Фея, овладяхте ли разстройството? На нас педи ни изписа Рекомфорт при първото разстройство на Дария. Беше на година и нещо и много й хареса вкусът, все напираше за още едно "бонбонче".
КакаРала, ако ползваш таблета вкъщи можеш спокойно да четеш книги. Но за ярка светлина си трябва четец. Няма да можеш да четеш от таблета на плажа например.
Амнезия, дано се обърне бебокът. Кирил и той доста късно се обърна, та правих разни упражнения. Висях от дивана с главата надолу и се чудех дали мога да се размажа с големия корем. А после като го преносих, съжалявах че така упорито се дупех. Виках си ако беше останал седалищно, вече щях да имам бебе на един месец
Днес е втори ден на Дария на градина. Вчера мина без рев (даже е спала
Буби, аз не съм давала нищо. Въпреки че имам една приятелка фармацевтка, която ме убеждаваше, че задължително трябва да направя един подсилващ курс с нещо си. Не знам, сигурна съм, че първата година ще има болести и нямам никаква идея как ще опазим бебетата.
Тя сега с едни елементарни сополи всеки път ходеше да киха върху бебето. И той вече втора седмица е със запушен нос, а тя отдавна ги забрави.
А вчера като я взехме след градината не ни се зарадва толкова, колкото на бебето. Само го прегръщаше, натискаше и му се радваше
душичка мила.

Нещо не бях психически подготвена за този момент и ми е малко криво, защото я давам, а реално ще съм с бебето още една година вкъщи. И едно такова виновно чувство... Хич не ми се иска да я давам, но все вярвам, че за нея ще е по-добре, защото ако тръгне тепърва на 4 години на градина си мисля, че ще е още по-голям зор... Успокоявам си съвестта с някакви такива мисли.