Успешно "олежани" бебета - тема 10 юбилейна

• 23 025
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Бях започнала да я чета даже тази тема, ама нещо покрай уреда за сушене я поизоставих. Ще я прочета обаче, че е много полезна
Ако не е проблем да намериш боровинки ще се възползвам от примоцията  Hug че не успях да намеря продаващи в нета, ще ти пиша на ЛС
Хммм, това за рибата е...доста притеснително. От де ще я търсим тая бакаляро пък сега  newsm78
Деска, кисела е само нишестето на културите. Чисти въглехидрати е, така че по-добре прави каша от пълнозърнесто брашно, тъкмо ще олабите положението с фибрите  Wink

# 586
Деси, кое как въвеждаме?
Не знам боровинките какъв ефект имат, но всеки път след тях се ака... Днес милото беше голо и ревна, като му потече по крачетата  Sick
Размивам нишстето /натурално царевично или пшеничено/ във вода, слагам на котлона и бъркам докато се сгъсти. По принцип се слага плод от компот, но аз само АМ добавям. Давам го на 10 дена веднъж, само защото много го обича

# 587
Уууу, сега прочетох, че след боровинките се акаааа, юхууу, дано помогнат  Praynig Praynig Praynig днес не е акал въобще, а вчера супер малко
Пак за акита се отвори темата

# 588
Оф, трябваше и аз да прочета - сутринта й търсих специално банан да я затегна, а следобяд плюска пак боровинки....

# 589
Кисела имах впредвит,за пълнозърнестите ..те нали са с глутен,та ще изчакам ..
Та като спомена Стеф темата за а Embarassedто се сетих случка с нашия тати.Ая някъде на месец да е била,бяхме токущо дошли в Самоков вече,отивам до Тмаркета,за първи път ги оставям сами,вече съм на касата и тел.звъни ,,Знаеш ли,какво стана току що?,,.Обърна ми се сърцето,следваща реплика...детето се изака...,,това в период ,дето го правим по ен пъти на ден.Опитвам се да не избухна в луд смях,касиерката по неволя слуша и вече видимо се забавлява.Обяснявам на две на три,съответно вече се е събрала опашка...следващия въпрос тотално ме сразява,,А пълния памперс какво да правя #Crazy,стиснах зъби и отговарям,,..сложи го в хладилника,,.Спаси ме само факта,че кухнята и хладилника са на долния етаж,че не се знаеше какво можех да намеря Mr. Green

# 590
Изчезнахте снощи... Димитър в 3 часа ми зае мястото откъм компа и нямах достъп. На Сис й беше тясно при нас, въртя се цяла нощ, съответно и ние....
Деси, какво да кажа - мъже! Трагикомично!

Да продължа темата с акитата - Сияна е с разтройство  newsm78 #Crazy
Чудя се, от много боровинки, от зъби, или пък вирус... Ама тече като вода. Дано пропие вода покрай това. Мооже би ще изчакам до обяд и щ звънна на педи.

Хубав уикенд, мацки  Hug

# 591
Абе Стеф, аз пък чета сега на 2 места, че боровинките запичат  newsm78 Ако е вярно, значи не сме се оакали от тях  ooooh!

# 592
  • на земята
Голяма седянка сте направили снощи,защо не спите бе хора  Joy кукумявчици такива ..)))ЛАЛИ, тук съм  Hug докъде стигна с глутена ти,аз в понеделник давам 7 зърна на Милупа и после маслото ..))) СТЕФИ,изгледи за дъждец май няма слънчице,утре ми се вижда да попревали малко с гръмотевички за кратко  Peace ще разхлади с 3-5 градуса  Joy

# 593
Жени, пиши, как е Сис? Цял ден те дебна да пишеш как сте. Хайде, зарадвай ни, че всичко е наред вече  Praynig
Деска, мъже им кажи и повече не ги обиждай  Laughing моя за пръв път смени памперс Боби като беше на 4 месеца. Но иначе разказа е достоен за комичен филм
Лаленце, ай дано утре превали, че ми писна да опъвам маркуча и да поливам
На нас днес ни е много скапан ден  Cry Боби го ожили оса, удари се няколко пъти жестоко, зъбчето го тормози, а аз паднах /слава Богу бях без него на ръце/ , разпилях на земята плодовете, които сушах цяло денонощие, счупих 2 чинии и сега адски ме цепи празната глава. Дано утре е по-добър ден, че ми дойде до гуша  Close
Ай лекичка сладурки, лягам

# 594
Барикадирах току-що спалнята да не падне пак, тази вечер поне Димитър го няма тук, че много тясно снощи... Сияна ака още веднъж следобяд, но беше къде-къде по-малко водно. Не знам на какво се дължеше сутрешната изцепка, но дано да е свършила. Яде ориз със моркови и картоф, а следобяд печена филия с масло и сирене.

Ти като си лягаш, Стефи, с кой ще бистря политиката  newsm78 Само за 1 час сън, два пъти се буди с рев, така че очаквам една кофти нощ. А, от днес реших да дам Шуслерови соли за зъбите, да видим.

# 595
Жени, направо заспах вчера. Сори, че нямаше компания. Как е положението с акитата днес, позатегна ли се Сисчето? Четох, че стипчиви и тръпчиви плодове запичали, както и гроздето. Аз нарочно давах грозде за разхлабване, пък то...
Лаленце, за-ва-ляяяяя, ухуууууу! Благодаря за дъждовната енергия, която ни прати  Hug
Аз умирам от глад и само чакам Боби да се събуди и да отидем да хапнем двамата, че ме е страх да не падне от спалнята докато ме няма.
Я кажете като замразите пресни тиквички как процедирате после?

# 596
  • на земята
Стефи,опс пращай насам дъждеца тогава..)))Аз имам замразени тиквички,вадя ги и ги слагам ма парата стават ммм,перфектни,може и да ги пържиш също,вкуса им е същия,но аз ги бланширам преди да ги замразя,АЛИЯ ги обожава,ще замразявам още утре,че да и давам зимата..)))ЖЕНИ,дано Сиянка е по добре днес  Hug   Аз цял ден чистя и направо съм  #Crazy  Много съм се притеснила момичета бях споменала че кожата на АЛИЯ на крачетата под коленцата и на прасеца е доста суха,май стана от слънцето тази работа,снощи гледам направо коричка от сухота и като петънца грапави,обаче не е червено и не я сърби,като си втълпих за Атопичен дерматит направо ужас,в понеделник запазвам час за дерматолог,дано не чакаме много,ходих сутринта и купих кремчето на д-р ТАЙС Надхерцен и мазах май има по добрение,омекна,много често я къпя сега ще разреда шампоана и къпането дано да не е АД  Praynig няма дръгаде само там,а за АД пише на други места излзат петна..)))))Май от слънцето където не я намазах един ден  #Cussing out

# 597
Лале, не е АД, но ти да се отчетеш понеделник  Hug
Аз не бланширах тиквичките, дали сгреших  newsm78
Някои нарязах на колелца, някои на кубчета. Като ги пюрирах преди, директно на две и така в плика.

Сияна днес още не е акала, но за сметка на това, снощи се буди през час-два с рев, добре че я оставих при мен.
Днес едно дете хвана кубче Рубик, засили се към Сис и я удари с ръба по главата.... #Cussing out Тя почти не плака, но вече се изумявам от тази агресия  Thinking Едно друго пък, пак с 1,5 г по-голямо, целеше малките по главичките с топка (добре, че поне беше мека)

Тук още не вали, сутринта беше поносимо, но като се прибирахме пак жега

# 598
Привет банда, докато ви изчета и станало 21 ч.  Laughing
Само искам да вметна с молебените за дъжд по полека, че накрая измислих на море да ходим. Два дена шопинг и сме оборудвани с бански/ Стеф позна, че естествено мишката ще нааже нещо с Мики / Остава да купя басейн със сенник, ще отскоча до Джъмбо и още няколко дни и ще глася багажа. Нямам търпение вече честно казано, пък не съм такава почитателка на морето. Просто ми е интересно детето как ще се държи. Дали ще се впечетли и т.н То е ясно, че ще си се върнем бели както сме отишли с това наше спане до 10.30  hahaha
Наблюдавам истерични и нервни кризи и при моя глезан и май шамарената фабрика скоро ще отваря врати  Crossing Arms Много го глезундрят /и аз от време на време/ и вече ми се качи на главата. Ни се заиграва сам, ни казва какво му има. Амама-ха
Поне сме здравички, пу-пу. Като чета какви премеждия имате с нощното спане ми става кофти, че "къртим" непробудно, ама да не казвам голяма дума.
Хайде ако се сетя още нещо пак ще се включа, че ще гледам после Джейсъм  Heart Eyes

# 599
 Попс, честит първи рожден ден на Мимчо.! Да е здрава, игрива и послушна фея на мама и татко. Целувкиии :-*

Общи условия

Активация на акаунт