Успешно "олежани" бебета - тема 10 юбилейна

• 23 011
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • на земята
Ааа Стефи не е рано бе време и е за рибата,ти не си ли дала рибка на малкия юнак  newsm78 сирене,масло даде ли?  Аз да ви кажа съм на вълна сега хлебопекарна,казвайте какви позлвате и доволни ли сте ?Ще купувам да правя хляб на малката и за мен..)))Харесах  парочистачка на Кархер ще поръчам тези дни..))

# 706
Не, не съм, нито риба, нито масло или сирене. Сега въвеждам жълтък за 10 дена

# 707
Лали,стиснати палчета за бързо оздравяване на малката Никол!
Белоснежка и вие бързо да се оправяте Hug
Стеф,къде изчезна мухата...мноого ме кефеше Mr. Green
Фикс,как е Никсъна?
На всички мами и бебета много Hug Hug Heart Eyesот нас с Ая!

# 708
  • на земята
 desi_aia ,ааа много набързо ни прекара,как сте вие  newsm03  Стефи,мен ме достраша в тази жега жъктък да дам хем имам домашен,ще го дам към края на септември,да се разхлади малко тогава..))) Ей никой ли позлва пекарна  newsm78  Фустата,голям тен хвана  Laughing

# 709
Аз имам, Лили, някаква по-простичка е, но е мн вкусен хляба. Като се прибера ще ти кажа каква е и каква мислех да вземам /тази я подарихме на свеки, но те не я ползваха и ни я върнаха/.
Аз дадох първо сирене, масло после риба.
Бързо да се оправят болните ни малчовци  Hug

# 710
Ето такава е моята: https://www.pas-europe.com/
Супер е, изобщо Панасоник е моят избор за хлебопекарна. Все пак те са ги измислили Simple Smile.
Има програми за ръжен и безглутенов хляб, тесто за пица, отделение, в което се поставят ядки, семки и други добавки, за да си ги сложи автоматично. Пека кексове вътре, а от тестото за пица правя и бързи хлебчета (става за 45 мин).

Нещо не излиза линка. SD-257WXC Breadmaker (Nut Dispenser) and Rye Bread program е моделът.

Деси, от седмица сънят вечер е мираж. Беше с кръвонасядания по венците и Т от никнещите кътници. И горе и долу са му набъбнали буквално всички зъби- кътници, предкътници, кучешки и каквито там има още. Викам следващият модел деца вместо индиго, незнам какво, да  излизат направо с 20 зъба и да не се разправяме до 1 клас  Crossing Arms

# 711
Добро утро от нас ние май ще прекъснем почивката малкия нещо се разкашля и има хрема та май днес ще тръгваме
Кръщенето и рожд ден минаха чудесно
Лали дано малката бързо да се оправи Praynig

# 712
Аууу, не съм честитила на едногодишният вече Бати Марто  doh Да е жив и здрав, да папка и да слушка много и да споделя играчките с бъдещото сестриче/братче, да ги изгони набързо тези сополки и да е в бойна готовност за плажа. Честито и на теб Десинко пак на голяма паретичка, за сладкото ти християнче   bouquet  Голямо празнуване е паднало значи. Искаме снимкииииииии

# 713
  • на земята
Фикс,мерси много е хубава твоята,в Амазона трябва да я дебна,ти откъде я купи? Мамчета,май ще давам масло,сирене и после риба..))) Всички болнички да оздравяват бързо..)))Абе все си мисля че са малки за морета до една годинка,и ние ще я водим другата седмица,но предпочитам балкана на тази им възраст,може и да се откажа  newsm78 Всичките ми приятелки се върнаха след 2-3 дни престой с болни дечица,ужас  ooooh!

# 714
Лаленце, специален поздрав за теб и идея за днешното ти меню
http://www.supichka.com/2011/09/blog-post_17.html

# 715
лаленце, от БГ я взех хлебопекарната.

# 716
  • на земята
Стефи  Joy вчера си купи цвекло за салата,не исках да го погледна ,нали като бях бременна заради хемоглобина изядох тонове  Joy Joy Joy   фикс,от БГ,ама не мога да я намеря,довечера отивам в Техноамаркет да диря  Peace

# 717
И аз я търсих в Бг и не намерих нищо, Фикс. Колко парички е, че ми изглежда скъпичка?
Лаленце, аз и това гледах преди http://www.amazon.co.uk/Kenwood-BM450-Bread-Ingredients-Dispense … ywords=breadmaker

Стефи, можеш за изсушиш цвекло също, аз смятам и това да пробвам  Mr. Green

Честита първа годинка на порастналия батко Марти!!! Да ви е жив и здрав и да не ревнува много  Laughing

Днес взех ето това от пощата http://www.ebay.co.uk/itm/181120213967?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649
За 3 лева не очаквах чудеса, но бях много приятно изненадана. Вярно, че вече го счупих, ама това е от пренавиване и аз съм си виновна. Горната част се навива и после се изтрелва - върти се, пее и свети. Много е забавно. Ще поръчам още 2  Mr. Green

# 718
Жени, как само ми четеш мислите  Laughing бях запланувала утре да купя и цвекло, което да нарежа с картофобелачката и да суша. В темата за сушенето май гледах снимка на чипс от цвекло.
Имаме подобни пумпали - един с натискане на ръчка и един на батерии. Този на батерии е по-забавен, за 4 лв беше от левчето. Проблема с него е, че като го пусна и Боби като тръгне към него и като го бутне си удря пръстчето в него.
Да ви се оплача, вече не знам как да постъпя, плаши се от всякакъв постоянен шум с изкючение на вентилатора. Прахосмукачка, пасатор, миксер,епилатор,сушоар, четката за зъби, всичкоооо. Сега си мия зъбите пак с нормална четка, не пускам други уреди в негово присъствие. Примерно за четката как ли не му я показвах, давах му я включена да я върти из ръцете си, не и не. Първо я пусках в другата стая, после леко се приближавахме уж, че нищо няма, но пак не свърши работа. Какво да правя, за да пускам поне прахосмукачката, посъветвайте ме

# 719
Добрутру сватя, боб берем!
Мацорани, не съм се вясвала повече от седмица, гледам яко сте на тема маджорляци Simple Smile
Много кофти за Николче, да се оправя бързичко  Hug
Стеф, момиче, побърка от се от салати, баници, торти, кексове, чипсове, сушени всякакви и инакви:) Аз взех да връщам килца, и сега само това ми липсва.
Жени готин пумпал  Peace
Лаленце, Суит + са кофти за тая възраст. На хип са хубави оесените с ябълка  Peace
Белоснежка, малинки, къпинки, турни ми ги върху чийзкейк, цедено млекце или слафолев и само ела ме гледай, как ще го изшмъркам за отрицателно време.
Попс, домати трудно ще пратя, ама ако обичате кайсиева ракийка, за Нова година мога да те изненадам:)
Аз се повизавах 4 дни из Родопско, беше супер, ама малко и кратко, още искам. На дребния му понесе чудно пътуването, даже и в Ягодинската пещара го калих, ама казаха че двумесечно било влизало, та никой не беше изнендан  Shocked
Днес след 10 верни години, погребах стария епилатор в кофата, лека му смет. Уви мъжо ме надуши и го изкара, че видиш ли нищо му нямало, можело да ползва моторчето  Shocked Купих си едно скромно Браунче, ми то музика за ушите, и скубе яко, та сега рахат с оскубани краци  Mr. Green
Друго май ново няма. Аааа, Камен скърца със зъби откакто има по един чифт горе и долу. Ужасяващо е.

Аера, Скаб, Десита, Фикси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт