Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 236 - След финала

• 59 309
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Привет, Незабравими! След този впечатляващ трактат от Дани ще бъда пределно лаконичен, пожелавайки ви приятна последна сряда на юни с едно стихче.

Пак беше...

Пак беше юни и пак сряда -
денят на големия финал
За фенове заслужена награда
Черешката на този сериал

Пак беше юни и във Ава
изплава лодката Едрун
И както в приказките става
Еда намери своя принц Харун

Пак беше юни, оттогава
изтече толкова вода
Лятото започваше във Ава
Еда извика с всички сили "Да"

Пак беше лято и накрая
взриви се малкият екран
На Унутулмаз аз още си играя,
макар да съм отдавна ветеран

# 31
Ей, ама тия Гюлер са навсякъде из Турция. И министърът на вътрешните им работи и той от рода Гюлер.

# 32
Ей, ама тия Гюлер са навсякъде из Турция. И министърът на вътрешните им работи и той от рода Гюлер.
Eдин вече бивш Гюлер май започва нов сериал и пак за любов нещо става дума newsm78.

# 33
 Hug Hug Hug
Поста на Дани наистина  е впечатляващ,да и според мен  всички турски актьори се раздават на макс в сериалите и играят все едно собствения си живот. Peace
Прекрасен ден сряда на всички,Незабравими! Heart Eyes Grinning

# 34
# 35
# 36
  • Варна
 wavey lovekiss
Благодаря ви, че сте прочели безкрайно дългите ми постове, но имах нужда да споделя някои свои мисли! Peace
Eдин вече бивш Гюлер май започва нов сериал и пак за любов нещо става дума newsm78.

Ето и дядо Ахмет Ууз почна да снима! thumbsup Баба Алие Узунатаан се показа в няколко епизода от "Мерхамет", бях ви споделила. Йозлем ако не друго, опита и понатрупа професионализъм в един сериал и в един игрален филм и ако и да бездейства сега в професионално отношение, поне в личния си живот е щастлива и удовлетворена с евентуална сватба на хоризонта. married
Само Серхан никакъв го няма... dontknow Прекали тоя човек с конспирациите! Crossing Arms

Агент XX- Яваш, Серхан Яваш! bowuu
Както е тръгнало, скоро той ще се крие, но никой вече няма да го търси... Simple Smile

# 37
# 38

И  аз много се радвам на хубавите новини за личния живот на Йозлем-
дано да е щастлива!Много е слънчева и жизнерадостна/поне от снимките така изглежда/!
По повод"трактата"на Дани,както Baigun го е нарекъл,пък и стих е написал,
ще кажа,че така си паснаха Йозлем и Серхан в ролите,и така ги възприехме,че едва ли мога да си представя сега други актьори на тяхно място.
Също така, успях да гледам много прекрасни турски актриси и актьори-и красиви,и талантливи,и не се съмнявам,че и друга двойка би могла да бъде не по-малко успешна в тези роли....Но за мен те ще си останат Еда и Харун....
Дано Харун  не е последната роля на Серхан!Наистина ми се струва ужасно странно,че никой не го е изловил в каквато и да е ситуация....От друга страна,в това изобилие на играещи и появяващи се къде ли не актьори,може би,той да не е достатъчно интересен за папараците обект....Остана си загадка неговото изчезване.

Вени,и аз се радвам,че те заварвам в "оределите"редици с неизменното ароматно прекрасно кафе!

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 02:25 от nezabravimka

# 39
# 40
# 41
Добър ден ,Незабравими! Hug Hug Hug
Успешен и усмихнат ден и от мене! Heart Eyes Grinning

# 42
# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт