ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 943
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Честит рожден ден на патерица  Blush и на Рал, и на таткото на Сами!
Много, много щастие!

Пожелания за много радост и още мноооооооого пораснали зайченца, по случай рождения ден на Мишо Зайкин!

# 571
Момичета, благодаря на всички за хубавите пожелания  Heart Eyes

Мамо зайке, да ти е жив и здрав Мишко, да расте много усмихнат и много да ви радва!   bouquet

елч, бързо да минава, само един съвет, не си прекъсвай аб по-рано, пий си го 10дни, за по-сигурно  Hug

люба, дано по-бързо задравее крачето на Лия  Hug

какче, на нас ни искаха тиксо и фекална проба, за повече от месец отсъствие, попитай, все пак  Peace

Рал, буби, и аз го мислех много преди Ивайла да тръгне на ясла, но притесненията ми изчезнаха много бързо, тя се чувства много добре там. а преди няколко дни, минавайки покрай дг, видяхме сестрата от яслата и даже започна да реве, че иска да влиза вътре  Simple Smile

# 572
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШКО! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ!

Днес моята мама има юбилей. Виртуална почерпка в нейна чест, защото както знаем, мамите са голяма работа, да ми е жива и здрава!

# 573
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО ЗАЙЧЕ МИШКО!

Много радост да ви носи!

Буби, честито и на майка ти. Наистина са голяма работа.
А мойта киста била малка, нищо не я правим, наблюдаваме я. Даже според лл било нещо от кърменето и щяла сама да си изчезне. Ама ти още кърмиш, сигурно си е свързано с това. То какво ли не те заболява тогава. Мен ме боли леко само при натиск.

# 574
  • Пазарджик
Честит първи рожден ден на най малкото зайче Мишо!Пожелавам му много здраве, весели игри и безгрижни детски дни!

И за мама

Буби ,Честит рожден на твоята майка,желая и много здраве и усмивки!!!
Вие кога ще ходите в Приморско?

Елч дай отчет

Днес последен работен ден,от утре съм в отпуск ,цели две седмици Laughing

# 575
  • sofia
Зайке, да ти е живо и здраво детенце.

Буби, нека мама ви радва дълго.

Тути, наслаждавай се, мила. Пожелавам ти да не мине като миг.

# 576
  • София
Мамо Зай, хайде и тук да пожелая много здраве, щастие и къдмет на Мишето! Heart Eyes
Буби, да ти е жива и здрава мама!  bouquet
Пепинка, чакаме ви! Hug
Тути, вече си почти в отпуск, наслаждвай се на почивката!
Адис, вчера минах през градината и ми казаха, че трябва да донеса само контактна бележка, защото Виктор не е бил само през август. После минахне през педитърката и взех и направление за кожен, че на главичката му има една бенка, която в последния месец се попромени. Педи ми препоръча да отидем при Петранка Траянова, която се оказа че работи в ИСУЛ. Отидохме и за моя радост нямаше опашка Grinning! Лекарката го огледа с един апарат обстойно и каза, че всичко е наред, само периодично да се следи. Та мисълта ми беше, че жената беше много любезна, а и много добър специалист и я препоръчвам с две ръце! Peace

# 577
бубе, стягай се! как ще се разболяваш? аз с кои очи да ти се обаждам пак? Laughing Laughing Laughing
сериозно, дано е само фалшива тревога!

аз и ти, мерси за тактичността ти! Hug
сладкото не ми липсва грам. на мен зорът ми е с отказването на тестеничките неща Embarassed

зайка, буби, да са ви честити рождениците и много да ви радват!

аз докладвам, че днес досега ми няма нищо. в обикновената ми урина има само положително за кетони, но това се срещало често при хора на диета. на дара обикновената урина също е ок, да видим стерилните как ще са. та, засега реших да не започвам антибиотика, пия нео ренал (по препоръка на бубето) и чакам другите резултати.

# 578
Момичета  Hug благодаря , че мога да споделя с вас - друго си е  Hug

Ооо, Люба , бързо да и минава - и аз не знам какво друго да слагаш , но мисля , че е по-добре да диша.

Оф, записала съм от преди 2 часа.  ooooh!

Буби , то при мен и обстоятелствата са такива и вече сигурно ще ми е все по трудно занапред, но каката ни е на 6г. и още не се е отделяла от нас. Което не казвам, не е в минус , но ...Да ти е жива и здрава мама, с най-добри пожелания за празника и. bouquet

Да е здрав и малкия Мишко и много да радват с батко си мама и тате.   bouquet

Тути максимално да се насладиш на почивката.

Елч важното е , че не те боли - дано и стерилната урина да е добре fingerscrossed

Хайде , хубав ден и здраве от нас  Hug

# 579
Ех, че хубави картинки сте наслагали, извинявам се, че не мога през таблета. Но от сърце. Честит Рожден Ден на малкото, сладко зайче Мишо! Да расте здрав, усмихнат, щастлив и много да радват с батето мама и тате. И да си поръчат една сестричка! Hug

Буби, честит юбилей на твоето майче! Да е жива и здрава, много щастливи мигове заедно!

Елч, радвам се много за добрите резултати. Дано и стерилната е ок!

Рал и говоренето на Сами включва понякога думи като вашата, дето не
 мога за нищо на света да я разгадая. Blush

Люба дано по- бързо и мине на Лия, аз знам само Пантенол.

Тути, приятна отпуска!

Бубе,  Hug

# 580
Мами , след дъжда винаги има дъга -

Скрит текст:
онзи ден с каката с разстройство имах час за пулмолог за Нати. Чудех се дали да не го отложа, че нямаше кой да ми я гледа , а тя беше през две минути до тоалетна.
  А междувременно знаех че има класиране за яслата началото на септември - а то е било днес - променено е. Та , моят кошмар - с каката на 5 места спирах да слиза то нямаше ако беше вече само пръцко милото , но сколасахме да ни даде талон лекарката и от там в пулмологията за протокол. Вчера си взех протокола , защото онзи ден бях след обяд при тях, а те са до обяд и веднага писах на системата , че сме с неуточнена алергия. Благодарна съм , не помня кой ми каза да пробвам с протокол , че ще съм с предимство и познайте - КЛАСИРАНИ смееееееееееее  newsm44  newsm68 .Много се радвам , иначе шансовете ни бяха 50 на 50 , а ние така или иначе си имаме неуточнена алергия.
Hug

# 581
Тути, ние сме по празниците - 6,7 и на 8ми си тръгваме. Трябва да направим една срещичка. Simple Smile
Еления, и вие да се включите! Ще звъннем. Simple Smile

Фея, радвам се за вас! Пожелавам само да са здрави децата!  Hug

Благодаря, момичета, за пожеланията за майка ми! След малко отиваме да празнуваме.  Wink

Люба, днес как е изгореничкото?

# 582
Зайке, честит рожден ден на Мишко. Да ви е жив и здрав и много да ви радва   bouquet

Фея, супер е , че сте класирани. А какъв е този протокол? Че детето има алергия ли? Нещо такова разбрах, ама може и да съм недоразбрала.

Тути, все забравях да те питам вашите кога точно през август щяха да си идват. Сега за постоянно ли остават? Нещо такова ми се въртеше в главата или се бъркам.

Елч, аз си мисля, че стерилната ще е ок. Иначе би трябвало обикновената да покаже, че има бактерии.  newsm78

Ние вече се оправихме от вирусите. Днес бяхме да харесваме уреди. Харесахме, ама ще видим кога кое ще вземем, че бюджета стана мноооого ограничен.  Laughing Май със сигурност ще вземем миялната, че е на промоция. Да не вземем да я изтървем  Laughing
Иначе аз съм добре. Вече се изморявам сравнително лесно. Като кг съм качила по-малко от преди, но за сметка на това не бях успяла да си сваля всичките от Калоян, така че сигурно ще влезна да раждам с по-голямо тегло  Mr. Green В сряда съм на ЖК да видим колко е порастнало бебето. Предният път беше 1350 гр.

# 583
Ехааа какви страхотни картички за Мишока!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много благодарим за милите пожелания, много хубаво мина, тръгнахме си преяли и засмяни хихи.

Буби честит рожден ден на майка ти!! Да ти е жива и здрава!   bouquet  bouquet
Бягам...

# 584
Зайче,честита годинка на Мишока!Много щастливи мигове заедно! Hug
Буби,здраве,добри шансове и радости за твоето майче!

Общи условия

Активация на акаунт