Успешно "олежани" бебета - тема 10 юбилейна

• 23 011
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Попинце, честит рожден ден на патерички! Бъди много зздрава, усмихната и успешна във всичко! Нека любовта никога не напуска семейството ти, работата която обичаш, вярността между приятелите  Hug
Честит рожден ден и на Никола на Фикси! С пожелание за много изядени авокадота, пилета, домати. Да зяпа със широко отворена уста на всичко което майка му реши, че трябва да яде  Mr. Green Да бъде здравичък, добричък, да не тревожи мама, и да расте усмихнато и щастливо детенце  newsm59
Отивам да изсшмъркам едно кафе, и сядам да ви чета  Hug

# 31
  • на земята
Добро утро !ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИКОЛЧО!Да е жив и здрав,много да радва мама и тати,да яде всичко и да порасне голямо и послушно мъжленце,гордоста на мама!   bigdance2   Ние потегляме на разходка,че не се знае после какъв пек ще настане  ooooh! Хубав и прохладен ден на всички   bouquet

# 32

Честита първа свещичка върху тортата на порасналия Никола.

# 33
Честито на Никола Hug
Попи, сори, ама нещо пропуснах, честито на патерица, много да те слушка малката сладурана, а и ти нея  Hug
Лале, Белоснежка, мерси за отговорите, май ще взема и аз като на Белоснежка, че като размери наистина е възможно най-голямата.
Момичета, вие колко заместения хранения имате на 9 месеца? Ние имаме 3 и 2 мляко, а вчера педито ме сюрпризира, че мога още едно да заместя, пък ми се вижда много, навсякъде чета, че млякото било най-важно до годинка  ConfusedДаже ми каза за вечеря да давам супа и накрая мляко, че вече не им стигало само то за през нощта. Подозирам че наистина е така, защото започнаха супер рано да се будят - към 5- 5.30 от известно време и са гладни. При нас бисквити в млякото не вървят, та се чудя сега наистина какво да давам за вечеря, че да поспят повечко  Thinking

# 34
Ивете, не мога да ти отговоря. Аз имам заместени хранения 0  ooooh!
По принцип до годинката млякото трябва да превишава като количество твърдата храна, а след годинката това съотношение се обръща в полза на твърдата храна.

Благодаря ви за пожеланията момичета!
 newsm38 Резнете си по едно парче Simple Smile

# 35
Стефиии нали ти казах че са астрални близнаци.Нито иска да се изправя нито да върви , а за лазене да не говориме, та той кат се обърне по корем и пищи все едно го коли някой, добре че поне се научи да се вруща сам наобратно. Единственото нещо е че седи сам без опора и се навежда напред за играчка и пак се изправя.А за зъбите ние ги почнахме на 5м и 10 дни затова сме напред.

Честит Рожден ден на Никола , безгрижно детство и сбъднати мечти.

# 36
Фикс да ти е жив и здрав малкия разбойник много много да ви радва  nbirthday

# 37
Честит първи "Ден-Ден" на малкия чаровник!!! Да расте здрав, палав и щастлив !!!  Hug

Не помня от кога не съм сядала така - с чаша ( чай), изкъпана, полегнала на хлад, има манджа за всички, не е много мръсно Laughing Тарзан май спи и събира сили за следобед.

# 38
Ехоо,приемате ли нови мами,Фусти беше така любезна да ме покани при вас от темата за лежанките,тъй като в неделя родих третата си трудно износена дъщеричка Катерина.Ще се разполагам при вас Grinning,когато ми остане повечко време ще изчета поне тази тема,ще се опитам да ви опозная,сега съм още в болницата и съм твърде заета да си гушкам бебето.Приятна вечер от мен!

# 39
Честита годинка на Николчо! Да е жив и здрав и да стане голям пич за чудо и приказ и гордост на мама   bouquet

Здравей Флай 2 добре дошла   bouquet  И аз искам 3 броя да ги наредя, евала, че не си се отказала!

# 40
Честит рожден ден на Никииии  newsm67 newsm67 Да е жив и здрав, много палав и да намали изядената хартия  Mr. Green Честита една година откакто си мама Фикси   bouquet много да се гордееш с порасналото ти момче
fly2, добре дошла мамче. Бързо възстановяване на теб и да пълните редовно памперсите. Да ти е жива и здрава куклата
Лаленце, май ми е по-добре без мъжо от гледна точка на нервната ми система  hahaha Всичко в къщи си е там, където съм го оставила, пера само моите и на бебо дрехите, не ми се налага да обирам дрехи и мръсни чорапи от земята и да събират от всевъзможни места мръсни чинии. Не го чакам да се прибере късно вечер след работа и да стоя будна, защото знам, че няма да дойде. Е, има и някой минуси, но за сега плюсовете са ми повече  newsm48
Жени, време е да сменш съдържанието на чашата с чай с %-во (алкохолно) съдържание. Тъй де, Айшето и той хора  Laughing
Иветче, не я слушай педито, според мен и си остави млекцето на детенцата. То и аз вчера ядох в 4 сутринта, а бях изяла ....много неща непосредствено преди сън  Blush така, че това не е критерий според мен. Личното ми мнение е, че не е хубаво да се слагат сухари и бисквити в млеката, че да спят децата непробудно и да се набухват с излишни калории. Все пак нали всеобщото мнение на лекари и диетолози при възрастните е да се храним на малки порции и начесто, за да не се претоварва стомахчето и сигурно тези правила важат и за бебетата  newsm78 не им спирай по този начин млекцето, то педито така от другия месец ще те посъветва да го спреш изцяло. На тази възраст млякото трябва да е не по-малко от 450-500 мл, ако не ме лъже паметта. Та така, достатъчно съм пропагандирала мнението ми  Whistling
Аз нали си смених педито и днес отидох и си взех картона, като и казах много любезно, че ми трябва защото съм сменила на Боби личния лекар. Даде ми го без излишни сцени. Сега да видим другата педка дали ще изповядва моите разбирания и вярваня.
Хайде лекичка вечер от нас, отивам да се опитвам да поспя

# 41
  • Варна
fly2, честита ти щерка и добре дошла при нас Hug

На Фиксиния Колю му пожелах лично...... малко да слуша и много да радва майка си Laughing

Жива бях да се запозная и с Дрънчето........Камен е много яко дете,има страхотни очи и е голям живааааааак.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 23:04 от skabiela

# 42
Най- накрая да дойде и моя ред;) не съм влизала да ви чета от цяла вечност!
Новата юбилейна тема е страхотна, браво Фусти;)))
И моята Елена е вече християнка;) на 23.06 беше кръщенето цяла седмица се занимавам с организацията и за капак ММ замина и не беше тук за да ми помага, всичко мина много добре;) ще кача снимки само и аз да ги видя;) не съм споделяла тук, но не беше много сигурно, ММ заминава за Търговище там ще играе, след много размисли и ние с Елена след месец отиваме! Няма да го виждаме нашия тати цял месец и ми е ужасно тъжно и мъчно, както ме нервираше и ми беше черен, сега го обичам още повече;))) и него изпращах днес замина и не ми остана време да ви чета и пиша, дано всички сте добре, връщам се да чета Hug

# 43
  • Варна
Ина , честито ти християнче  bouquet

# 44
Честито християнче Инче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт