Грижи за косата - 92

• 61 973
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Аз се изкъпах в 12 часа вечерта , не може да се спи с маска  hahaha

# 661
Как не ви е страх,че запушвате корените и косъмът не може да диша?!После защо се е появил косопада  ooooh! При системно такова третиране е напълно очакван!

# 662
Супер, много ти благодаря  bouquet Ти 3 месеца поред ли ги пи или 3 пъти по 1 месец newsm78

Купуват се от аптека, предполагам във всяка ги има Peace
  3 месеца подред и после почивка  Peace

# 663
  • Бургас
Ето нещо, което се препоръчва срещу косопад - маска и концентрат:

http://www.zlatnaribka.com/shok-kontsentrat-protiv-kosopad-lakme … D0%BF%D0%B0%D0%B4
Аз съм ползвала шампоана от серията, но не ме впечатли.

# 664
Относно цинк биотина и аз го ползвам в момента, вече месец. Много съм доволна. Мисля, че има ефект. С маски на спя, никога не съм пробвала, няма и да пробвам.

# 665
  • Varna
Как не ви е страх,че запушвате корените и косъмът не може да диша?!После защо се е появил косопада  ooooh! При системно такова третиране е напълно очакван!

Аз корени не мажа, но въпреки това съм решила да направя един месец почивка от маслата, защото ми се струва, че косата сякаш се пренасити.  newsm78

# 666
Има го тоя момент с пренасищането. В началота като започнах с маслата косата ми ставаше невероятна, сега вече не е така. Не знам защо, но не е същото.

# 667
Аз ги намалих маслата  Peace
Вчера сложих,сега вече не знам кога,след месец може и след повече пак  Peace

# 668
  • Бургас
Момичета, запарката с коприва с листа или с корени се прави, има ли значение? Днес си взех листа от коприва.

# 669
Момичета, запарката с коприва с листа или с корени се прави, има ли значение? Днес си взех листа от коприва.
Виж обяснили са по-напред

# 670
  • Бургас
Мерси  bouquet Аз следя темата, но нещо съм бързала и не съм обърнала внимание точно за корени или листа става въпрос  Grinning След малко ще пробвам Simple Smile

# 671
Мерси  bouquet Аз следя темата, но нещо съм бързала и не съм обърнала внимание точно за корени или листа става въпрос  Grinning След малко ще пробвам Simple Smile
  bouquet
Да споделиш след време

# 672
  • BG-DE
Момичета, мисля да си направя маска с желатин, но понеже се нагрява ме е страх да не ми свали боята, ако някой има опит с такава маска би ли споделил? Благодаря предварително  bouquet

# 673
Момичета, мисля да си направя маска с желатин, но понеже се нагрява ме е страх да не ми свали боята, ако някой има опит с такава маска би ли споделил? Благодаря предварително  bouquet
Аз не нагрявам желатина и не ми сваля боята. Оставям го накиснат за половин час и той се превръща в гел, удобен за нанасяне.

# 674
  • BG-DE
Freya, благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт