Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите кошарки за игра?
Какво е подходящото съотношение между мляко и твърда храна за 9-месечно дете?
Какви са най-добрите заместени храни за 9-месечно дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите кошарки за игра?
-
Какво е подходящото съотношение между мляко и твърда храна за 9-месечно дете?
-
Какви са най-добрите заместени храни за 9-месечно дете?
-
Какво е мнението за добавянето на сухарчета и бисквити към млякото на дете?
-
Какво е съдържанието на Motilium?

Ние потегляме на разходка,че не се знае после какъв пек ще настане
Хубав и прохладен ден на всички

Резнете си по едно парче

,когато ми остане повечко време ще изчета поне тази тема,ще се опитам да ви опозная,сега съм още в болницата и съм твърде заета да си гушкам бебето.Приятна вечер от мен!
Всичко в къщи си е там, където съм го оставила, пера само моите и на бебо дрехите, не ми се налага да обирам дрехи и мръсни чорапи от земята и да събират от всевъзможни места мръсни чинии. Не го чакам да се прибере късно вечер след работа и да стоя будна, защото знам, че няма да дойде. Е, има и някой минуси, но за сега плюсовете са ми повече
така, че това не е критерий според мен. Личното ми мнение е, че не е хубаво да се слагат сухари и бисквити в млеката, че да спят децата непробудно и да се набухват с излишни калории. Все пак нали всеобщото мнение на лекари и диетолози при възрастните е да се храним на малки порции и начесто, за да не се претоварва стомахчето и сигурно тези правила важат и за бебетата
не им спирай по този начин млекцето, то педито така от другия месец ще те посъветва да го спреш изцяло. На тази възраст млякото трябва да е не по-малко от 450-500 мл, ако не ме лъже паметта. Та така, достатъчно съм пропагандирала мнението ми