ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 52 067
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден, Рал! Бъди жива и здрава!  Hug

# 526
  • София
Рали, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и усмивката никога да не слиза от лицето ти! Heart Eyes
Елч, поздравление за ината ти и за постигнатите резултати! Hug
Зайке, Мишето е страхотен, кога мина тази година и аз не разбрах. Ах, какви залагания имаше по това време миналата година! Mr. Green
Мрм, весело море и от мен!

# 527
  • Пазарджик
Рали честит рожден ден мила/на патерици/,желая ти много здраве и много усмивки!!!

Зайке кога мина една година?Много е сладък Мишо Heart Eyes

Елч и на морето ще устискаш,няма да се даваш,пак ще си ядеш каквото трябва,само,че някой друг ще ти го готви и пренася  Grinning

Току що и на нас ни потвърдиха резервацията,ние докато нямаше да ходим на море,а на планина,всички се отметнаха ooooh!.Та сега сме на Приморско,от 02.09 до 07.09

# 528
Рали,честит рожден ден!Желая ти ведро настроение-целогодишно! Hug

# 529
  • sofia
Момичета, привет от нас !
Ние сме на междинна спирка при свеки и в понеделник пак заминаваме за морето. Не сме се прибирали от 4ти август и вече ми е мъчно за вкъщи.
Лия се опари с една вода и й излезна мехур. Ще мине.
Иначе не се спира на едно място малкото човече.

Чета ви, не мислете , че съм ви изпуснала

# 530
Рал Hug Честит Рожден Ден и от мен /на патерици/! Бъди здрава и много щастлива! Heart Eyes

Вчера изобщо не съм влизала, че бях на едни проверки цял ден от работа, компютъра ми хвана вируси, даже не можах да прочета всичко.

Да ме извинят и Ади-тата, но да са живи и здрави - и малки и големи! Hug

Тути, представям си колко добре се чувстваш сега! Радвай се и изживей пълноценно времето с любимите ти хора! Весело моренце!

Зайке, Мишо е страхотен! Голям сладур, наистина не усетихме кога мина 1 година!

Много се забавлявам със Сами. Направо е безценно времето прекарано с децата, и докато са малки и до нас не трябва да изпускаме да се насладим на тези моменти. Като пораснат пак е хубаво, но е по-различно.

Елч, браво за упоритостта за диетата. Ние стрелчетата сме упорити същества, само да се захванем с нещо.../което на мен понякога ми е по-трудно-самото започване Mr. Green/

На всички почиващи весело да си изкарате и да се насладите на последните седмици лято, а ако има болнички - бързо да се оправят!
Не съм изчела всичко и не мога да се включа  както трябва!

Целувки на всички! Hug

Днес ММ е рожденник, и като казвах на Сами вчера, че тати утре има рожден ден, той вика..."Неееее, ти" /за себе си не казва "аз", а "ти"/.  Laughing

# 531
ех, зайка, и мишко порасна!
а какво прави батко му, скоро нищо не си казвала за него?

ей, тути, как ме е яд, че не успях да навия мм за приморско! щяхме да се съберем всички там! Simple Smile
много весело да си изкарате!

люба е биг брадър Mr. Green Mr. Green Mr. Green

емили, че сме инати стрелците инати сме, ама пусто сме и непостоянни Simple Smile мен в началото ме държи адският ентусиазъм и като започна да свалям бавно в един момент (а той вече дойде Simple Smile) и полека-лека се самоубеждавам и се отказвам. ама така е като стрелец ми управлява дома на диетите Laughing то всъщност това беше и една от причините да си сложа лентичка - да ме е срам от вас да се откажа Laughing Laughing Laughing

и дара вика "ти" за себе си. няма сила, която да я убеди, че е "аз" Laughing Laughing Laughing
между другото тихичко да се похваля, че тя започна да попроговаря. вече борави с повече думи, повтаря смело, комбинира ги, дори прави простички изречения с по 2-3 думи. е, още е далече от вашите дечица, но напредъкът е видим. като проговори се оказа, че знае цветовете, бая букви, цифри и дори ляво и дясно Laughing Laughing Laughing

# 532
Елч според мен го има навсякъде това с началния ентусиазъм. После идва един момент, в който имаш чувството, че стоиш на едно място, но той просто е лъжовен. Като го преминеш осъзнаваш, че вече си на следващия етап от това което правиш и предното чувство е било наистина лъжовно. Така че не се отказвай !

# 533
  • sofia
Емили, да е жив и здрав ТМ. Много разбирателство ви желая.

Елч, стискай зъби. Аз съм качила 2 кг.
И браво на Дара

# 534
  • В две тъмни очички
Елч, решението е страхотно, че си си сложила лентичка. Аз имам една скрита тактика как да се мотивирам, ама ме е срам да си я призная. Друга, която правя е да разглеждам във ФБ страници за фитнес-маниаци. Това успява често да ме мотивира да работя по дадена проблемна зона.

Като говорите за мъници, вчера бях на козметик с Влади, че нямаше как. Беше седнала на кушетката до мен и много съсредоточено гледаше. Последваха въпроси:
1. Тя: Защо каката те маже?; Аз: За да ми отскубне косъмчетата!; Тя: Е, защо те скубе???  hahaha

2. Тя: Мамо, дупето ти защо е синьо?; Аз: Защото коло маската е синя; След това по пътя към вкъщи всички, които ни срещнаха разбраха, че на мама дупето било синьо  Mr. Green

3. Бутам чадъра й и тя се обръща към мен с въпроса: Какво стана, мамо?; Аз: Нищо, маме, бутнахМЕ чадъра; Тя: НЕ!!! Ти го бутна, аз не съм!  Joy Айде говори пак в множествено число, де  Blush

# 535
  • София
Еми, да ти е жив и здрав мъжа! Hug
Елч, браво на Дарчето, сега като се разприказва ще искаш малко тишина, ама нямаааа! Mr. Green Heart Eyes
Бубеее,  hahaha!
Люба, къде ги качи тия 2 кг, в бузите ли? Mr. Green
Тути, весело море!

# 536
Момичета,благодаря Ви много за всичките прекрасни пожелания,супер сте,нали си знаете Hug Heart Eyes
Еми Да ти е жив и здрав ТМ,много,много да ви обича, да ви гледа и да се радвате дъъъълги години един на друг Hug Heart Eyes Целувам Ви всичките! Hug

Елч - няма да се предаваш лесно Naughty Щом си го почнала,виждаму се края Peace И аз не смея да се похваля,ама май и мойта сладуранка започва леко,полека да прави някакви си нейни изречения от две,три думички Heart Eyes Ох,дано Praynig Praynig Браво и на Дара Hug

Зайке - мале как си го изтупала той малкия убавец Flutter Кога мина тая година Crazy
 Hug

Люба - бързо да й минава на Лия Praynig Горкичката Sad

Весело изкарване на моренцето на всички,които тепърва ще ходят /мале,на мен пак ми се ходи Embarassed/ Grinning

Целувки момичета Hug

# 537
Рал, честит рожден ден, мила! Бъди жива и здрава и мноого усмихната!   bouquet

емили, да е жив и здрав тм!   bouquet

Елч, адмирации и от мен за упоритостта до момента, а пък за по нататък...сигурна съм, че и за отказването ще проявиш същата упоритост  Laughing
Браво на Дара за проговарянето, ще видиш как ще дойде време да искаш да играете на "мълчанка", ама няма  Laughing  Hug
а, за името...и аз съм Адриана, адашки сме с малката Ади  Simple Smile

люба, скоро си мислех, че не си се разписвала скоро  Hug

Хубаво изкарване и от мен на всички, които са или ими предстои почивка!

# 538
мацки, само набързо влизам да ви питам какво се прави при цистит?
на какъв лекар трябва да отида и да пускам ли преди това изследване на урината?
никога не съм имала такова чудо, ама сега съм почти убедена, че е това Sad

# 539
  • sofia
Елч, много чай пий.
Пусни обикновена урина, ако има бактерии се пуска стерилна.

Взимай Мечо грозде и Червена боровинка. Цистон.
На Уролог или Нефролог се ходи.
Ципрофлоксацина обикновено оправя нещата. Има АБ Монурал - един прием е, не съм го пила.
Аз обикновено пия Нолицин 10дни.

Общи условия

Активация на акаунт