Успешно "олежани" бебета - тема 10 юбилейна

• 23 011
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Дрънчо, честито ти епилатор! Да си се скубете със здраве. Аз откакто съм родила краката съм скубала само 2 пъти, през останалото време - да живее бръснача  Blush Както писах по-горе Боби се плаши неистово от този шум и трябва да си осигуря някой да го занимава нон-стоп, а това е много трудно сега
Радвам се, че сте си изкарали добре. Благородно и голямо завид от мен  Crossing Arms Аз също много харесвам подобни дестинации. Най-важно е, че Камен се е държал на ниво
Забравих да се похваля - днес свеки си замина без да се обади и да си каже чао с Боби. Няма по-щастлив човек от мен  newsm44

# 721
http://profesionalist.com/panasonic-sd257wxe-hlebopekarna-728-17450.html
Само тук я откривам пекарната. На подобна цена беше. WXE, WXC накрая са едни и същи модели за различни пазари.
И в амазона само на едно място я има. Явно е вече стар модел.
http://www.amazon.co.uk/Panasonic-SD-2501-Automatic-Breadmaker-D … ;pf_rd_ied=507846

Вероятно новият модел е този: http://www.amazon.co.uk/Panasonic-SD-ZB2502BXC-Breadmaker-Dispen … ;pf_rd_ied=507846

Стефи, прахосмукачката я преборихме. Поне не реве. Види ли ме, че се задавам с нея, отива на почетно разстояние в другия край на стаята. Вече и се приближава да пипа. В началото викаше: Ниеееее. Вземах го на ръце докато смуча, давах му да я пипа и да върти колелцето отдолу, докато е изключена. Явно свикна. От другите бръмчащи неща реве и го е яко шубе.

# 722
Фикси, просто с времето ли свикна и не се плаши вече? При нас докато е изключена е голяма занимавка. Катери се по нея, тика я из стаята, прави я на камион и вика бръм бръм, ама пусна ли я.....ужас е. Пробвала съм и с него на ръце ама пак много се плаши.  Tiredю

# 723
Фикси, просто с времето ли свикна и не се плаши вече? При нас докато е изключена е голяма занимавка. Катери се по нея, тика я из стаята, прави я на камион и вика бръм бръм, ама пусна ли я.....ужас е. Пробвала съм и с него на ръце ама пак много се плаши.  Tiredю
Стефи, да, с времето свикна. Но аз се правех, че нищо няма и все едно вършим нещо обикновено.
Сигурно е важно и че прахосмуча поне два пъти на ден, защото като яде става голямо мазало...

# 724
Юхууууу, как сте дружки? Hug
Толкова дълго време без интернет не съм прекарвала от лежането миналата година;
Гледам не сте писали много, много бързо ще се върна да ви изчета.

# 725
  • на земята
Ооо Фустичке,направи ли тен с тези вълни и ветрове на морския бряг..)))Дано си си починала и да си изкарала хубава почивка..))).   Фикс,много е хубава пекарна,ако мислех да я ползвам по често бих я купила,в къщи тестяно не се яде много и искам нещо по ефтино до към 200 лв.някъде..))) Утре обстойно ще поразгледам ..))) Стефи как си със съня ,по добре ли май спинкаш напоследък...)))На Аличка и второто зъбче се показва  Heart Eyes на мама принцесата зъбчета има хихихи...))). Дрънчеее  Hug Айде спокойна нощ на всички лягам с кокошките че цяла нощ завивам Али и тези зъбки я тормозят миличката ми и не спи спокойно..)))Лека

# 726
Момичета, правя блиц включване, че съм на зор. Мария ми вдигна температура 39,4 на 9-тия ден след ММР ваксината. Говорихме с докторката и евентуално утре ще отидем на преглед, но имате ли идея дали е реакция от ваксината  newsm78  Казаха ми, че обикновено се проявява между 7-10 ден, когато и я биха, ама то как да съм сигурна  newsm78 Само температура, няма други симптоми... Ох, ужасно е да ти е болно детето, ма..а му стара, мен да ме тръшне  по-добре треска, ама нея да не я гледам така  newsm45

# 727
Попс слагай кърпички натопени във вода и оцен на крачетата. Аз слагах на главата, че на Емко само главата гореше, но после разбрах, че трябвало на краката да се слага. За друго не се сещам в момента. Дано я отпусне бързо.

# 728
Попи, може и от нея да е, ама може и да не е. Няма как да сме сигурни. Нещо Панадолче, Кул-пач.... + оцетчето  Hug Hug Спешни кабинети, ако се наложи. Стискам палци и ако можеш влизай по-честичко за отчет.

Фусти, добре дошла, мила!

Лале, остава моя вариант на простичка хлебопекарна  Mr. Green

Стеф, на една мама в парка, детето й е на 1,9 и все още я е страх от епилатора й. Ако можеш го свиквай, ако не - не знам. Сияна също бяга от прахосмукачката, но аз я пускам само ако има на кой да я оставя в другта стая.

Дрънко, в Жеравна ли щяхте също да ходите? Има тези дни фестивалче на народната носия там, как ми се прескача, никога не съм била там  Cry

# 729
Момичета, бяхме на лекар - от ваксината е  Sad Гърди, гърло, уши, всичко е ОК.
И аз какво очаквам да ми кажете, не знам  smile3555  Все едно някой от вас може да ми постави диагноза, ама друго си е да се оплача де...

Тази нощ два пъти вдига температура, правя и микс от калпол и нурофен + чорапки с оцет и една кърпа на главата, ама тя не ми дава да и я слагам  ooooh!

Чудно дете имам, снощи с температура, очичките и блястят от умора, обаче се киска и се смее, и се гушка, и ни пее, и ни пляска с ръчички. Веднъж не се разплака, веднъж не се размрънка, на мама усмихнатото личице  Two Hearts

Жени, не влизам често, защото започнах пак работа на 4 часа. Като имам време, ще пиша, разбира се  Hug Hug Hug

Целувки на всички!

# 730
Пфуууу, много ги мразя тези ваксини.
Ние изкарахме малко тежка нощ. Явно смяната на климата се отрази и е с едни сополи  Sick Сега се опитва и да кашля нещо, и се криви..
Иначе и аз да кажа като всички останали..и пясък хапна/още първия ден с шепа/ и вода пи / майка му докато блее се обърна с лодката/ , но общо взето не сме имали премеждия. Аз обаче да не извикам един гларус да ми намаже нежното гръбче/на срамежлива го играх/ изгорях като в тийн годините  Laughing  Единственото за което ме е яд, е се мотахме във Варна, а не съобразих да взема на никого телефона. За другият път ще съм по-подготвена.
А във фотото направо ме вбесиха. То бива бива алчност, ама не съм очаквала по такъв просташки начин да просят пари.

# 731
  • Варна
Фусти, НАКАЗАНА СИ! Hug

# 732
Попс, докато се оправи Мимето, гледай да влизаш по-честичко, да докладваш  Naughty

Фусти, мятай новата тема, че сега ще свърши уикенда и ще се разпишат и другите. Как не те е срам, да не намажеш нещо чуждо!!! Грешка, да не те намаже нещо чуждо  Mr. Green Другият път  Hug

И аз да не остана по-назад, да се оплача. Сияна се събуди с дребни пъпчици по едната буза. В парка почти не личаха вече, но преди малко като я съблякох, имаше острани на тялото, от кръста, до бедъра. И аз мисля, че е реакция от ваксината, дано само до тук спре обаче, че имало и разстройство, Т и т.н. Другото, което е, едно дете от компанията липсваше седмица защото имало Т и малко пъпки - лека форма на шарка било  newsm78

# 733
Ние вече сме на антибиотик. Мария тази нощ беше пак с висока температура и цялата се изрина в пъпки. Отделно има и разтройство и повърна няколко пъти.
Ох, толкова ме е яд, че разреших да и бият тази ваксина. Тук не е задължително и сериозно се замислям дали да продължавам да ваксинирам след като виждам какво се случва с детенцето ми  newsm45

# 734
  • на земята
Оф тез ваксини направо уж ас значи  #Cussing out аман,свършване нямаха,да минава бързо на Мимето и Сиянка  Hug  Жени,да ще тъсим ефтинджюс пеларна  Joy Фустичкооо,как така не се поглези бе момиче  Heart Eyes другият път ,моля вземи се в ръце а ма ха  Laughing  Приемам идеи за следобедно хранене  Sad.че вече незнам какво да давам,взех каша на ХОЛЕ мюсли,става ли със плодово  newsm78 Жени ти си човека  Hug Стефи,Фикс,къде изчезнаха..)))  Попс  Hug

Общи условия

Активация на акаунт