Клуб на храбрата шивачка - тема 14

• 78 406
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Dragony не съм виждала такава лента като на видеото по магазините, но може много лесно и бързо да се изплете на една кука или на две игли.

# 601
А дали се продава такъв тюл на ролка? Би спестил доста рязане...

# 602
продава се - панделките на метър Simple Smile

# 603
Има ли с такава широчина - 6 см и нагоре? Не си спомням да съм намирала подобни, или не съм гледала внимателно...

# 604
Нета е пълен с такива роклички, трябва някъде да се продава, но не мога да намеря...от същата ластична лента продават ленти за коса...аз взех една такава и ще пробвам...а иначе не мога да плета на една кука, а на две може и да се получи, но с някаква по фина прежда може би...дали обаче ще е ластично

# 605
  • DE
Цитат
Във вътрешната част на някои дрехи под яката има големи памучни етикети с марка и лого. Аз успях да подбера такива етикети, разших ги и ги заших внимателно на  ръка върху скъсаните ръкави

На мен това ми е любимия метод за кръпчета  Crazy понеже свалям на всяка нова дреха етикетите(лигави сме и ни боцкат  Mr. Green ) си имам цяла колекция, за почти всякакви цветове  Peace

# 606
  • Велико Търново
Здравейте, дами! Извинявам се, че нахлувам в темата, но съм се меракландисала да си шия пола като тази     
 http://prodavalnik.com/polichka-visoka-taliya-i37575407

Платовете в запас за без еластан и пак с ластичен колан искам да бъде. Можете ли да ме посъветвате и обясните как да я направя! Благодаря предварително!

# 607
  • София
Това е "слънце"-2 концентрични кръга--външния е дължината , вътрешния талията.Колан или купуваш има такъв вид ластик, или ползваш някакъв вид трико прегънато на 2

# 608
  • Велико Търново
А как да ги очертая толкова големи кръгове? И като не ми е есластичен плата, трябва ли да се сложи цип? Иска ми се възможно най елементарно да трябва да се направи, защото нямам умения, като на повечето дами тук. И техниките не познавам

# 609
  • София
Ми аз отговорих...Иначе казано-сгъваш плата на 4 и ползваш по бабешката с канапче очертанията на кривите вместо с пергел.Ако ти трябва цип-режеш шлиц 20 см и го монтираш

# 610
  • Велико Търново
Благодаря! Ще експериментирам, пък каквото стане. Ако стане...ще показвам  Wink

# 611
  • FRANCE
Ако искаш без цип на мойте девойки ги правя горния кръг (талията ) е с размера на ханша (така си я нахлузваш) после набираш с ластика
http://whatthecraft.com/circle-skirt-tutorial-new-and-improved/

# 612
  • Велико Търново
Супер идея! Утре се хващам

# 613
  • Karlovo
Здравейте на всички, тук съм срещала сайт с карнавални костюми и мисля че имаше показано как се прави.Моята дъщеря иска да се прави на Снежанка и да изненада приятеля си за Коледа  Grinning. Цените на костюмите започват от 35 лв. на горе и то за една вечер,та се врекох да и ушия един.За сега съм намислила нещо такова -
Скрит текст:
, от червен плат ,по дълго и с бели пухчета горе и на подгъва . Чантата за лаптопа е в застой понеже не мога да си намеря плат който да ми хареса, ма то няма такъв каприз като мен  Rolling Eyes .Чакам вашите съвети за влюбената Снежанка

# 614
За пола-слънце си позволявам да дам още един линк. Просто тази жена обяснява наистина добре. http://weallsew.com/2013/05/09/embroidered-circle-skirt-by-ashle … ton-for-weallsew/

Общи условия

Активация на акаунт