Ясновидци/врачки - тема 18

• 149 495
  • 725
  •   2
Отговори
# 615
  • Под Слънцето
Ивон59,

Аз съм тук, за да търся решение на  проблеми,които ме тревожат. Също и останалите потребители, с малки изключения като теб,които търсят с кого да се заяждат.

Точно на ryannn се радвам най-много,че има дързостта да споделя и предпазва нас от бъдещи грешки при посещения и изпразване на портфейли.

Ако не можеш да помогнеш, поне недей да вредиш!

# 616
Вие не оплюхте Красимир Куртев, а оплюхте мен! Аз съм тук с пълното си право да  изразя мнението си, както го правите и вие. Хванах се за главата каква омраза питаете.
Оказа се, че има само един шарлатанин в седем-милионна България.  smile3501 Аз специално познавам дузина шарлатани, но както и да е. Съжалявам, че се включих в темата. Желая ви успех.
И особено този поздрав към мен, говори за изключително ниска култура!

Cotton_Soft , къдемизчезна хай-хубавияти пост, където беше казала много истини за темата и част от хората, който пишат тук??? явно някой го е изтрил. защото не му харесва истината споделена в него.
В тази тема ryannn не спря да оплюва ясновидците. Явно проблемите й не спират, щом продължава още да ги посещава!? Каквато е тя, такъв е и живота й, нали?!

LUCKY_STAR - е по-измислено същество не съм срещала. И историята, която представи тук / никой не го интересуваше/ куца от всякъде с лъжи и измислици! Защо очаква да й се случи нещо хубаво в живота???
Фалшивите хора тук са в изобилие!!! Лошотията и злобата им нямат край! Но злобата разяжда душата на този, който я подхранва! Нали?!
Няма да се изненадам, ако и този пост бъде изтрит, защото на някой няма да му понесе истината, мдааааа.....
Много ниско падатае и падате rayannn и LUCKY_STAR и другите като вас!
ivon59,"стилът" ти ясно говори за какво иде реч.В мрачна заблуда си, че имаш право и капацитет да даваш оценки за това какъв бил  животът на хора, които не познаваш и нивга не ще и познаваш.

А, ако ние сме във форума, защото , видиш ли, сме търсили решение на проблемите си (той май с таз цел е създаден), остава въпросът ,ти що щеш тука, така проблемно разрешена, но пък той е напълно безинтересен.

За разлика от излятото в твоя преливащ от махленска злоба и натурална простата манускрипт, лично аз не оплювам никого.Винаги говоря с напълно конкретни факти и всеки способен да го стори, може да си направи изводи, ако желае.Впрочем, много по-важно ми е, че  голям брой мислещи и интелигентни хора са ми благодарни за споделеното, отколкото неминуемото злобно и съвсем неважно прикрякване от храсталака, с което не даваш никаква полезна информация на никого, а просто оплескваш  ефира.

Все така ведра и с разрешени проблеми бъди, ама не ни се карай  и не поставяй  оценки   на живота ни,сякаш  лепиш  етикети върху бутилки с лимонада, произвеждана  нелегално в крайселски гараж,  че е твърде нелепо и аграрно.

П.П. Със замах си публикувала : " хората, коЙто пишат".Ако бе грамотна, щеше да знаеш каква глупост е това.Santa Simplicita .

Ако беше чела внимателно, щеше да си наясно ,че след като даде линк към платените  услугите на чародей Куртев и ги рекламира, потребителят Cotton_Soft  бе поздравен с творба-послание на Upsurt , но не от хората, които ти оплюваш.

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 17:42 от ryannn

# 617
Здравейте на всички!

Искам да попитам за Цеца от София дали гледа по телефон или скайп? И каква  е таксата, защото съм на 400км от София. Sad
Същото искам да попитам и за Искра. Благодаря ви предварително за отделеното време!

П.С. Става въпрос за проблеми с корема. Правила съм какви ли не изследвания из цяла България и просто резултат няма. Изпила съм една камара хапчета, обиколила съм сума специалисти.... всички ми казват, че съм добре, изследванията са ми добре, а продължава да ме боли. Вече не знам какво да правя. Отчаяна съм!

Посетих Роберто Методиев. Честно казано, не знам какви са ми впечатленията от него. Объркан съм.. Благодаря ви, наистина!

# 618
  • София
Цвете от кристал на гадателите ли разчиташ да ти посочат здравословния проблем? Аз не бих се доверила!

# 619
Здравейте на всички!

Искам да попитам за Цеца от София дали гледа по телефон или скайп? И каква  е таксата, защото съм на 400км от София. Sad
Същото искам да попитам и за Искра. Благодаря ви предварително за отделеното време!

П.С. Става въпрос за проблеми с корема. Правила съм какви ли не изследвания из цяла България и просто резултат няма. Изпила съм една камара хапчета, обиколила съм сума специалисти.... всички ми казват, че съм добре, изследванията са ми добре, а продължава да ме боли. Вече не знам какво да правя. Отчаяна съм!

Посетих Роберто Методиев. Честно казано, не знам какви са ми впечатленията от него. Объркан съм.. Благодаря ви, наистина!

За събития не позна, но за здравословни проблеми Марина от Графа ( София) беше точна.Мисля, че координатите й ги има в списъка, ако решиш да пробваш, но при нея е само лично.
Пожелавам ти да се разреши проблема, в крайна сметка, здравето е най-важно!

# 620
Цвете от кристал на гадателите ли разчиташ да ти посочат здравословния проблем? Аз не бих се доверила!

Ники, точно, че не мисля, че е здравословен. Тоест щом всичките ми изследвания са идеални, а болка има..... Не знам. Отчаяна съм вече много. Загубих една година от живота си на детето си в търсене на лекари и лек за това. Няма полза. Времето минава, а болата остава...

# 621
TopsyG, накарай твоя автомонтьор да провери в пералнята за ключовете. Сложил ги е в джоба на гащиризона си и  не ги е извадил като го е дал на жена си за го изпере. Embarassed

# 622
Здравейте на всички!

За Цеца, не знам дали гледа по телефон, но така или иначе тя в момента не е в България доколкото знам и телефона й е изключен.

# 623
  • Под Слънцето
TopsyG, накарай твоя автомонтьор да провери в пералнята за ключовете. Сложил ги е в джоба на гащиризона си и  не ги е извадил като го е дал на жена си за го изпере. Embarassed

Че е завеян, такъв е. Ма е спец по електрониката . Веднага ,щом закачи машината и лъсна от кво са ми високите обороти. Докато се мотая да открия 2та неща за смяна по магазините,минаха 3 дни и ме изненада с изгубването на ключовете. Не е един ключ да го изпуснеш  нейде, а 2 + дистанционно за аларма + 2 халки + огромен карабинер с муфа.. тежат една шепа. Според мен ги е оставил по нечия седалка,че  сервиза му е много посещаван и като пчеличка търчи от кола на кола.. Моля се този,който ги открие да се сети от къде са..

# 624
Има ли отзиви за Шазие, 0878183425?

# 625
  • Под Слънцето
Има ли отзиви за Шазие, 0878183425?

това намерих

http://www.blitz.bg/article/4051

# 626

И аз го намерих, но не знам дали е същата. За тази, която питам, идвала и в София и исках да разбера дали някой не я е посетил лично.

# 627
  • Под Слънцето
Убедена съм, че си организират  турнета като рок звезди , след като преслушат на своя почва де що успеят.

# 628

За всички, които се интересуват от Искра - може би гледа по телефон, но ако искате да е прецизна, трябва да отидете при нея! Тези, които следят форума знаят, че спретнахме скоро една групичка за нея! За мен тя е точна и не престава да ме изненадва! Това е моето мнение, останалата част от групата са пасивни потребители на форума, но четейки моят пост могат да споделят и тяхното мнение, защото в никакъв случай няма да коментирам тяхното житие-битие! С една дума - доволни! Лека и успешна седмица на всички!   bouquet

# 629
Ivon59, много бързо ми стана ясно, че определен кръг от хора злорадстват в тази тема. Нормално е да се изтриват неугодни постове. Както навсякъде в България има "наши" и "ваши". Не съм искала да правя реклама на никого, а исках да помогна с опита, който имам при врачки, ясновидци и т.н. За разлика от много хора не съм оплюла тези, от които не съм доволна, доброволно съм ходила там и съм се поучила от грешките си.
Какво получих - един абсурден поздрав на "ъпсурд". Видите ли не бил към мен, а бил към Алеф?! Защо го поздравявате, чрез мен, а не лично, както изисква елементарната етика и култура?
И много ви моля, нека да има цивилизовано отношение към всички участници във форума, а не само към една или друга "групичка". Повярвайте ми, това е тревожно...                                                                                                                                             

Връщам жеста - поздрав за поздрав със стихотворението от мамарамболина:                                             
"Мамите са като ято,
форума превръщат в блато,
а опиташ ли да спориш
няма шанс да се пребориш
Дори науката е няма
пред мощта на бг мама!"

Общи условия

Активация на акаунт