Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 897
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
А, моля, моля, то е цяло стихотворение.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=664668.645
Нищо лично към съфорумките.
Лека закачка към Tatti.    doctor

# 631
  • Под Слънцето
Реших да пробвам и леля  Искра за ключовете ми.
Вече станах банална сигурно ..

Номерът,който е посочен първи е вече невалиден. Може да бъде премахнат от списъка.
За сега не успявам да се свържа .. докато чакам развитие  и обаждане от сервиза,което предрече Пепа.

# 632
Реших да пробвам и леля  Искра за ключовете ми.
Вече станах банална сигурно ..

Номерът,който е посочен първи е вече невалиден. Може да бъде премахнат от списъка.
За сега не успявам да се свържа .. докато чакам развитие  и обаждане от сервиза,което предрече Пепа.
Стискам ти палци да се намерят, разбирам колко проблемно и изнервящо е.
Междувременно, свирни да кажеш дали Пепа е уцелила.

Успех още веднъж!

# 633
  • Под Слънцето

ryannn , благодаря!

С леля Искра се свързах трудно, но ми отговори набързо  между 2 гледания,че ще излезнат  , при това скоро. Казах й само името си и че съм от Варна. До този момент не се бях решила да й звъня , само съм ви чела колко  сте обнадеждени след разговор с нея.  Не знам каква е процедурата при нея. Мислех,че трябва да изреждам р. дата , имена и разни али бали. Разбрахме се да й звъня в сряда в определен час за да питам повече. Ще кажа Wink

Все още майсторът Жоро не ме е зарадвал, както каза  Пепа,че днес трябва да се появят от нечия кола ключовете ми, но пък до края на деня има време..

# 634
По назад в темата видях,че е коментиран сайта на оракул с безплатния въпрос.....до тук добре на мен ми познаха наболелите точки по въпроса,който питах тоест затвърдиха мнението на други две женик,които са ми гледали но въпроса е, те ти предлагат някакво решение ритуал или нещо подобно но как се свързваш с тях ако все пак си решил да пробваш е пълна мистерия. Много ми е странно...отговарят на безплатния въпрос а когато искаш да платиш за ритуал,който те предлагат на сайта си не отговарят и за контакт има само мейл. Някой свързвал ли се е все пак с тях ( изключвам безплатния въпрос )?

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 17:10 от Golden N

# 635
Здравейте!
Моля за отзиви за Невена от София- тази която гледа на ключове . Била съм при нея...да някои неща ги позна много точно но други изобщо не станаха.....но важните неща позна..искам пак да я посетя, но все пак моля ако някой е бил наскоро да пише
благодаря

# 636
запис.

# 637
Има ли отзиви за Шазие, 0878183425?
И мен ме вълнува тази персона Simple Smile

# 638
Мнение да имате за Йонна от Пловдив?Гледа на карти таро,от сега се записва за края на септември..
Струва ли си?
  bouquet

# 639
ryannn,благодаря на теб и на всички останали момичета,коментарите им са в помощ,без значение дали са позитивни или не.всеки  със собствения си интелект може да чете и между редовете и да прецени на кого да дари от няколко десетки лева до стотици и дори хиляди.и да,потвърди теорията ми за психолога Вергиния,която по телефона ми каза,че работи  с рожденна дата и личен контакт,за друг-да нося снимка.таксата е 30 лева и ви прави хороскоп,но не за какъвто сте чували или чели.викам си-еха,тук ударих кьоравото  Joy ,като отида и като ме почне-прогноза след прогноза,събитие след случка и прочие,но...не биде тъй,драги ми читателю.госпожата не беше се пробудила добре в 10.30 ,за което ми се извини,че още не може да влезе в час,защото се връщала от ваканция.и хороскопа започна с най-неочаквания въпрос при посещение на ясновидец-какво ви води тук?мдааа,табелата ,,психолог,, на вратата ми подсказа,че е вятър и мъгла,но найсе-бих път,викам си ако не гадае може пък като психолог да вземе,че да ме консултира.та госпожа психоложката ми изготви следния хороскоп-сле питане разбра,че съм шитнала милия ми съпружец,та побърза да се похвали след отговора ми-ми да и аз ви виждам сама,та затова питам защо сте тук newsm78 е,аджеба не бях там заради него,ни що съм сама,ни що ме тресе хормона,но си замълчах и само се усмихвах.хороскопа бе следния след цепене на картите с лява ръка,като че ли с дясната щяха да имат друго знчение-след еди толкова си години ще срещнеш човека,който ще те направи мн щастлива,лицето му е едно такова....мълчание-като слънчице,ръцете му са едни такива и прави жестове потривайки пръсти,но аз гледам недоумяващо,тя зацикля,опитва се да се поразсъни и продължава-работи нещо,работи....пръстите са му едни такива...(викам си то и гледането ти е баш такова,та дано ми улови мисълта и да се стегне,но моята сила е слаба та не успях да и пратя сигнал,тя ли е глуха с третото око..).дотук всичко разбрах,защото ми бе нарисувано  ярко като цвета на драконовите и нокти.ще ви запознае твоя колежка,теб ще те обичат много на работното ти място,ще те слушат,каквто кажеш това ще става.ехаааааа,уредих се и с висша длъжност си рекох мисленно.но ме попариха-няма да си шеф,работник те виждам,но си на голяма почит,началниците,управляващите ще се съобразяват с твоите решения.това е-други въпроси?идваше ми да се метна на диванчето зад мен и да се насмея едно хубаво.ако аз бях седнала над 10 карти с рисунки по-дълго и хубаво съчинение бих написала.е,възползвах се да попитам за работата,тъй като я информирах,че мъже не искам в живота си,освен сина ми.и явно забрави за прекрасната фирма,където ме бе главила,та след питането ми кога ще ме повее вятъра на промяната за работа,тя започна пак да  мъти-картите казват да приемеш каквото ти се дава,тук-там за по няколко часа,за малко пари,някъде ще си недоволна от колеги,обстановка,заплащане.....не се ръководя от световната криза,това казват картите.ееееееееееггггггггггггггатиии тия същите офърфани карти  и шептяха друго до преди 5 минути.а,забравих да вметна,че по телефона ме попита откъде знам за нея,да не било от бг мама,че тя там не си правела реклама.е,па викам си и аз не съм те питала.и като ми светна червената лампа,аз що и дарих 30 кинта та не си взех памперси на детето не знам.хороскопа приключи и 20 минути слушах житие и битие грешная Виргиния,как била 160 кг,зле със здравето,колко пластични операции имала.....тук вече съжалих и нея и себе си.тя психолога не могла да помогне на себе си,та на мен ли? !  а що се отнася за коментарите кой кого плюел...ми ще плюем,ама полза за тях никаква,те си мисля,че росна роса ги ръси.сякаш пък е държавна тайна,че на човек от населението се падат по две врачки.и всички едни ми ти честни благи душици,едни възпитани,културни,добронамерени,щадящи,истинни и истински в дарбите си (на спекулации с живота или моментното тежко емоционално състояние на някого,на дарбата си да изсмукват финикийски знаци,и още,и още,и още)мдааа,днес арестували в пловид още две мошеннички от гилдията.а дано всеки ден ви ловят,но надали,ние тук си изтъняваме пръстите от писане,но към полиция не се обръщаме,а на такива като тях-усамотение в затвора,да си починат от чужди неволи.та някъде някой бе писал ,че виждая ли защото някой е злобен не му върви в живота.да,да,всички тук сме злобни,мислим си само негативни нещица,сълзи от щастие напират в очите ни,когато плюем някоя врачка.иначе тя мн познава,мн може и помага на 100%,но явно ние сме в нуличките под над наклонената чертичка Laughing  Боже,колко мъка има по тоя свят,Боже !-възкликнал Моканина.   сигурно България е на челно място по детска смъртност,защото родителите им са злобни виждаш ли.аз отивам олтар да им направя,на всички покровителки и покровители на чужди портмонета!

# 640
правили ли сте при някой успешна магия за раздяла,може на лични да пишете

# 641
  • Под Слънцето
daqna2222,

искаш да разделиш някой от себе си
или да разделиш някой за себе си?

я уточни,че и аз съм у премисъл

# 642
Ей с Искра няма свързване....втори ден опитвам  Sad

# 643
Значи не е само при мен проблемът и аз се опитвам да я намеря.А на кой номер звъните на Искра?

# 644
И моля ако някой реши да ходи при Искра,да ми се обади.Аз лично предпочитам да се видя на живо с нея-много по-добра е.
Разбира се,ще си заплатя разходите.

Общи условия

Активация на акаунт