ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 933
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Честито на Мишока, да е все така сладък и усмихнат!
ЧРД на майката на Буби и на когото друг съм пропуснала!
Фея, честито ви класиране!
Момичета, кога горе-долу са ви родителските срещи в градините?

# 586
 Момичета как сте днес?  Hug

Аз се поотпуснах малко и се чувствам като пребита. Днес Нати е с доста редичко ако ooooh! дано да няма нищо ,че вече... PraynigОтива си на разстройство  Tired

Хубав ден и здраве на всички.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 13:03 от фея зловеща графиня

# 587
  • sofia
На Лия раната е доста гадна. Явно трябва да се обели изгореното и да порасне нова кожа.
Мажа я с Вишневски. Няма гной, суха е.

Елч изчезна, значи е добре.

Фея, оправяйте се и честито!

# 588
  • В две тъмни очички
Ей ме на жива, но болна  Confused Вчера се бях позакрепила малко и мислех, че ще ми се размине та пих само уринал СР (с кой ли акъл) и днес за добро утро да видите как се пишка кръв. Скапана работа. Боли ме жестоко. Разбира се, вече си приемам и Ципрофлоксацин. Ще го попия няколко дни и ще ходя да пускам урина след това.

Дребосъчка всяка божа сутрин се събужда с изречението "Ще ходя ли днес на градина?" .... Не знам няма ли да свикне вече това дете, минаха 11 месеца откакто е тръгнала за първи път на ясла!?

В петък пък пропуснахме ходенето, че целият й корем и подмишница беше в едни големи червени пъпки. Таман се зарадвах, че е шарка и бодро - бодро тръгнахме към педи, пък то се оказа, че нещо я е нагризало. Я бълхи, я паяци, я кой-знае-какво. Пие Ериус сега и се мажем с някакво кремче - Дермо-нещо си. В интерес на истината завяхват много хубаво!

Иначе вчера бяхме с една приятелка и децата в Драгоман, че имаше празник на града. Ситните се забавляваха много. Прибрахме се с балони,кученца,панди, бонбони,сокове,пуканки и т.н. Но най-вече - МНОГО ЩАСТЛИВИ. Безкрайно се радвам на такива моменти.

Свеки трябваше да си идва за 10-ина дни, заедно с племенницата, защото ми се очертаваше много тежък период откъм работата, но се отлага за другата седмица. Та, сега още малко рахат. След това 5-6 дни ще дишам дълбоко и след това надявам се, отново рахат.

Зая, чувствам се толкова глупаво, че пропуснах Мишето  ooooh! Да ви е жив и здрав красавеца, много, много щастлив, много палав и винаги такъв голям сладур!

Това е от нас за сега

# 589
люба, ей ме на! Simple Smile
завърнахме се от плевен. голяма лудница, голямо ходене, голямо нещо!
аз май съм ок, ама продължавам да пия нео-то де. лошото е, че не можах да пия много вода тези 2 дни (и диетката понаруших Embarassed, утре с голям страх ще се кача на кантара).

все забравям да ви се похваля, че вече си имам рийдър. моят любим мъж решил да ме изненада за почивките лятото и го поръчал от германия. вече месец и половина не пристига чудото и в петък се изнервил и ми взел от тук Laughing много е сладичък, съвсем мъничък, ама мен ме устройва, защото ще си мъкна навсякъде с мен Laughing просто не мога да му се нарадвам!

# 590
Елч, какъв е четеца? Аз след няколко дни съм рожденичка и мисля да си подаря сама на себе си Laughing

# 591
Добро утро мами.
Ние поспахме тази нощ. Вчера една майчица ми каза за ре-комфорт за разстройството и без никакви колебания изтичах да го взема. Ще споделя резултата днес.

Буби дай Боже всички да са ни живи и здрави и колкото се може по- малко да боледуват.

Люба как е крачето?

Бубе как сте?

Мрм предполагам, че ще са след 15 септември. Така мисля съдейки по това , че сега имаше класиране и докато се запишат и занесат изследванията и новите дечица ???

Хубав ден и здраве на всички.  Hug

# 592
рали, четецът ми е kobo mini. не знам дали ще излезе линкът http://www.kobo.com/kobomini/
в началото ми се стори много малък, но това все повече ме кефи. вече излапах 2 книги на него Laughing Laughing Laughing сноши си качих 44 книги за гърция. мм вика "ти 2 години ли мислиш да седиш там?" Mr. Green

# 593
Привет, банда!

Днес бях на ЕХГ на гърди и макар че докторът ми се скара, че съм се филмирала за глупости, аз съм доволна, че отидох и се успокоих. Нищо ми няма на гърдите, нямам нито кисти, нито нещо друго. Каквото и да предизвиква честите запушвания, е на функионално ниво, гърдит са здрави.
Това добре.
Сега малко мрън. Вчера Зоринка беше при свекитата и ми я върнаха с посинено, подуто око. Те със свекъра имат едни по-груби игри, той я мята като прани гащи, докато тотално изгуби ориентация и след такава игра по диваните тя паднала и се забила в масата. Сега окото й е синьо и почти затворено.Много ме е яд, хем съм ги предупреждавала, че като я раздивеят и се превъзбуди все става нещо. Тя има един момент,в който трябва човек да я успокои и да тушира емоциите, иначе все ревем накрая. И аз все го казвам, но никой не ме чува. Преди няколко месеца беше посинена бузата, сега очето... Мажа с крем арника...

Бубенце, оздравявай!  Hug

Елч, честито за четеца! Има да си четееееш  Grinning

# 594
буби, много кофти за зоринката! не се ядосвай! ще й мине бързо! успокоявай се, че не е нещо сериозно! дано се вразумят свекърите (макар че не ми се вярва). хич не ме кефят и мен такива "игри".

аз да се похваля, че урината ми е без бктерии, на дара също. какво беше това чудо не знам. и все още нямам отговор на въпроса защо дара не иска да се къпе, пищи, че имало пиш и се стреми да седне на ръба на ваната...

# 595
Буби, много гадно, но ще и мине. А ТМ не може ли и той да говори с тях? Ние в нас горе долу сме се разпределили всеки да си говори с неговите родители, макар че не е проблем ако има нещо да кажа на свекърите или ММ да каже на майка ми и баща ми. Но по принцип се разбираме с родителските тела и нямаме конфликти.

Елч иди все пак на нефролог да ти видят бъбреците  Peace и честит ти четец. Аз все се назландисвам да си взема, ама така или иначе не ми остава много време и засега съм решила, че не си заслужава инвестицията. Simple Smile

Аз днес бях на очен, че съм очила и за щастие пак ми разрешиха да раждам нормално, поне от тази гледна точка.  В сряда съм на ЖК. Дано бебето да се е обърнало, че предния път беше седалищно, а някак си мисълта за секцио ме плаши повече отколкото нормалното раждане.

# 596
Елч, а как става самото качване на книгите? Аз с новите технологии съм голям индианец. След като се отказах да си купувам смартфон, сега съм си харесала един таблет на Самсунг, на него май ще мога и книги да чета. Абе в чуденка съм

# 597
Елч, знам, че не си падаш по тези игри, особено след случката със зъбчетата... Важното е, че са добре децата, дето казваш, че не е нещо сериозно.
А за Дара, дали не е някакъв остатъчен страх от времето, когато я щипкало? Зори едва последните месеци спря да плаче, като мием косата и вече в банята положението е човешко. Имайте търпение, според мен ще мине скоро и този етап...  Rolling Eyes

Амнезия, те свекърите естествено се чувстват ужасно виновни и чак  ми дожаля и за тях, даже снощи се сджафкали по темата, ама лошото е, че с децата човек винаги трябва да мисли една стъпка напред, а дори и тогава пак ги изтърваме и се контузват, но поне доколкото е възможно да си спестим травмите. (аз съм малко увредена след миналогодишното счупване на ръчичката, много ме е страх!  Sad ) ММ им е казал да са по-внимателни, аз също намекнах на свекито днес по тел, че не бива да я раздивяват толкова. Надявам се да разберат.
Иначе браво за нормалното раждане, то веднъж като си минал по единия път и другото ти се вижда много по-страшно Simple Smile

# 598
Буби при мен не е нужно да са при баба и дядо за да се наранят зверски, Нати в мое присъствие си пада челно на устата два пъти , при което единия първи зъб му е потъмнял.  Confused и двата пъти съм до него и не мога за секунди да отреагирам. Но на него си му е такава - щура играта. Не казвам че на Зоринка и е такава играта , просто като има да се посинят , май не можем да им го спестим. Иначе че ми развалят дисциплината и не слушат ....... съм за.(баба и дядо говоря за тях  Mr. Green)

Елч продължавай в същия дух  Hug

Амнезия аз и двете ми раждания са секцио ( не по желание просто имах само 4см разкритие с каката и 19часа чаках с изтекли води да благоволи да излезе , но..., пък него вече заради нея ли пак бях секцио )- не е толкова страшно.  Hug

Кака Рала и аз съм като теб с технологиите  Embarassed за четеца говоря и смартфони и таблети и т.н.

Hug Лека на всички

# 599
Фея, знам за какво говориш - нали миналата година точно по това време Зори тупна точно до мен, от една супер ниска пейка и после беше с гипс 40 дена...  ooooh!

Момичета, давате ли нещо профилактично преди яслено/градинския сезон? Аз съм пълна невежа. Някой беше споменал имунокинд... Нищо не помня, моля, споделете впечатления!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт