ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 52 065
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
люба, урината само сутрин ли мога да я пусна? и после на лекар?
т.е. мога да отида чак в понеделник евентуално, че е малко неприятно и как ще устискам още 3 дни...

# 541
  • sofia
Елч, отивай сега да носиш урина и след обед ще има резултат. Запиши си час към 18.30 за лекар и готово. Аз не мога да го трая три дни. Ужасно е!
Бих си самоназначила нещо.

# 542
Елч, една таблетка ципрофлоксацин веднага ме оправя. Аз не бих го истраяла 3 дни. И след това уренал и производните му за около 10 дни. Но си пусни, както ти е казала и Люба, урината веднага.

# 543
Елч, ако днес не пуснеш обикновена, то утре сутринта си пусни непременно стерилна, тя става за 3дни. има дежурни лаборатории, а междувременно си вземи нещо, аз например съм пила монурал, веднага действа. а пък като излезе резултата от стерилан урина, другата седмица, вече ще ясно какво е и какъв точно аб ти трябва. Последния път, когато имах такъв проблем, сама си пуснах стерилна и след това лл, по антибиограмата ми изписа аб, не съм ходила на специалист.  Peace

# 544
девойки, днес съм рожденичка, опитах се да вмъкна картинка, но нещо не ми се получава, затова приемете, че съм ви почерпила!

# 545
  • бургас
девойки, днес съм рожденичка, опитах се да вмъкна картинка, но нещо не ми се получава, затова приемете, че съм ви почерпила!

чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДАНО ВСИчКИ ТВОИ МЕчТИ СТАНАТ РЕАЛНОСТ !

# 546
Адис,честита бъди!Красиви случвания напред във времето!
Елч,е,само това не ме е лепвало....,та не мога да помогна.Бързо да минава....
Емили,здрави и щастливи бъдни дни за твоя ММ!

# 547
  • sofia
Адис, да си жива и здрава. Много късмет ти желая.

# 548
 Hug

Елч , браво за диетата, бързо да ти минава неразположението. Установи ли със сигурност, че е цистит? Много е гадно - аз цистон пия.

Честити рожденници- на патерици и настоящи и именници днес. Да са здрави и много късмет.

Тути , нарадва ли се на гостите си ?  Hug

Бебо , неприятно за яслата , но .... и това ще мине.  Hug

Мама зайка много сте сладки и пораснали  Hug

Бубе  hahaha

Всички болнички да оздравяват бързо  Praynig  Hug

Мрън :
Скрит текст:
Нашата кака онзи ден до обяд повърна няколко пъти и ...нищо. Вчера цял ден повръщане и разстройство , направо се измъчи милата. Че искаха в инфекциозна да ни оставят , но си тръгнах - няма кой да ми гледа Нати. Днес уж на подобрение отива  Praynig  Цял ден лежи милата , всичко я боли  Sad  Аз съм на пълен автопилот. Tired

Здраве и хубав ден на всички.

# 549
  • Пазарджик
Опитвам се от сутринта да се разпиша,но все не успявам,като за предпоследен работен ден/преди отпуската/ ми се събраха един куп задачи  ooooh!
Емили на патерици да ти е жив и здрав мъжът! Hug
Елч бързо да минава  Hug Peace
Адис честит рожден ден мила,много здраве и усмивки те желая!

Исках още да пиша,но пак ми намериха работа ...........

# 550
Елч момичетата са ти писали, ама и аз да се вкл макар и късно. Утре сутринта си пусни стерилна урина. (В 90% от случаите е ешерихия коли) Междувременно си вземи нещо от това което са ти казали момичетата, докато ти излезне антибиограмата. За чай не знам, но 2-3 литра вода на ден е хубаво да пиеш. Мисля, че и баня със смрадлика облекчава нещата. Аз съм ходила на нефролог. Хубаво е да те видят на ехограф, понеже може да изхвърляш песъчинки.
Дори може да си вземеш ядки с червени боровинки.

Фея  Hug

Всички болнички да се оправят.

# 551
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АДИС! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЩАСТЛИВА!  Hug

# 552
Елч, надявам се да си сколасала за изследвания и доктор днес. Не чакай наистина! Аз не съм имала, но майка беше пила ципрофлоксацин. И браво на Дара за говоренето!  Hug

Фея, надявам се каката да е по-добре! И дано Нати не прихване!  Praynig

Еми, радвам се, че писа!  Hug

Днес не ми е ден. Дребният ме тормози с неговите фасони и неядене, а ме наболява пак едната гърда и вече сериозно отивам на ехограф другата седмица, че ми писна.
Иначе до четвъртък ще разберем дали Зори тръгва на ясла или не. Стискайте палци! Хем искам, хем знам, че ще ми е кофти, ама няма начин...

# 553
Адис,  честит рожден ден! Много усмивки и радостни мигове!

Буби кърмиш ли още? Мен ме наболяваше едната гърда, наскоро ходих на ехограф и се видя малка киста.

# 554
  • София
Адис, ЧРД! Много здраве и усмивки ти пожелавам!
Фея, много гадно, дано утре да е ок и да не зарази брат си!. Ужким 48 часа бил вируса.
И нас ни хвана нещо такова - морски вирус ли е, от храна ли не знам, само каката е ок засега. Вече сме по-добре де, 1 ден зор.

Общи условия

Активация на акаунт