ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 52 065
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Адис Hug Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и много късмет да имаш!

Фея - ние всички в къщи го изкарахме след морето тоя вирус - ужасен е Sad Два дни си парцал Sad Ама бързо минава!!! Кураж Peace Hug

Буби Стискам палци за Зори - и аз се чудя как ще й се отрази на Буба яслата и ми е малко кофти,ама съм решила да я пускам - по-добре там да е с децата Peace Е,само дано да не боледуват много Praynig
А за гърдата - вярвам,че не е нещо сериозно,но все пак отиди да те видят Hug

Елч - момичетата вече са ти писали достатъчно. Много гадничко си е това,пък три дни да търпиш - направо Sick Вземи си червена боровинка Peace Можеш по-продължително време да я пиеш.

Hug

# 556
Честит рожден ден, Адис! Честито на патерица на Рал и половинката на Емили! От здраве да не се оттървете!

Ние утре се прибираме, трябва да събирам багажа, а ме мързи  Embarassed В понеделник Дария тръгва на детска. Още не ме е хванала треската, но има време да се сдухам.

Фея, МРМ, Люба, Елч (дано не пропускам някой), бързо оздравяване  Hug

Амнезия, а ти как си?

# 557
  • sofia
Елч??? Къде си , какво стана, как си?

# 558
Благодаря ви момичета за поздравите за ММ, много сте мили! Hug

адис, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива!  bouquet

Елч, надявам се, че си ходила на лекар, пиши, мислим те!

Люба, как е Лия?

Буби  Hug
Вярвам, че няма нищо сериозно, но върви все пак да разбереш защо те наболява.
Стиснати палчета да приемат Зори!

Фея, мрм бързо оздравяване.

Сами също започна да казва повече думи,  но още не прави изречения.
В яслата си има едно приятелче, което говори като него. Госпожата каза, че много интересно си бърборят, но като дойде момент да не могат да се разберат и почват и двамата да си бръмчат -бръм, бръм  Mr. Green

Клео пиши как сте

Дейзи, няма да се сдухваш, на Дария ще и хареса.

Хубави и спокойни почивни дни, прегръщам ви всички!

# 559
Еми - то и нашто е силно казано проговаряне - две думи + още 5 минути обяснения с ъъъъъъъ, крещене,показване с ръце и т.н. Crazy Confused Ама пък всички в къщи всичко й разбираме Rolling Eyes Simple Smile  А пък ако някой ме светне какво точно значи "котююююш" ще съм му благодарна Laughing Hug

# 560
адис, честит рожден ден, мила! да си много здрава, обичана, много весела и щастлива с това, което си, пък подобренията ще са бонус!  Hug

първо да ви благодаря за подкрепата за диетата! много сили ми давате!

иначе относно цистита ми утре ще пусна урина и после започвам зинат 10 дни и нолицин още 10 дни (по предписание на лл). все още малко се чудя дали направо да го започвам или с разни добавки да добутам до излизането на резултатите, ама май ще го почвам, че си е неприятничко. специални благодарности на всички, които взеха отношение по циститския ми въпрос и особено на бубето, която имаше търпението да отговори на всичките ми дебилни въпроси и да ме осветли надълго и нашироко относно цистита (друго си е да знаеш с какво си имаш работа). безценни сте!

буби, стискам палци за теб и за зоринка!

уикендът ще съм в плевен. някой в района, който иска да гледа дара, докато аз притичвам до тоалетната? Laughing Laughing Laughing

# 561
  • София
Адис, честит рожден ден!

Елч, можеш заедно с нолицина да пиеш и някоя добавка на основата на червената боровинка. Аз препоръчвам Цистостоп рапид. Изчисвал е Е-коли и без антибиотик при мен. Браво за диетата и за спорта.

Буби, дано да приемат Зори, а бебчо да прояде. 

За проговарянето - още някой друг месец и всички ще са проговорили хубаво, сигурна съм!

bouquet

# 562
Елч - радвам се,че писа,че те мислихме днес Hug Зинат си е доста силен АБ Rolling Eyes Ако все пак можеш да устискаш да излязат резултатите.... Все пак ти си прецени според състоянието най-добре Peace Hug Приятен уикенд Hug

# 563
  • В две тъмни очички
Елч, не мога да разбера защо са ти изписали 2 АБ? Това си е много жестоко действие! Относно въпросите ти, хич не бяха дебилни! Аз съм си ги задавала тоооооооооооолкова много пъти преди да стигна до изводите от патилата, които са ме спохождали на тази тема.
А аз да се "похваля", че прихващам такива болести много бързо. Ето на, сега съм се завила с едно одеяло през кръста, сложила съм вълнени чорапки и се чудя дали се разболявам само като чуя думата цистит  Mr. Green

Адис, честит рожден ден! Желая ти много здрав, много усмивки и безброй сбъднати мечти

# 564
  • sofia
Емили, крачето на Лия е жалноооо. Стана мехур, който се спука. Под него има една розова кожичка. Крачето е леко подуто и се чудя освен Дефламол дали друго трябва да се слага. Дали да слагам лепенка или да диша.
 Помагайте!

# 565
Миличката Лия!  Sad Дано по-бързо й мине! Майка преди време се беше изпръскала с горещо олио и редуваше дефламола с един вазелин с невен и ланолин от ДМ-а. Друго не се сещам. Може би да пръскаш чат пат с пантенол? newsm78 Нали уж стимулира възстановяването на тъканите...

Бубе, няма да се разболяваш ей!  Naughty Не може! Завивай се и утре да си нова!  Hug

Димара, още кърмя, да. Какво се прави при такива кисти?

Елч, давай Дара при нас да играят със Зоринка. Simple Smile

Момичета, благодаря за стиснатите палци! Обаче що така хич не ми се иска да се отделя от мен кифличка... Как се преборва тази зависимост по безболезнен начин???

# 566
  • София
Люба, когато Боян се изгори жестоко миналото лято ми предписаха Дермазин - хем за по-бързо зарастване, хем да пази от инфекции и много помогна. Бързо да минава!
Буби, разбирам те напълно - и аз много го мисля Боян с тази ясла (пак се вкарах в дилеми, че тук на къмпинга той си играе с още 3 момченца на 2 и няколко месеца и направо ми става лошо, като си помисля, че ще е заобиколен от такива диваци. Няма комуникация, няма нормални игри - само теглене на играчки, истеричен рев и нечленоразделно мрънкане. Боян хич не се вписва, защото е свикнал да играе по друг начин с кака си, а и стърчи с една глава над тях... Но пък и за детска не ми се струва готов...Абе пак много го мисля).

# 567
  • София
Адис, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!  bouquet
Елч, аз отскоро започнах да правя цистити, отврат е просто! Всеки път пия това, което ти е написала Люба, ципро... забравих какво беше:)) и още след първия прием съм мноооого по-добре. Зината ми се струва твърде тежка артилерия! Пусни си и урина, но наистина в повечето случаи се оказват е-коли.
Люба, милата Лия!   Cry мисля, че е по-добре да не се слага лепенка, евентуално някаква марличка. Това ми напомня, че бях в детската, някъде на 4-5 да съм била и си опарих крака на калорифера. Болката ще да е била ужасна, но мен ме беше шубе от лекарката и затова не казах на никой. Майка ми щеше да получи удър, като ме видя с огромния мехур на крака! ooooh!
Бързо оздравяване на всички болнички!

# 568
Честито на всички и много здраве за хубавите поводи - Рал, Адис и най-много на Мишока...палав и хубав да расте  Wink
Зая- честит празник и на тебе маминко - да са ти живи и здрави момчетата.
Ние сме в подготовка и събиране на багажи за БГ. Керванът идва. Поне оздравяхме.

# 569
девойки, днес съм рожденичка, опитах се да вмъкна картинка, но нещо не ми се получава, затова приемете, че съм ви почерпила!
Моля за извинение, за мааалкото закъснение!
Ето и почерпката: (Елч, прощавай! Заради тебе, основно, я скривам...)
Скрит текст:
А това е специално за рожденичката (на патерица, уви  Blush
Ади, бъди щастлива и обичана!

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 07:45 от Az i ti

Общи условия

Активация на акаунт