Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 236 - След финала

• 59 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
Добро утро и прекрасен съботен ден от мене! Hug Hug Hug
Йози пак е имала телевизионна изява ,видно от снимките по-горе,постнати от Дани,така че може и да получи покана за нов проект скоро! Praynig

Днес е Петровден,честито на всички именници да сте живи,здрави,весели и щастливи,а и се навършват 2 години от финала на ''Незабравима'' двоен повод за празник! Party

# 63
  • Русе

Добро утро, незабравими! Hug Hug Hug
Хубави почивни и празнични дни на всички! lovekiss lovekiss lovekiss

# 64
  • София
Сладурка  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 65
  • София
Участието на Йози .Октомври се омъжва  Peace
http://tvarsivi.com/player.php?y=22&z=2013-06-28+23%3A19%3A00

# 66
Привет  Незабравими! Hug
Честит Имен Ден на всички именици! newsm67
Честит ни юбилей!И то какъв,две години след финала на "Незабравима",ние все още сме си на клончето,поне аз де.Нема такава химия между артистите никъде и това е.
txtloves txtloves txtloves

Йозлем е прекрасна на снимките.Дано е много щастлива с избора си!
Деси,благодаря ти за новината.      love001
Значи октомври си чакаме сватба married Жалко,че не е с желаният от нас годеник,ама кой ни пита.
Прекрасен уикенд!!!   love001  love001  love001

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 16:16 от manpla

# 67
Каква е хубава Синем на тази снимка.Огромна разлика от началото на Незабравима.

# 68
# 69
# 70
Стар,но незабравим клип Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Здравейте приятели . Hug Heart Eyes Честит имен ден на всички празнуващи.  bouquet
Днес е двоен празник за нас и нашата любима тема с финала на прекрасния ни и незабравим сериал. Heart Eyes Неусетно излетяха последните две години от щастливия ни финал от страхотното преживяване и изживяване на незабравими мигове в най-прекрасната и незабравима компания с най-незабравимите и любими герой Харун и Еда. Heart EyesЖалко Tired ,че химията във филма на главните виновници не се прехвърли и в реалния им живот но искренно се надявам ,че и двамата ще бъдат много щастливи и влюбени с избраните си партньори .Деси благодарности за новинките които ни постваш и с които ни информираш както за сериалите на актьорите от които се интересуваме така и от новинките около любимите ни хора и най-вече тъй очакваната свадба на Йозито.  HugНай-лъчезарното и усмихнато момиче.Така ми изглежда и избраникът и и както при нас се казва "Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупака".От все сърце им желая незабравимо щастие и любов... txtlovesЩом като батко се не събужда от дълбок сън ....така му се пада.Рано пиле рано пее а наборът е доста позадрямал в дълбок и неразбираем за нас сън. Загуби батко от сън спомени няма така да знаеш  smile3533 Naughty ooooh! Ще ти простим само ако и ти ни изненадаш с някоя нова снимчица и най-вече новинка ще ни се ама дали това ще се случи един господ знае  newsm17 bishopгодините минават и отминават и спомените избеляват друг батко ще намерим мястото ще ти заеме и на нас няма да ни дреме . Crossing ArmsЗатуй ни прочети и размисли дали това ще искаш ти на верните ти фенове се обади и бързичко внимание им обърни защото губещ си само ти  Naughty . tantrum
Този сериал ни донесе много незабравими емоции и трепети дори да си повтарям клипчетата по милион пъти никога няма да мога да забравя това изживяване и тази магия пресъздадена от целия екип на филма затова благодарностите ми са към всички хора които за взели участие в осъществяване и за създаването  на този проект  наречен с най-точно избрано име НЕЗАБРАВИМА. smile3501 newsm20 lovekiss

# 72

Много е хубава Йозка,
от другите участници в кадъра само русата актриса съм я гледала.
Радвам се от сърце за предстоящата през октомври сватба!
Честит имен ден на всички празнуващи,има ли тук именници?
И най-важното-честит ни юбилей-две години след финала!С огромна обич към всички,които правят и продължават да поддържат темата!

# 73
Дълбок поклон и на всички дами които направиха прекрасни незабравими клипчета , продължават да правят преводи за радост на всички фенове на филма ,за незабравимите поети и за хората които се грижат огънят на тази незабравима тема да продължава да гори и тлее във времето.Благодаря Ви компания  newsm20 newsm51 newsm51 smile3501 txtloves

Много пъти съм споделяла и не ме е срам отново и отново да го кажа ,че с този филм преоткрих ,че има много неща които не съм знаела  за съседите ни като едно от тях е да разбера , че имат прекрасни творци които да  ме накарат да се влюбя в музиката им. Страхотни изпълнения  Hug

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 22:08 от mariq_72

# 74

Деска отрехни ни какво пише на тази ръчичка фейсбук туитър ... йок значи нямат. newsm78 Оф... и при тях политиката е една както при нас ама ха да видим какво ще стане.Тук непрекъснато дават от нашите протестиращи артисти при тях също а батко никъде се невясва . ooooh! Май-май от политиката   не се интеренсува а какво ли всъщност би го заинтригувало .  Thinking
Нали имаше някакъв спортен клуб за тенис или се бъркам newsm78 Уж най-богати дами го посещавали пък пак няма никакво инфо от него. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт