Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите кошарки за игра?
Какво е подходящото съотношение между мляко и твърда храна за 9-месечно дете?
Какви са най-добрите заместени храни за 9-месечно дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите кошарки за игра?
-
Какво е подходящото съотношение между мляко и твърда храна за 9-месечно дете?
-
Какви са най-добрите заместени храни за 9-месечно дете?
-
Какво е мнението за добавянето на сухарчета и бисквити към млякото на дете?
-
Какво е съдържанието на Motilium?
Да е жива и здрава и цялото семейство, за да я глезят и да я пазят от пакостите. Да дарява мама и тати с прекрасни усмивки и да продължава да им пълни душичката с палавите си изпълнения, както и сега. 
шегувам се, нищо не съм сготвила. Това е лаф на сестра ми от периода преди да се ожени, защото не можеше да готви
имаш ли наблюдение?
но когато са много зле нещата ...просто го правя за да му олекне 
И аз вчера разправях на всеослушание историята на моята бременност и хората ме гледат като изтребители, те тук жени като нас обикновено си остават без дечица, за съжаление. Случайно се заговорих с една жена веднъж и и казах, че съм лежала 9 месеца, за да я родя, а тя тъжно ми каза, че е губила бебе след бебе, а за първи път чува, че можеш да родиш бебе с лежане... А от доктор Минев имаме специални поздрави - обичам го този човек и това е!
.
А и моя убавец вода не ще и не ще да пие вода повече от 30 мл. както и да го лъжа, не иска. Все давам плодове с високо съдържание на вода, че да не е хич без течности. Днес пък е изключително кисел, бие се по лицето и даже и на мен посяга
Да избива това зъбче най-накрая
Ами подварени овесени ядки ако даваш, не ака ли?