседното кафе. Бях с още едно момиче от форума и всяка трябваше да купи, за да носи нейната енергия. Дори не направи кафе, а изля от една чаша малко утайка, от която някой друг преди мен е пил. Изреди ми доста букви, после се оказа, че и на двете ни е говорила едно и също. Без да е изсъхнала чашата я взе и с химикал взе да чертае вътре нещо, явно да се образуват букви и фигури, които после ми показа, и при двете ни едни и същи неща се бяха образували - З /злоба/, С /самота/ и дявол, и докато не се развали това, което ни е правено няма да ни върви в нищо. Тя можела да го развали, но струвало 54 лв, ако сега съм нямала щяла съм да и преведа и да отида пак от кафенето да купя захар и шише вода, които може би както пакетчетата кафе се препродават многократно. Буквите, които ми изрежда за някои се сетих, все пак имам роднини, приятели и познати, но не ми стана ясно в каква връзка ги споменава и защо са в чашата ми /напр. кой е инженер или икономист, кой е облечен с бяло - работи като лекар или зъболекар, кой е с буквата М, но след като нямах такъв се оказа, че може би е някой Мъртъв, и още куп други глупости.../
За бъдещето, докато не се развали магията, не може да каже нищо...

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 16:57 от didi.d

# 483
кой е с буквата М, но след като нямах такъв се оказа, че може би е някой Мъртъв, и още куп други глупости.../
ooooh!

# 484
Понеже ми раздухте кутията, а и не ми се отговаря на всички по отделно, да не говоря, че някои пишат, а няма как да им върнеш отговор по обясними причини, ето ви направо линк. Безплатно е само да питаш нещо. Дерзайте.

ето го линка -  on.fb.me/143AEQ1

# 485
Има-няма през страница някой спомене Маг Пепа и свършват с "много е добра, познава". Аджеба, нещо по-така няма ли като информация? Дали разваля магии?

А относно линка на kremache - това е ФБ група и като им писах казаха, че имам магия. Някой пробвал ли е - дали наистина ги развалят успешно? kremache, на теб разваляли ли са ти магия от тази група?

# 486
  • Под Слънцето
Добре, че нямам фейсбук  Joy

Лъки, знаеш добре, че можеш да си платиш и да пишат добри неща за теб.. В коя да е медия. Или да говорят. Та относително е. Имах приятелка с това име,която почина преди  години .. и затова съм запомнила  врачката. Ако имаш възможност, отивай в градската библиотека и  рови по стари броеве.

# 487
да изкажа мнение за елмаз от севилево- поредната шарлатанка,не се лъжете да ходите при нея

# 488
Искам да споделя, че съм крайно разочарована от Таня - Дунавци!

От разговора с нея разбрах къде живее, но не и че трябва да се носи пакет кафе.
Обясни, че трябва да си купим от съседното кафе. Бях с още едно момиче от форума и всяка трябваше да купи, за да носи нейната енергия. Дори не направи кафе, а изля от една чаша малко утайка, от която някой друг преди мен е пил. Изреди ми доста букви, после се оказа, че и на двете ни е говорила едно и също. Без да е изсъхнала чашата я взе и с химикал взе да чертае вътре нещо, явно да се образуват букви и фигури, които после ми показа, и при двете ни едни и същи неща се бяха образували - З /злоба/, С /самота/ и дявол, и докато не се развали това, което ни е правено няма да ни върви в нищо. Тя можела да го развали, но струвало 54 лв, ако сега съм нямала щяла съм да и преведа и да отида пак от кафенето да купя захар и шише вода, които може би както пакетчетата кафе се препродават многократно. Буквите, които ми изрежда за някои се сетих, все пак имам роднини, приятели и познати, но не ми стана ясно в каква връзка ги споменава и защо са в чашата ми /напр. кой е инженер или икономист, кой е облечен с бяло - работи като лекар или зъболекар, кой е с буквата М, но след като нямах такъв се оказа, че може би е някой Мъртъв, и още куп други глупости.../
За бъдещето, докато не се развали магията, не може да каже нищо...

Писах подробно в някоя от предните теми по повод на майстор Таня от Дунавци....Най-обикновена, поредна, селска( в напълно буквалния смисъл на думата) операторка.....Може би , отличителната й черта е че ти " гледа" на комбинация от остатъци и утайка от кафе, което друг е  пил...-зашеметителен подход!

Подобни майстор-лели са не десетки, а стотици, но дори споделянето тук на конкретни факти от алъш-веришната им дейност, при това написано смислено, логично и грамотно среща един неизменен и най-често глупавото-неграмотен отговор -" ма как не ти познаха"-за да е точен цитатът,пунктуация в него  няма.

Изключително нелепото е, че схемата абсолютно винаги е една и съща:минава някой през форумчето-случайно!Споделя, че еди коя си поредна леля е ' Страшна!Всичко ми позна!"( най-хубавото е " Говори с имена!")   и се почва -бегом,наред, в галоп....Обективността е нежелана, не е фактор.

Неведнъж това са лели, за чиито дивен майсторлък е писано и писано в предходни теми , ама...нищо не може да ги лиши от всеотдайна клиентела...Точно както ,колкото и пъти в национален ефир да изобличат лоеният фарс Боряна Тотева и там потокът от прииждащи нивга не секва.

Преди доста време , в класическия неграмотен стил, тук беше хвърлена хвалба за майстор Хайрие от хасковските села-била :" жената чудо"- моментален юруш, естествено.След около месец-два, не повече, същата лейди, която обяви оператор Хайрие за чудо, наду фанфарите за  ромският майстор Ташинка от съседното село-Конуш.За там едва ли не автобуси тръгнаха, Ташинка събра добри пари за зимнина и естествено  много скоро стана ясно, че друг , освен нея, файда не е видял от акцията.Разбира се, трябва само след няколко теми някой пак да я похвали, след като ..случайно мине през имота й да му рекне за бъднините му и радостта и клиентелата отново ще споходят майстор Ташинка.При предната офанзива, някой тук писа, че Ташинка място не можела да си намери от щастие, след като беше рекламирана тук и потекоха захар,пари и катинари към нея.Да припомня-парите не са за нея, тя ги дава на други хора,ма, за удобство, да не ги търсите сами тез други хора, дайте й ги на нея...

Междувременно, питах таз лейди, която шумно рекламира и двете(Хайрие и Ташинка) , какво се случи с дивния й  възторг от жената-чудо, който само с месец предхождаше възторга й от майстор Ташинка: "миииии, миии тоооо, оказа се , че не  е чудо и даже по-зле стана и нишо не ми познаха".
...
Превъртаме няколко теми напред.Миналият ден, случаен посетител, случайно преминал през Дунавци....споделя тук възторг... и схемата се завърта моментално пак....

Ха, някой е дръзнал да посочи фактите на цялата нелепост, обаче, стой , та, гледай какво става!!!

Накрая припомням само култовата реплика, с която оператор Таня от Дунавци завинаги влезе в пантеона ми на интелигентни майсторки с дарба и която споделих преди няколко теми -трябваше нещо от екстремно огромна важност за мен да се случи-тя го предвиди по чуждата утайка във вече  ползваната  от друг чаша , която ми даде и ми рекна посветено,  че неминуемо щяло да се случи или по Коледа...или пък щяло да бъде уредено от някой с буквата Х,щото тя й се привиждала.За да сме на съвсем сигурно , обаче, майсторката  пожела да занеса 83 лева в допълнение към таксата за " гледане ' и щяла да уреди всичко да се случи.След като минаха няколко юнащки месеца след привиделия й се срок  и разбира се, абсолютно нишо не се случи, я питах-"Майсторке , какво стана?" Тя , докато дъвчеше хранителен продукт от неясно естество ми каза-"еее, ма то са е случило , ма  мислено!"..
Пари, обаче взима само със здрава ръка наистина!Там мислено не се допуска!

А, впрочем-всеки трябва да си купи пакет кафе (от което после дори няма да пие) от съседното кафене, просто защото и то е част от бизнеса на същата майсторка.Айде, да е жива и здрава, догодина да надмине Била!

Нека фанфарите засвирят!

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 20:27 от ryannn

# 489
моля за впечатления от Севинч

# 490
ryannn, абсолютно си права. Но не мисля, че споделилата мнението си за Таня е случайно преминаваща във форума. Точно затова решихме, че може би информацията е вярна. Надявам се да не бъда нападната, че не съм доволна от Таня, както се е случвало за други хвалени от току що регистрирани профили операторки.
И при мен се яви буквата Х, но не можах да се сетя за такъв човек, затова въпросната заключи, че може би е Христос, който ме закриля... голямо нагаждане на букви падна...

Всъщност беше информирана, че телефона и е публикуван в интернет и дори знаеше името на сайта  Thinking
Моля, добавете името и в негативния списък да гласувам за нея.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 21:32 от didi.d

# 491
ryannn, абсолютно си права. Но не мисля, че споделилата мнението си за Таня е случайно преминаваща във форума. Точно затова решихме, че може би информацията е вярна. Надявам се да не бъда нападната, че не съм доволна от Таня, както се е случвало за други хвалени от току що регистрирани профили операторки.
И при мен се яви буквата Х, но не можах да се сетя за такъв човек, затова въпросната заключи, че може би е Христос, който ме закриля... голямо нагаждане на букви падна...

Всъщност беше информирана, че телефона и е публикуван в интернет и дори знаеше името на сайта  Thinking
Моля, добавете името и в негативния списък да гласувам за нея.

"Случайно" беше иронично и всъщност не технологията на преминаване е важната.Разбира се, че ще има нападение за недоволвото-това е задължителна традиция,  но по-голямата беля ти се е случила със самата майсторка, заради която си инвестирала напразно средства  и надежди чак до селото, което обитава.
Х е  халва..Коледа, Христос...Хасково...
М е Миро...махала...или ако не стане-мъртвец-най-сигурна работа!

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 21:44 от ryannn

# 492
Или някой е информирал въпросната Таня,че е публикуван телефонният й номер,или чете форума,или се подвизава тук,скрита дълбоко зад някой ник.

Мерси за инфото,че се бях запътила към Дунавци.За здраве хич и да не питам дали споменава нещо...

# 493
Аз съм ходил, звънци. Блага жена, хубава, но файда при нея няма. Мюсюлманка, продаде ми някакви истории за 50 лева и това е. Глупости....

# 494
Аз съм ходил, звънци. Блага жена, хубава, но файда при нея няма. Мюсюлманка, продаде ми някакви истории за 50 лева и това е. Глупости....
Наистина -звънци.
Един приятел-режисьор, тръгна да прави филм за нея.Искаше да я представи като чиста , във всеки смисъл, дарба.Много проучва, купища интервюта събра и още толкова свидетества , че освен звънци , работата е и пълен вятър.Ако ги беше споделил тук, щяха да го пребият с камъни....
Та, така де, отказа се от проекта напълно.
Иначе, лелята си има  рекламен сайт на различни езици и живее в многo  красив район, доколкото знам, та пътуването  трябва да е приятно.

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 02:46 от ryannn

Общи условия

Активация на акаунт