Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 893
  • 725
  •   1
Отговори
# 690

Та с конкретните въпроси така..

И с абстрактните е пак така.
Дори  да не намериш кивота, и  появата  на ключовете  би свършила работа.Както и някой с реална дарба for a change.

# 691
  • Под Слънцето
Де го тоя? Или тая?

А бе , що сичките врачове питат дали колата ми е мерцедес? Те с некви по-специални чипове ли са?
Не че някога ше карам таз марка.

# 692

Доколкото знам от някои много ядни постове, магичното пространство било по- препълнено от градския транспорт  в понеделник сутрин  с  баш познавачи и сътрисащи таланти. Думата им на две не ставала, к'вот рекнели, туй се и случвало.Клиентите им били супер доволни( просто продължавали да търсят други майстори,не става ясно защо при такова блажено доволство)

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 15:14 от ryannn

# 693
  • Под Слънцето
Тези сигурно са на друга планета..

Една до ся не каза точно - утре ш'ти вадят зъб, други ден си на самолета за Барселона,където ще
срещнеш аржентинеца от съня ти миналата година..
За сметка на това сънувам гадости като безкрайно пропадане от купола на църква, не знам що витражен..Досега не съм видяла такъв купол..

# 694
Тези сигурно са на друга планета..

Една до ся не каза точно - утре ш'ти вадят зъб, други ден си на самолета за Барселона,където ще
срещнеш аржентинеца от съня ти миналата година..
За сметка на това сънувам гадости като безкрайно пропадане от купола на църква, не знам що витражен..Досега не съм видяла такъв купол..

Прати 20-30 лв  на която си селектираш от списъка и тутакси ще те просветли за скритата символика, генерирана в мозъчното ти  подкорие.После ще те " оправи" срещу още 200-300, понеже тез ти ми съновидения ще да са само от магия...

Само я осведоми  какво  аджеба е витраж, че като се има предвид с какъв феномен- материал работим...

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 16:34 от ryannn

# 695
А впечатления за Данчо с.Ягодово (Плд) да имате?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 696
  • Под Слънцето

ryannn,

Ха! Да не мислиш,че не опитах?  Отговорите варираха от гинекологични проблеми през завист до магия..  Е, знам кои и защо я правиха, само дето колкото и пари да пращам, превеждам  или давам кеш.. до сега никой от никъде не намери правилният  начин  да ме отърве.

# 697

ryannn,

Ха! Да не мислиш,че не опитах?  Отговорите варираха от гинекологични проблеми през завист до магия..  Е, знам кои и защо я правиха, само дето колкото и пари да пращам, превеждам  или давам кеш.. до сега никой от никъде не намери правилният  начин  да ме отърве.

Т.е предположението ми за това какво става като  ги попиташ и какъв е ефектът  от  последващата им платена  интервенция е съвсем точно...

И нещо забавно:)))

"http://www.alo.bg/153032"
Работа в WWW.VRACHKA.COM

WWW.VRACHKA.COM набира сътрудници за предсказания,хороскопи,магии, нумерология -онлайн."

# 698
  • Под Слънцето
Баш тъй си както думаш!

Па да взема се преориентирам.. с натрупаният опит, що да не стана онлайн гадателка?  
Жалко,че нямам много свободно време . там , важното е да си сладкодумен и да умееш да  задържиш вниманието на този,който е позвънил ... за да се трупат импулси  Joy

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 18:54 от TopsyG

# 699
Баш тъй си както думаш!

Па да взема се преориентирам.. с натрупаният опит, що да не стана онлайн гадателка? 
Жалко,че нямам много свободно време . там , важното е да си сладкодумен и да умееш да  задържиш вниманието на този,които е позвънил ... за да се трупат импулси  Joy

Хм, всъщност, огромна част от тях не могат да съгласуват по род и число, та камо ли да се озоват в раздел "сладкодумие"..., но много хора си търсят работа, та , все пак , поместих обявата.

# 700
  • Под Слънцето
Липсата на квалифицирани кадри е проблем не само на тази гилдия..

На времето, след сблъсъка ми с Христо Христов, много преди да блеснат с Марияна Николаева в Ясновидци, открих как се взема диплома от Асоциация Феномени  , Варна , при Мария от кв. Галата срещу нескромна сума от няколко К лв...

# 701
Липсата на квалифицирани кадри е проблем не само на тази гилдия..

На времето, след сблъсъка ми с Христо Христов, много преди да блеснат с Марияна Николаева в Ясновидци, открих как се взема диплома от Асоциация Феномени  , Варна , при Мария от кв. Галата срещу нескромна сума от няколко К лв...

Редно е да пробваш и в " училището" на видния ром-феномен Рени Анастасова. Таксите пак са в К сектора, ама к'ви знания, к'ви умения раздават....
Напред, науката е слънце!

Училище Маг' позволява да бъдат преминати няколко курса в древни магии, от едно или повече нива, като цената на курса е съобразена със сложността и обема на материала.

Първо ниво - 400 лева
Съвременна магия:
Бяла ритуална магия
- Работа с инвентар
- Магически кръг
- Магия на растенията и минералите
Древна магия- една по избор:
- Келтска магия
- Славянска магия
- Шену Олоу египетска магия

Второ ниво - 500 лева
Съвременна магия:
Ментална магия
- Техники на баланса
- Фантомна магия
- Магия на световете
- Висша магия на стихиите
- Вуду
- Кабала- истинската неписана еврейска магия
- Загубената истинската магия на Британия

Трето ниво - 500 лева
Съвременна магия:
Зелена (природна)магия
- Работа със сложни природни енергоинформационни структури (реки, планини, гори и т.н.)
- Работа с природни духове
Скандинавска магия
Елфическа магия
Магия на Фениксите
Магия на Делфините

Четвърто ниво - 600 лева
Съвременна магия:
Лунна магия
- Настройка и работа с Луната
- Работа с лунни духове
- Висша лунна магия
Звездна магия на Изида
Магия на Тот
Магия на Хеката
Халдейска магия (Чародейство)

Пето ниво - 800 лева
Съвременна магия:
Сребриста магия
- Работа с Отвъдното
- Работа с паралелни светове
- Контакт и работа с неземни същности
- Магия на Дракона
- Работа с Астрала
- Работа с егрегорни структури
Древна магия - една по избор:
- Маянаска магия
- Атлантска магия
- Магия на Анубис
- Сет хаос магия
- Шаманизъм

Шесто ниво - 1000 лева
Съвременна магия:
Хронофизика и хрономагия
- Работа с време
- Работа с карма и съдба
- Магическо хронолечение
- Работа с паралелни светове
- Магия на нинджите
- Етруска магия
- Магия на Орфей
- Магия на Шамбала

Седмо ниво - 2000 лева
Звездна магия
- Работа с Космос
- Извънземна магия
- Работа с нетехнологично равнище на Вселената
- Магия на Кармата
- Звездни магически структури
- Магически континиум
- Философия на магията

Програма магия във всички свои модули е прназначена, както за професионални магове, така и за по-широка аудитория от хора, желаещи по-подробно да се запознаят с магията, с цел по-добра реализация в живота, справяне с проблеми от всякакъв характер, хармонизиране на вътрешния мир и енергетиката, преодоляване на различни заболявания и неприятности, предизвикани от недоброто, формиране на желани събития, контролиране на личната енергетика и съдба. В края на всяко ниво, или курс от древна магия, се извършва посвещение.

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 19:13 от ryannn

# 702
Една моя приятелка познаваше много за болести. Диагнози без грешка. Даже един ден стоя при Елмазов и сравняваха резултатите от ирисовата диагностика. Що зор видя да търси къде да и "сертифицират" способностите. Та Връбка Орбецова преследва, тя се криеше, то кой ли не беше.  Не можа.
 Друга моя позната лекува като протича ток 220 волта през нея. Тя пък не може да си извади документ, че с този ток няма да "опече" мозъка на пациента си. Та мисълта ми е, мислите ли, че всички имат надлежната документация, че са регистрирани по закона и ли......

А горната оферта ми напомни за ясновидките по Диема. То всяка вечер са ритуали, та дрънкат. Онзи ден имаше някакъв специален ритуал, подарена на Дора от шамана в знак на благодарност, че тя му била помогнала много. Ти да видиш!

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 20:15 от мамарамболина

# 703
  • София
След малка почивка Ви дочетох най-накрая.

ryannn Както винаги много ме забавляваш  Hug
TopsyG Надявам се много скоро ключовете да се намерят.  Hug

В началото на юни бях на консултация с Ани за хороскоп. Каза за 2 неща, които трябва да се случат. 1-вото беше до края на юни, случи се. За второто срока е до края на септември, като според нея до края на юли трябваше да се случи - е не се случи  Laughing. Ще чакам до края на септември.

Бтв, някоя от момичетата, които до момента са пускали темата, ще се заемат ли с пускане на нова тема или да подготвя аз новата тема.

Също така се замислям дали да не спретнем едно местенце със синтезирана информация за всеки един "ясновидец" от списъка, като ще се поместят мненията на потребителите. Само не знам колко ще са съгласни да им се копират мненията на друго място.

# 704
Здравейте,

Някой може ли да ми помогне с намирането на контактите на Стоян Марков от Сливен.

До сега не намерих никакви отзиви за него.

Моля пратете ми телефонът му на лс.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт