Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 236 - След финала

• 59 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Колкото Йозлем е лъчезарна на снимчиците толкова батко си остава сериозен. Thinking
Бганьо поздравления за творчеството ти   bouquet.А с поста на Дани съм напълно съгласна.Много силна школа имат съседите и невероятен нюх за подбор на екранните двойки и както Дани е написала от главните герои до най-низшите всичките те са професионалисти.  Hug Момичета ще ви бъда благодарна ако ме насочите къде мога да погледна семейство Гюлер макар и разделено  в новото им аплоа .Радвам се ,че са си намерили нови проекти и ще продължат да работят .Жалко и за Бату и за останалите на които на двегодишната ваканция не и се вижда края. Tired

# 47
# 48
  • София
Марийче,това е сериала(всички излъчени до момента епизоди ) в който ще участва Ahmet Uz,предполагам с епизодична роля Whistling
http://www.diziizlesem.net/dizi/bir-ask-hikayesi-son-bolum-izle
А това на Баба Тюркян  Peace
http://www.kanald.com.tr/Merhamet/Videolar/Bolumler/

# 49
  • Русе

Привет, незабравими! wavey wavey wavey
Слънчев и усмихнат петък от мен с доза кафе и любимците ни! Party

Разбира се, че съм съгласна с Дани и Мария!
Но търся и не мога да открия
любов подобна, с пламенна магия,
да ме тресе, с възторг да ме обвие... newsm12

# 50
# 51
# 52
Добър ден! Hug Hug Hug
Вени Hug,как да откриеш подобна любов другаде като просто такава няма!Нашите гълъбчета бяха уникални ,то затова и 2 години след финала магията още ни държи здраво! Peace
Хубав остатък от деня  на всички! Heart Eyes Grinning

# 53
# 54
# 55
# 56
# 57
# 58

Голяма чаровница е Йозлем!

Много се възхищавам на всички,които поддържат темата и продължават да пишат и да постват снимки-и стари,и нови.....
Чета и гледам всичко,което пишете и публикувате с голямо удоволствие,/когато мога/
но си признавам,че не зная какво повече да кажа.......
Никога няма да забравя времето,когато гледахме сериите,чакахме превода,и коментирахме до зори.....
Независимо дали съм тук,и дали чета,или пиша,
всички вие сте моята компания Незабравима!

# 59

Общи условия

Активация на акаунт