Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 127
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Добре, че нямам фейсбук  Joy

Лъки, знаеш добре, че можеш да си платиш и да пишат добри неща за теб.. В коя да е медия. Или да говорят. Та относително е. Имах приятелка с това име,която почина преди  години .. и затова съм запомнила  врачката. Ако имаш възможност, отивай в градската библиотека и  рови по стари броеве.

О, да това го знам.  Припомних си, че преди време  бях звъняла на една гледачка, която работеше в един център за пророкуване, който се намираше на бул. "Христо Ботев" в София. Не си спомням точното име на този център.Тогава жената беше любезна по телефона, но като я питах за таксата й, все отклоняваше темата и продължаваше със саморекламата. Ако "скромността краси човека", то в нея  със сигурност няма нищо красиво. След няколкократно зададен от мен въпрос за цената на сеанса, най-накрая получих отговор - такса 50 лв. Не разбрах обаче колко време е въпросния "сеанс", защото била изпадала в транс и времето за нея "спирало". Хм, а дали времето ще спре в подходящия за мен момент да си тръгна и да не й платя  newsm78 Или точно в този момент ще излезе от транса и ще си поиска все пак парите  Grinning  Попита ме за кога искам час, аз от своя страна я попитах за кога има и тя с готовност ми призна, че часове имало и "за днес". Казах, че ще си помисля. Може би усещайки, че губи поредната си наивна жертва реши да ми докаже способностите и ми вмъкна едно "при теб смърт виждам". Надявайки се да привлече вниманието ми добави "на теб ти се пада смърт".
-  А сега де?  И сега какво?
- Ела при мен да се видим и ще оправим нещата.
- Аз сега нямам възможност да дойда. Ще си помисля и ще Ви се обадя, ако реша да дойда и ще си запиша час.
- Нямаш време момиче, времето тече .....
- Няма значение -отговорих й аз
- Виждам и голяма любов да се задава при теб. Ей го, виждам го момчето , русо, високо с големи очи и ключове виждам, нов дом ще имаш;
- Е чакай де, нали ще мра, а сега ми казваш и момче ще имам  и нов дом?(вече вземайки я на присмех) Дали пък ключовете не са на св. Петър?
- Ти като дойдеш да премахнем смъртта ще ти отворя и късмета, живота ти ще се промени. И любовта ще дойде, и новия дом, и щастието, то всичко ще се нареди. Но идвай веднага, че скоро вече ще е късно.
 Тогава още бях глупава и наивна и реших да отида. Кооперацията беше стара, навсякъде вонеше на котешка урина, стаята  която служеше за чакалня беше затрупана с ненужни вещи, а по стените грижливо бяха залепени изрезки от вестници със статии за нея и колежките й. Трябваше да изчакам, докато приключи с клиентката й преди мен. Докато чаках, от другата стая се чуваше въпросната операторка, която говореше на доста висок тон и уж говореше с Бог или някой от подчинените му. Не зная какво е правила в онзи момент, но това ми беше достатъчно да си тръгна. И ето ме години по-късно все още жива, без русо момче до мен и без нов дом..... Но там повече няма да отида. Може би този център вече не съществува. Не съм се интересувала след това за тях. Кооперацията  е 3 или 4 от лявата страна на бул. "Хр. Ботев" като се тръгне от бул."Сливница" в посока "Пиротска". Може би някоя от вас е ходила и го знае. Но ако още съществува ви съветвам НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!

Някъде напред по темата прочетох за отварянето на църкви. Аз го правих това също, но без резултат. И как да има резултат, като на думи църквата отварям аз, но на практика е съвсем друго. Ще напиша за конкретна църква - например една от църквите беше на ул."Опълченска". В уговорения ден и час отидох, за да отключа църквата. Но свещеника дойде и ми каза да изчакам да влезе да спре алармата и тогава ще ми позволи да отключа църквата  newsm78 Той влезе, спря алармата и излезе, подаде ми ключа и ми каза да отключа. Е да де, но това за мен не е отключване. Много исках да отключа манастира "Св. Мина", който се намира в кв. Бенковски, но така и не разбрах дали там позволяват това. Разрешиха ми да отключа само параклиса "Св. Петър и Павел", който се намира в самия манастир. За мен този манастир има изключително силна енергия. Когато ходя там се зареждам с положителна енергия за месеци напред. Разбира се това е мое мнение и не ангажирам никой с него, но поне за мен това място е свещенно.
Извинявайте за дългия пост, но се надявам да е полезен поне за някоя от вас.

# 496
Всъщност беше информирана, че телефона и е публикуван в интернет и дори знаеше името на сайта  Thinking
Моля, добавете името и в негативния списък да гласувам за нея.

Ще бъде добавена, но моля дайте и телефон или други данни, за да е пълна информацията за нея. Благодаря! Неприятното е, че съм дала време за гласуване, което е минало и вече не може да се гласува в онази анкета. Ще трябва да я направя наново. Извинявам се за причиненото неудобство

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 09:22 от LUCKY_STAR

# 497
Тел.0887647760 Таня с.Дунавци - ако все пак някой реши да ходи при нея, а за негативния списък няма нужда от телефон.

# 498
Има-няма през страница някой спомене Маг Пепа и свършват с "много е добра, познава". Аджеба, нещо по-така няма ли като информация? Дали разваля магии?

А относно линка на kremache - това е ФБ група и като им писах казаха, че имам магия. Някой пробвал ли е - дали наистина ги развалят успешно? kremache, на теб разваляли ли са ти магия от тази група?

на мен лично са ми правили и нямам оплаквания. не са ми разваляли, понеже е нямало какво. преди имаше хора, които ги хвалеха на стената им, че са доволни, имаше такива и за разваляне, но триеха хвалебствията и бяха писали, че не искат похвали.

# 499
Благодаря за отговора! На мен ми поискаха
Скрит текст:
100 лв.
за разваляне на магия и се чудя да ги дам ли или да пробвам с някоя от списъка, например Пепа? Все пак това са много пари. А доста неща, които ми казаха може да са вярни, защото майката на баща ми ходеше много по врачки, може да е направила магия на майка ми, а да ме е хванала мен вместо нея. С такива роднини не ти трябват врагове! Rolling Eyes

# 500
отзиви за димитров от габрово,моля ако има някой от там да сподели дали изобщо има такъв човек

# 501
  • София
Момичета, може ли името на тази ФБ група да и хвърля едно око:))

# 502
отзиви за димитров от габрово,моля ако има някой от там да сподели дали изобщо има такъв човек

Да, има такъв човек. Но моят съвет е СТОЙ ДАЛЕЧЕ ОТ НЕГО!!!!! #2gunfire После няма да се отървеш от него. То не са СМС-и, не е телефонен терор.....

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 15:38 от LUCKY_STAR

# 503

Да, има такъв човек. Но моят съвет е СТОЙ ДАЛЕЧЕ ОТ НЕГО!!!!! #2gunfire После няма да се отървеш от него. То не са СМС, не е телефонен терор.....

Звучи чудесно!
Поредният повод за хвалба и доволство!
Да са ни живи и здрави всички помагачи!
Между другото...нали винаги  строго и умно се казва-"Вие сами сте ги потърсили, не те вас, затова ще ги търпите и ще им плащате" ( стоманена логика!) , но този казус тук е интересен-ъммм, врачката те търси и те преследва по телефона:)))

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 15:36 от ryannn

# 504

Да, има такъв човек. Но моят съвет е СТОЙ ДАЛЕЧЕ ОТ НЕГО!!!!! #2gunfire После няма да се отървеш от него. То не са СМС, не е телефонен терор.....

Звучи чудесно!
Поредният повод за хвалба и доволство!
Да са ни живи и здрави всички помагачи!

Помагат да, помагат да изтъняват банковите сметки, използвайки болката на хората....... За това нямат равни...

Коя е маг Пепа? Нали не става въпрос за Пепа от анкетата?  newsm78

# 505
Между другото...нали винаги  строго и умно се казва-"Вие сами сте ги потърсили, не те вас, затова ще ги търпите и ще им плащате" ( стоманена логика!) , но този казус тук е интересен-ъммм, врачката те търси и те преследва по телефона:)))

Дам, преследва е точната дума. СМС за 8 март, СМС за рожден ден.... СМС за какво ли още не, при положение, че уж не пазил данните на хората..... Добре, че името е разбрал грешно  Mr. Green  Ама какви СМС-и само, толкова правописни грешки дори децата във втори клас не допускат.... в една шестбуквена дума има 2 грешки  ooooh!

# 506

Дам, преследва е точната дума. СМС за 8 март, СМС за рожден ден.... СМС за какво ли още не, при положение, че уж не пазил данните на хората..... Добре, че името е разбрал грешно  Mr. Green  Ама какви СМС-и само, толкова правописни грешки дори децата във втори клас не допускат.... в една шестбуквена дума има 2 грешки  ooooh!
Ще  намери своите фенове тук!А, на теб дано ти загуби номера Simple Smile

# 507
Ще  намери своите фенове тук!А, на теб дано ти загуби номера Simple Smile

Едва ли ще го изгуби.... но си има и други начини да накараш някой да се откаже, макар и не доброволно, но не искам да прибягвам до тях  Mr. Green

Аз да подновя питането си за споменаваната в предишните страници маг Пепа. За Пепа от Хаджи Димитър ли става въпрос или е новоизгряваща звезда във форума със същото име?

# 508
Аз до колкото разбрах са различни. Пепа от Хаджи Димитър не давала интервюта по пресата, а Маг Пепа има пророчества, които не са се сбъднали - 2010 г. Слави щял да спре шоуто си, СКАТ щели да фалират и т.н. А за Пепа от Х. Димитър искам да знам какво точно прави - само гадаене на бъдещето или прави и изчистване от магии? newsm78

# 509
А за Пепа от Х. Димитър искам да знам какво точно прави - само гадаене на бъдещето или прави и изчистване от магии? newsm78

Само "гледа" на кафе. За ритуали не съм чувала да прави

Общи условия

Активация на акаунт