,като отида и като ме почне-прогноза след прогноза,събитие след случка и прочие,но...не биде тъй,драги ми читателю.госпожата не беше се пробудила добре в 10.30 ,за което ми се извини,че още не може да влезе в час,защото се връщала от ваканция.и хороскопа започна с най-неочаквания въпрос при посещение на ясновидец-какво ви води тук?мдааа,табелата ,,психолог,, на вратата ми подсказа,че е вятър и мъгла,но найсе-бих път,викам си ако не гадае може пък като психолог да вземе,че да ме консултира.та госпожа психоложката ми изготви следния хороскоп-сле питане разбра,че съм шитнала милия ми съпружец,та побърза да се похвали след отговора ми-ми да и аз ви виждам сама,та затова питам защо сте тук
е,аджеба не бях там заради него,ни що съм сама,ни що ме тресе хормона,но си замълчах и само се усмихвах.хороскопа бе следния след цепене на картите с лява ръка,като че ли с дясната щяха да имат друго знчение-след еди толкова си години ще срещнеш човека,който ще те направи мн щастлива,лицето му е едно такова....мълчание-като слънчице,ръцете му са едни такива и прави жестове потривайки пръсти,но аз гледам недоумяващо,тя зацикля,опитва се да се поразсъни и продължава-работи нещо,работи....пръстите са му едни такива...(викам си то и гледането ти е баш такова,та дано ми улови мисълта и да се стегне,но моята сила е слаба та не успях да и пратя сигнал,тя ли е глуха с третото око..).дотук всичко разбрах,защото ми бе нарисувано ярко като цвета на драконовите и нокти.ще ви запознае твоя колежка,теб ще те обичат много на работното ти място,ще те слушат,каквто кажеш това ще става.ехаааааа,уредих се и с висша длъжност си рекох мисленно.но ме попариха-няма да си шеф,работник те виждам,но си на голяма почит,началниците,управляващите ще се съобразяват с твоите решения.това е-други въпроси?идваше ми да се метна на диванчето зад мен и да се насмея едно хубаво.ако аз бях седнала над 10 карти с рисунки по-дълго и хубаво съчинение бих написала.е,възползвах се да попитам за работата,тъй като я информирах,че мъже не искам в живота си,освен сина ми.и явно забрави за прекрасната фирма,където ме бе главила,та след питането ми кога ще ме повее вятъра на промяната за работа,тя започна пак да мъти-картите казват да приемеш каквото ти се дава,тук-там за по няколко часа,за малко пари,някъде ще си недоволна от колеги,обстановка,заплащане.....не се ръководя от световната криза,това казват картите.ееееееееееггггггггггггггатиии тия същите офърфани карти и шептяха друго до преди 5 минути.а,забравих да вметна,че по телефона ме попита откъде знам за нея,да не било от бг мама,че тя там не си правела реклама.е,па викам си и аз не съм те питала.и като ми светна червената лампа,аз що и дарих 30 кинта та не си взех памперси на детето не знам.хороскопа приключи и 20 минути слушах житие и битие грешная Виргиния,как била 160 кг,зле със здравето,колко пластични операции имала.....тук вече съжалих и нея и себе си.тя психолога не могла да помогне на себе си,та на мен ли? ! а що се отнася за коментарите кой кого плюел...ми ще плюем,ама полза за тях никаква,те си мисля,че росна роса ги ръси.сякаш пък е държавна тайна,че на човек от населението се падат по две врачки.и всички едни ми ти честни благи душици,едни възпитани,културни,добронамерени,щадящи,истинни и истински в дарбите си (на спекулации с живота или моментното тежко емоционално състояние на някого,на дарбата си да изсмукват финикийски знаци,и още,и още,и още)мдааа,днес арестували в пловид още две мошеннички от гилдията.а дано всеки ден ви ловят,но надали,ние тук си изтъняваме пръстите от писане,но към полиция не се обръщаме,а на такива като тях-усамотение в затвора,да си починат от чужди неволи.та някъде някой бе писал ,че виждая ли защото някой е злобен не му върви в живота.да,да,всички тук сме злобни,мислим си само негативни нещица,сълзи от щастие напират в очите ни,когато плюем някоя врачка.иначе тя мн познава,мн може и помага на 100%,но явно ние сме в нуличките под над наклонената чертичка