Грижи за косата - 92

• 61 948
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Нещо за сухи краища newsm78 Макадамията подходяща ли е?Имам кокосово олио,но нещо...ефекта не е Уау Rolling Eyes

# 691
Нещо за сухи краища newsm78 Макадамията подходяща ли е?Имам кокосово олио,но нещо...ефекта не е Уау Rolling Eyes
Някакви кристали , митичното олио на Лореал , няколко капки масло втрити в дланите , това серумче на Лореал

# 692
Митичното олио на Лореал - става ли за по-тънки коси?

# 693
  • Варна
Митичното олио на Лореал - става ли за по-тънки коси?
Идеално е, то е лек продукт и няма да ти утежни косата Peace

# 694
Чудесно! Имам нужда точно от такова Simple Smile
Има ли го в повечето аптеки?

# 695
  • Варна
Чудесно! Имам нужда точно от такова Simple Smile
Има ли го в повечето аптеки?
Доколкото знам го няма в аптеките, повечето поръчват от тук http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/mythic-oil/mythi … i-tip-kosa-125-ml

# 696
Благодаря  bouquet

Днешната маска даде по-добър ефект. Още два пъти по веднъж на седмица и смятам да почивам около месец.

# 697
И аз не знам какво червено искам Simple Smile Само да не е кестеняво. Не мога да взема Афродита, защото те не са чисти, както казах, имам алергия към бои (включително къните по магазините). Фоксинът какво представлява?

# 698
  • София
Фоксинът е течен препарат. Купува се от аптеките. Оцветява в червено и цикламено - зависи колко е сложено от него в къната.

# 699
  • В полите на Пирин планина
И аз не знам какво червено искам Simple Smile Само да не е кестеняво. Не мога да взема Афродита, защото те не са чисти, както казах, имам алергия към бои (включително къните по магазините). Фоксинът какво представлява?

Ето ти едно мнение от темата за къната:
Искам да благодаря на всички, които препоръчаха мароканската къна
http://www.ekomama.net/producti-za-mama/kyna-i-bilki-glini/kyna- … ara-tazarine.html
Това е най-добрата къна, която съм ползвала! Много по-добра от тази на Хенафокс, а с тази, купувана от арабите на Женския пазар изобщо не мога да я сравня!
Приготвих я само с вода, оставих 6-7 часа. Перфектно разтваряне, без бучки, перфектно нанасяне. 50 гр. суха смес ми беше предостатъчна за коса до раменете.
Измиването беше песен! Боже, как съм се мъчила досега с други къни! Всичко ми се струваше голяма хамалогия и цапаница, вече ще се къносвам с удоволствие всеки месец!
Белите ми коси се покриха и червен оттенък се получи по цялата дължина на косата.

Аз лично не съм ползвала такава къна, а тази от сайта Хена фокс, която също е натурална.

# 700
  • София
Мароканската къна какви цветове предлага?

# 701
Мароканската къна какви цветове предлага?

Къната е само червеникаво-оранжева.

# 702
  • София
Това е в моята гама. От къде може да се купи?

# 703
Това е в моята гама. От къде може да се купи?

В по-горния ми пост има линк към он-лайн магазин.

# 704
  • София
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт