Успешно "олежани" бебета - тема 10 юбилейна

• 23 025
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЛГООЧАКВАНАТА, ДЪЛГОЛЕЖАНАТА И МНОГООБИЧАНАТА МАРИЯ НА ГОЛЯМАТА НИ ГЕРОИНЯ - МАМА ПОПИ  newsm59 nbirthday newsm38 Да е жива и здрава и цялото семейство, за да я глезят и да я пазят от пакостите. Да дарява мама и тати с прекрасни усмивки и да продължава да им пълни душичката с палавите си изпълнения, както и сега.
Еййй, Попи, все едно вчера беше като се чудихме д-р Минев кога ли ще ти отпусне режима малко, а то, вече годинясахте  Hug
Ииии, да си кажа все пак, че искаме снимкиииии, ама много
Лаленце, не е АД, споко! От отчетната на някой бебчета им се получаваха подобни лишейчета и те мажеха с нахтхерцен. Все пак не е излишна консултация с дерматолог

# 601
Честит рожден ден на малката разкошотия Мария!Да расте жива и здрава,все така усмихната HugНа мама и тате-наздраве!
Скаби,ти каква лактолоза си давала на Неда,ако можеш дай снимка,линк нещо,по колко и кога си я давала.Че при нас е кофти положението,имам предписани свещички,даже ако не е ходила 24 ч.трябва да слагам,аз ги слагам на 48ч.де,действат,ама не си е работа така...
О,Фустич Hugшопинг,а Mr. Green
Стеф,какво сготви днес Hug

# 602
Деска, ето я Лактулозата, но не се подвеждай по цената, защото това е половин литрова бутилка. Мисля, че беше 6-7лв нормалната разфасовка
http://apteka.framar.bg/30007756/лактулоза-мип-сироп-500-мл-лаксатив-mip-pharma
Приема е до 5 мл за нашите човечета. Много е гъста, като мед и даже по-сладка. По принцип действа добре, но на Боби много му къркори стомахчето от тях и аз предпочитам свещички Изилакс. На вас какво ви изписаха?
Иначе днес готвих кебапчета и  лимонадка  hahaha шегувам се, нищо не съм сготвила. Това е лаф на сестра ми от периода преди да се ожени, защото не можеше да готви
Замислила съм утре да направя едни кюфтаци в сос.

# 603
Мерси,Стеф Hug,,Бизакодил,,ни предписаха.
Аз такова даже си и имам,като бременна ми го предписаха,мислех,че за бебета е по различно.
Към тези ,,Изилакс,,привиква ли се newsm78имаш ли наблюдение?
Менюто ми харесва,утре да не обърна посоката към Дунава hahaha

# 604
Пише, че не се привиквало. Те са на глицеринова основа. До сега реално съм използвала може би 3 свещички и нямам кой знае какви наблюдения. Много ми е кофти да мушкам нещо в анусчето му, затова  Cry но когато са много зле нещата ...просто го правя за да му олекне

# 605
ГОВОРИ БИГ СИСТЪР: Моля Жени да се яви в изповедалнята, че нещо ми липсва тази вечер

# 606
Честит рожден ден на Мимето! Да расте здраво, палаво, умно и весело дете! newsm51
Жени, аз също не съм бланширала тиквичките, когато ги замразявах.  bouquet

# 607
Благодаря ви момичета   bouquet за прекрасните пожелания! Да ви кажа, аз на моя рожден ден толкова не се радвам и вълнувам, колкото се вълнувах вчера  Joy Joy Joy
Голям банкет опънахме в градината, имахме 30 човека гости. Дойдоха и българи, и ирландци, имаше към 10-ина деца. Да ви кажа честно бая алкохол се изля като за бебешки рожден ден в 2 часа следобед, ама като се има предвид, че сме в Ирландия, явно е нормално  Laughing
Цялата спалня се зарина в подаръци и Мария си заспа благополучно в 8 часа, но майка и се рови 2 часа след това като малко дете да отваря и да разглежда. Абе детето нищо не разбра, ама аз си направих рожден ден, дет се вика  Joy Joy Joy

Мария май се е обзавела с конюнктивит или има зверска алергия на очите, та днес отиваме на лекар.

Стеф, наистина колко бързо минава времето. То ей така ще си остареем покрай грижи за тях без да се усетим  Wink  И аз вчера разправях на всеослушание историята на моята бременност и хората ме гледат като изтребители, те тук жени като нас обикновено си остават без дечица, за съжаление. Случайно се заговорих с една жена веднъж и и казах, че съм лежала 9 месеца, за да я родя, а тя тъжно ми каза, че е губила бебе след бебе, а за първи път чува, че можеш да родиш бебе с лежане... А от доктор Минев имаме специални поздрави - обичам го този човек и това е!

Сега започва неприятната част с чистенето  Cry  Хайде лека седмица от мен!

# 608
Честит рожден ден на малкото Мимче и от мен, макар и на патерици!   bouquet Наистина много бързо си минава времето, имам чувството, че вчера родих и не знам как си минаха близо 10 месеца. Ей сега ми нахлуха едни спомени за миналото лято, когато бях с корем и обсъждахме болежки, ей..... обзе ме носталгия......
Мойто джереме не ще ни попара, ни каша, ни сок. Те такова чудо не знам на кой се е метнало, а в същото време млякото вече не го пие с такъв хъс като преди и все повече намалява дажбата. Чудя се вече какво да му давам, дайте някаква идея плиииииз  Praynig.

# 609
Попи, да ти е жива и здрава Мария! Закъсняло ЧРД и от мен!
Аерка, не го мъчи. Ако ще да яде. Като му огладнее дупеца, ще прояде.

# 610
Благодаря Аера, Деска, Фикс, Лали Бали   Hug Hug Hug

Забравих да кажа, че бобът на фурна и мусаката бяха хитът в махалата вчера  Joy Joy Joy Една читава снимка нямаме, защото моята дива дъщеря не се спря за една секунда, за да я снимам - явно беше превъзбудена.

Абе, Стеф, от сини сливи сурови не ака ли Боби?

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 13:22 от poppy-fairy

# 611
Попс, сините сливи също не помагат  Sad А и моя убавец вода не ще и не ще да пие вода повече от 30 мл. както и да го лъжа, не иска. Все давам плодове с високо съдържание на вода, че да не е хич без течности. Днес пък е изключително кисел, бие се по лицето и даже и на мен посяга  Simple Smile Да избива това зъбче най-накрая  ooooh!
Как прави боба на фурна, никога не съм готвила подобно нещо

# 612
Мария до 3 месеца беше някакъв ужас с акането. Но с ошав от сини сливи акаше, макар и да ми вадеше пластелини. После като се разработи стомахчето, ела да видиш как снася всеки ден по няколко пъти  Crazy Ами подварени овесени ядки ако даваш, не ака ли?

Бобът го правих на гърне, първо да уври малко във вакуумната тенджера и после буфнах всичко в гърнето.

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 18:51 от poppy-fairy

# 613
Привет, вчера въобще не успях да се добера до компютъра.
На Мимето съм й честитила. Попси не се притеснявай относно подаръците, аз винаги съм казвала, че детското в нас никога няма да умре.
Малкият е станал много своенравен и единственото ми спасение е навън - на разходка. Още не е заспивал от сутринта, кисел, на ръце не иска, биберон не иска..Сега го оставих уж поуспокоен в кошарата, да видим до кога. Май ще ходя на почивка без него  Crossing Arms

# 614
Привет, вчера въобще не успях да се добера до компютъра.
На Мимето съм й честитила. Попси не се притеснявай относно подаръците, аз винаги съм казвала, че детското в нас никога няма да умре.
Малкият е станал много своенравен и единственото ми спасение е навън - на разходка. Още не е заспивал от сутринта, кисел, на ръце не иска, биберон не иска..Сега го оставих уж поуспокоен в кошарата, да видим до кога. Май ще ходя на почивка без него  Crossing Arms

Щом можеш. Мен Мария няма да ми се отлепи от задника поне до 4-ти клас  Wink

Общи условия

Активация на акаунт