ЯНУАРСКОТО дете се готви за море! (49)

• 51 923
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Ние ще сме на Приморско. Там се заформяме добра компания с Тути и Еления.  Grinning

smile3508
Тути писах ти във Фейса и ти дадох координати, ако искаш се обади да се видим. Simple Smile
Простете за спама. Embarassed

# 616
Привет момичета Hug
Тази работна седмица беше късичка,ама като трабвя с летящ старт да влезеш след отпуската направо ми се увидя Sick Хубавото е, че предстоят три дни почивка Sunglasses

Гледам доста народ се е запътил към морето - еха Heart Eyes , хубаво да си изкарате всичките Peace

амнезия. Дано се обърне бебка - има време не го мисли от сега Peace

Буби - не се кахъри толкова,ти да не мислиш,че много ще ходи - една седмица са там после три в къщи /в никакъв случай не искам да съм лош пророк - ама с повечето деца е така Tired/. Пък и ти ще се ориентираш накъде вървят нещата - ако много почне да ти носи зарази в къщи поне през зимата ще си се гледате Hug

Тути - представям си я Нелката с вдигнатите пръсти Joy И ние миналата година бяхме така, тая - вече по-добре. Догодина вече ще се отпусне и на морето Peace

Ще трябва да ставам. Хубави почивни дни на всички Hug

# 617
Рал, викаш и 4 дни ти се видяха много...? И мен това ме чака съвсем скоро, след толкова време стоене вкъщи  Whistling

Ивайла и тя беше с пръстите нагоре миналата година  Joy

буби, дейзи, повечето деца са точно както Рал е писала, една седмица на дг, една вкъщи. Ивайла е пила инфлуцид профилактично, но това като тръгна и почна да боледува. На Марти какво ли не съм пробвала, все си боледуваше.

Елч, честита придобивка  Hug

хубаво изкарване на всички пътуващи!

# 618
  • Пазарджик
Привет и от мен,снощи се прибрахме.Минахме и покрай Сливен/имаме роднини там/В Приморско ни беше много,ама много хубаво,чак не ми се тръгваше.

Рал ,Нелката само от пясъка се притесняваше,от водата не се страхуваше,като влезне после няма излизане,повечето пъти с рев излизаше  ooooh!

От вчера Нели е с повръщане и разстройство.Започна в Сливен и в колата,вечерта продължи и в къщи,а през нощта вдигна Т  Cry

# 619
Ние вече влязохме в цикъл - след една седмица на градина, тази ще си е у нас. Лошото е, че зарази бебето и то хич не е добре.
Кажете от къде да си купя инхалатор. Вие какви ползвате?

# 620
Адис Hug

Тути Тоя вирус и ние го карахме след морето,хубаво че бяхме без температура. Бързо да минава Praynig

Дейзи Не съм ползвала инхалатор, знам че в аптеки Ремедиум има. Оправяйте се Praynig Peace

# 621
Здравейте.

Тути вземи бързо ре комфорт днес и дай две наведнъж , утре сутрин и вечер по едно и вдругиден пак сутрин и вечер по едно. Нати така го спряхме навреме. Hug  Praynig бързо да ви минава.

Дейзи , нашият е Omron , но не помня от къде го взехме. Дано си намерите по- бързо и оздравявайте. Praynig  Hug

Хубав ден и здраве  Hug

# 622
Дейзи,  ММ купи нашия. Предполагам от аптеката.  Струваше около 100 лева.

# 623
  • Пазарджик
Фея благодаря ти мила Hug и нашия лекар това ни изписа

Нелката подържа Т цял ден,и е била будна общо 3ч. за целия ден   Cry

# 624
тути, много кофти за нелката. не разбирам откъде идва този морски вирус!

ние се прибрахме днес. изкарахме си много готино в пустата гърция. няма такова море - като басейн е, една вълничка няма, всеки ден вечеряхме на брега на морето и не чуваш, че има море, пълна тишина! много съм впечатлена.
иначе вие говорите за разперени пръсти, дара миналата година седеше върху нас, за да не се докосва до пясъка. ако поискаш да се обърнеш тя пролазва по теб като паяк, с лопатките и формичките караше мм да си играе, а тя д гледа, седнала в него по турски. тази година голям напредък - вече седи на кърпа на пясъка, рови с лопатки и най-важното - влиза го глезените в морето! Laughing Laughing Laughing по едно време ми се стори, че ще нагази го коленето, но не би!

а какво стана? успяхте ли да направите морска среща?

# 625
дейзи, и ние сме така, няма и пълна седмица, как да не се ядосва човек...

бързо оздравяване на всички болнички  Hug

елч, голяма работа е Дара  Laughing

# 626
Привет от Пловдив вече!

Днес се прибрахме, движението по пътя беше бая натоваренко, обаче децата пък спаха през цялото време, което беше повече от супер. И ние си изкарахме хубаво на морето, макар и за кратко. Зорница има огромен напредък от миналата година - тогава едва я накарахме да влезе във водата 1-2 пъти, а сега не можем да я изкараме. Голямо "плуване", голямо чудо!  Laughing
Изтървахме Тути и Еления, защото докато се навечеряме да идем на площадката при тях, те си бяха тръгнали, че на Викчо му беше станало студено и го беше втресло, дано да е минало.

Тути, надявам се да мине бързо този гаден вирус, плъзнал е навсякъде.  Confused

Дейзи, дано да се оправят бързо децата!  Praynig Знам, че и нас няма да ни подмине и се настройвам психически поне...

Елч, радвам се, че сте си изкарали хубаво! Сега очакваме снимките!  Wink

# 627
Купихме инхалатор от Технополис - 130 лв с три години гаранция. Сега ги "инхалирах" и двамата. Дария не я броя болна, само дето ще си почине от детската, но бебокът хич не ми харесва. След малко ще го будя да го "захранвам" с антибиотик.

Тути, Адис, бързо да се оправят сладурките!

Елч, добре звучи вашата почивка. Аз съм ходила само веднъж в Гърция и се прибрах с над 100 ухапвания от комари.

# 628
Дейзи Като се роди Мишко, веднага спрях Калин от ясла, гадното беше, че и аз постоянно лепях от него вируси, за първи път изкарах бронхит и лежах във ВМА бременна с Мишко. Ако имаш възможност спри каката и си ги гледай...голям гърч е в началото, но пък после влизаш в ритъм и е купон  Laughing

Ние ходихме в Керамоти в Гърция, беше фраш с българи, само цапаха плажа, баси прасетата сме...не всички, но повечето...Калин не можехме да го извадим от водата и пясъка, буквално го влачехме за ръце до колата, като трябваше да се прибираме. Мишока си е рибка, плуваше в морета, а на пясъка си играеше сам с часове...бебе мечта  Heart Eyes

Елч Laughing

амнезия Хихи, понеже съм много назад с мАТряла, се зарадвах, че чакаш девойка  Heart Eyes Дано се завърти, макар че моята докторка ми разправяше за много случаи, в които бебока се обръщал в процеса на раждането  Crazy

тути  Praynig Бързо да минава!

# 629
  • sofia
Тути, да оздравявате. Много неприятно!

Елч, много се смея на разказите ти! Радвам се, че ти е харесало. Диетата как е?

Буби, браво и на вас. Митачето топнахте ли?

Дейзи, да минава! Отчитай се

Ние утре живи и здрави се прибираме. Ще вземем Ира от Морско конче и по домовете, че тока ни е 1.98лв  #Crazy

Целувки от мен за болните.

Общи условия

Активация на акаунт