Любители на Котки Тема 75

• 39 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • На остров
И аз да се запиша по късно ще платя и данъка Simple Smile!

Много сладки снимки на всички  Hug!

elichka_vangelowa втората снимка мисля не е сфинкс Peace!

# 76
Благодаря на всички ви за съветите.

# 77
Обърках канадски сфинкс със ориенталска котка, какъв вет. ще ставам  ooooh!  Mr. Green

# 78
Да се оплача,днес Тони имаше рана над опашката. Cry
Не знам от какво е,била ли се е или някой я е бил.Местото е без козина и това ме навежда на второто.Промихме го с риванол и поръсих с прахче сулфатизол,а от утре мас с невен ще мажем.Няма кръв,но представям си колко я е боляло.Днес ни нямаше почти цял ден и одеве като слязохме  в двора я видях.Добре,че стоеше мирна и с мъжа ми я оправихме двамата.Стоеше мирна,само веднъж измяучи и се сгуши.Иначе си лудее по двора и се храни. ooooh!

# 79
  • на морето
Наминавам набързо  за да сложа линк на страницата от сайта на Фондацията , където е обявата за мъниците в къщи .Моля да помощ в разпространението й. Там има и доста снимки и клипчета на бебоците . https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.646021335426808.107 … 176533&type=3

# 80
asha- Ще помогна със каквото мога! Peace

# 81
Искаше ми се да покажа осиновителката с трите малки котета, но темата е заключена, затова се включвам тук:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201354838249995&se … ype=1&theater

# 82
Не се виждат снимки, А н и. Може би от настройките за видимост.

# 83
Да, съдържанието е недостъпно за външни лица.  Peace

На Аша бебоците са ммм  Heart Eyes  Дано, дано, дано  Praynig

# 84
Редактирах! Сега дали се вижда снимката?

# 85
  • на село
Наминавам набързо  за да сложа линк на страницата от сайта на Фондацията , където е обявата за мъниците в къщи .Моля да помощ в разпространението й. Там има и доста снимки и клипчета на бебоците . https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.646021335426808.107 … 176533&type=3
Аз си ги следя редовно и споделям.
Чак сега обърнах внимание на местожителството ти  Wink
Моят котарак е бивш представител на бездомното котешко население в центъра на Бургас  Laughing

Нямаме актуална снимка, затова ще платя със снимка от нета  Embarassed :

# 86
На Аша бебоците са ммм  Heart Eyes  Дано, дано, дано  Praynig

Така са бургазлийчетата Wink, красиви Laughing

А н и , те досущ като твоята котка Grinning

# 87

А н и , те досущ като твоята котка Grinning

Да, те са абсолютно същите само че са малко по големи. Те са на сестра й, която също живееше при мен, но предпочете уличния живот и избяга. Simple Smile

# 88
Ама тя черна и котетата са черни  Grinning, не бях разбрала. Значи им е леля.
Мила картинка са!

# 89
Здравейте момичета,
Днес ходихме да ваксинираме Катето, всичко мина наред. Изключително съм доволна от ветеринарната клиника, в която я водим още от както я взехме - чиста е, модерна, с две операционни зали... Преди бях против, но вече съм на 99% сигурна, че ще кастрираме мацинка. Ветеринарката ни обясни, че е препоръчително кастрирането на котки още преди първото им разгонване, така рискът от известната болест "рак на млечните жлези" била нулева.

Също така ще помоля автора на следващата темичка (който и да е той) да добави ветеринарна амбулатория "Джаф и Мъри" в София към списъка с добрите клиники.

Общи условия

Активация на акаунт