ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 52 068
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Зън, да ти е жива и здрава Ади!   bouquet

Момичета, благодаря ви за поздравите  Hug Аз разбрах за този ден преди няколко години, той е католически празник, може би за това, но от малка с моята кръстница празнуваме на Андреев ден и така си остана  Simple Smile

Буби, имаше нещо такова за храненето покрай зъбките, но пък щом се кърмите още, не се притеснявай  Hug във връзка с това, да ви се оплача, че Ивайла въобще не се храни добре, цяло лято кара на соленки, бисквити, зрънчо... нищо здравословно няма в менюто й, освен това, че яде яйца, то добре че поне това яде, защото и всякакво месо отказва. не знам как да я накарам да яде нещо друго, просто не става...дано сега като тръгне на дг прояде по-нормално  Simple Smile

елч, къде се изгуби  Simple Smile

много болнички, бързо оздравяване на всички  Hug

димара, хубаво да си починеш, то човек има нужда да презареди, не се тормози  Hug

# 511
зън, браво за подобрението! ще мине и разстройството!
и честита ти именичка със закъснение! Simple Smile
адис, а ти как се казваш? (ето на това му се вика дебилен въпрос! Mr. Green)

рал, кофти за вируса! като гледам как всички се връщат от морето с него и лошо ми става! че нали и нашето море наближава...

пепита, не е останало! скоро ще гушнеш дечицата! представям си какво е да си 2 месеца без тях!
теб не съм те виждала скоро по снимки (да качиш!:-)), но рал вчера я гледах и наистина е супер елегантна! и двете й шушулки и те! Simple Smile

димара, няма срам! всички сме майки и знаем колко изморително може да е това дори с едно детенце, а камо ли с две!

буби, споко, лятото привършва Laughing
банско и мен не ме кефи много и нямам идея защо е толкова скъпо. това е най-скъпият ни зимен курорт според мен. поради което често умира от глад де Laughing преди 2-3 г. февруари месец мм ми излезе с оферта 2 нощи в банско със закуска и вечеря за 33 лв. в супер хотел. до последно бях убедена, че нещо не е разбрал Laughing като отидохме там се оказа, че масово хотелите са празни.

а за зъбите мен питай. дара редовно отказваше да яде като вадеше зъб. често така разбирах з зъбите. за 2-3 дни отминаваше това с неяденето...до следващия зъб.

адис, тук съм, ама ме е обхванал мързел. сега понеже не мърдам от нас заради диетата (то не остава време от пиене на 100 литра вода, спортуване и къпане по 300 пъти на ден) и ме е обхванала лека апатия Simple Smile

иначе мен ме питай за нездравословно хранене. цяло лято откачих с дара, само глупости ядеше - бисквити, бонбони, солети и т.н. бабите я научиха, защото като видят, че не яде готвено и й дават каквото има, все пак да хапнело нещо детето.
сега като започнах моята диета изхвърлих всички глупости от нас. да видиш как прояде и грах, и меса, че и риба дори. е, яде по малко, ама все пак по-добре така отколкото бонбони. половин година ядеше само пълнени чушки и пилешка супа и когато нямаше някое от тези неща - глупости.

# 512
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug много съм недоспала/карам с нашите по Американско време/,но много щастлива  Grinning
Зън да ти е жива и здрава именичката  Hug И Нелката от известно време намали яденето,но то в тези жеги е нормално,то и аз карам на някой плод и салата по цял ден,даже снощи се насилих да хапна малко риба,че цял ден не бях яла нищо.

Димара няма от какво да се срамуваш,наслади се на почивката,желая ти много слънце и приятни емоции Hug

Леля ми вече цяла седмица се грижи за децата през деня,като се прибира, къщата ми свети,децата са нахранени и щастливи,води ги по разходки и забавления, еми честно казано сега се чудя как съм се справяла сама до сега,много е хубаво някой да ти помага  EmbarassedА аз успях да отида на фризьор,козметик и маникюр без да се притеснявам,че времето ме притиска,абе насладих се на момента

Болничките бързо да оздравяват  Hug Praynig

# 513
Буби, тя мойта Елица също не е от много ящните. От два месеца отказа напълно да яде зеленчуково пюре, а преди ядеше. Изкарахме първите зъби, чаках да прояде, ама не. Въобще това обедното ядене тотално го няма. Ама ни пюре, ни супичка, ни манджичка. Пробвах готвено, купено, детска кухня - не ще. Само предлагам, хвърлям и давам мляко. Като се сетя Петър как ядеше всичко и колко лесно беше с детската кухня.

tuty1 , наистина си е супер като си има човек помощ. Аз не знам как бих оцеляла без помощ. А бе бих оцеляла, ама в какво състояние Joy.

# 514
Здравейте! Болничките да оздравяват по бързо!
Ние изкарахме страхотно море. Вики прокашляше вече , но си е добре - вчера бяхме на доктор. В къщи вече не кашля Joy
Да се оплача. Нашата ясла беше в почистване уж до 01.09. а сега в огромен ремонт 2-3 месеца.
Не пусках вики по дежурна ясла че пище там. Е сега.............
Ще не ще ще пищи #2gunfire

# 515
Димара, не ми даваш много надежда нещо...  Mr. Green Дано прояде този моят кюфтак, че хич не ми е комфортно така да се кахъря за ядене. Нямам навик и нещо се изнервям. Само като ме види с лъжицата и стисва устата, а даже на моменти почва и да си върти главата в двете посоки, не знам как не му се завива свят. Може и да му се завива, знам ли...  Laughing
Приятна почивка и от мен!

Тути, радвам се, че си щастлива и подпомогната! Наслаждавай се!  Hug

Елч, аз Дара я знам, че не е от най-ящните, макар че със Зори се опитваше да бъде по-старателна в яденето.  Laughing Не мога да не те поздравя за усилията по диетата и напредъка с Дара! Браво и двечките!  Hug Между другото на мен ми е мъчно, че лятото привършва, нищо, че се изморих.  Mr. Green

Адис, стискам палци да прояде диването! Но боклуците ги ограничавай колкото можеш. Ясно е, че няма да можем винаги от всичко да ги вардим, но колкото по-малко, толкова по-добре.

# 516
  • София
Здравейте, момичета! Ние се завърнахме от Банско и Сандански. Изкарахме си много добре. Е, имаше и някоя и друга криза покрай малкия, но истината е, че последния месец порасна мноооого, както визуално, така и емоционално. Говори много и все бисери, заливам се от смях! Mr. Green
В Сандански успяхме да се видим с mariyap и тримата й сладурковци. Дари много е пораснал и супер послушен, а батковците са вече големи мъже и много помагат на мама в отглеждането на Дари! Heart Eyes
Гледам подхванали сте темата за ясли и градини, та в този ред на мисли от септември Вики ще е в първа група и ми е малко неясно какво ще се случва там и ми е малко притеснено. Той е доста самостоятелен в обличането и храненето, махнахме и памперса, но дали това е достатъчно...
Както и какви документи ще трябва да взема от педиатърката. Вики не е ходил само август и май не трябва да се пускат нови изследвания, а само да занеса контактна бележка! Thinking
Бързо да се оправят болничките! Hug

# 517
  • София
Привет, ние от днес пак сме на море, дано времето се задържи хубаво!
Какче, напълно е достатъчно, той ще е от най-малките и ще го обгрижват повече. Аз пуснах каката с памперс на градина, нейната приятелка пък цяла година я хранят госпожите (2-ра група), така че няма страшно.
Боян пък е супер несамостоятелен - за хранене и обличане сам и дума не може да става. Дано в яслата го стегнат, че аз явно много ги разглезвам. Напоследък и Михаела храня и обличам за по-бързо Embarassed

# 518
Елч, гледам ти линийката, 6  кг за 16 дни е супер резултат. Поздравления.
Каква диета спазваш?

# 519
  • София
Елч, браво! И аз се вълнувам от твоята диета.

# 520
димара, буби, пак ще се повторя, но най-вжното е да не се шашкате! колкото ядат - толкова! дара като не ядеше та какво? абсолютно нормална си е сега, дори не е слаба.
буби, дара ядеше на вилата, защото имаше пълнени чушки, а те са едното от двете неща, които яде без забележки и пак беше далече от желанието за ядене на зоринката...
и на мен ми е тъпо, че свършва лятото, като видя пожълтяло дърво и сърцето ми се свива. така да мразя есента!

како рали, мрм, мерси за интереса!
спазвам си диетата от диетоложката, при която бях ходила - 5 пъти ядене на ден, по малко, но без особени ограничения в разнообразието, освен откъм въглехидрати и сладки неща де. аз понеже съм малко скарана с неяденето и гледам да компенсирам със спорт. но тъй като няма кой да гледа дара всеки ден, за да ходя някъде си спортувам в къщи каквото мога. по-неприятното е, че трябва да го правя или преди да стане (за по-сигурно ставам към 6 ч.) или като легне (след 21 ч.), когато обикновено съм се поуморила. но важното е, че засега устисквам. първата ми цел е след 2 кг. щеше ми се да я достигна за месец диета, но с тези почивки, дето идват вече силно се съмнявам Sad
а резултатът е такъв, защото имам много излишни килограми. първите 5 ги свалих бързо, но сега борбата стана безмилостно жестока Laughing Laughing Laughing

# 521
Привет момичета Hug

Пепита Hug - не остана,още малко и си при дечицата Heart Eyes

Елч Hug Пожелавам ти все така бързо да напредваш с диетата,няма да им се даваш на килограмите,я Naughty Simple Smile

Мрм - весело изкарване на морето Peace

Димара - хич да не ти пука, аз ако мога още утре заминавам без децата Crazy

Какче - мисля,че само бележка от ЛЛ ти е достатъчна Peace Моя пък педи днес ми каза,че можел чак в края на септември да ми даде направления за изследвания за яслата.... Sad Аман вече #2gunfire
Нали уж няма ограничения в направленията за деца,за какъв лимит ми говори той тогава Rolling Eyes newsm78

Буби
Честито ви зъбче Heart Eyes Ще прояде,Митака, явно сега покрай зъбките и апетит няма.

Децата вече се пооправиха от летния вирус,сега е мой ред Crazy

И не на последно място - една малка почерпчица,че днес съм рожденничка Flutter

# 522

ral_r Честит рожден ден!! Да си жива и здрава и същото за цялото семейство!! Събота ще правим гранде парти за Мишока, ето тренировка за партито:

# 523
Рал, честит рожден ден  bouquet! Да си жива и здрава, и много щастлива!
А за почивката - хем се кефя, че правя каквото си искам, хем погледа ми все в децата наоколо. Даже оная вечер изнервих ММ, щото щях да ставам да "бия" една майка, дето си заряза детето на произвола на съдбата, пък мен сърцето ми се свиваше като го гледах. Абе май съм истерясала леко...

Мамо Зайке, добре изглеждате на репетицията. Ей, дойде си първия рожден ден. Така бързо ми мина тая година, въобще не я усетих.

# 524
dimara  Hug И на мен ми отлетя като един миг...а за това, което споделяш и аз съм в такава фаза, не знам хормони ли са, но постоянно гледам и по улиците дечица и циганета, бебенца, как ги мотат из ръцете си като ненужен багаж. Намерих една баба, която е приемен родител на 3 деца, всеки месец им пращам дрехи, играчки, храна. Гледаме се по скайп, шапка им свалям на такива хора...

Общи условия

Активация на акаунт