Италия, 139

• 46 127
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Мен няк'ъв провайдър Аруба  Laughing се казва  hahaha Намирам нещо символично в това име Аруба и връзката му с италианската държава

Ма как, нищо общо няма, ти к'во си откраднала от държавата?!  Mr. Green
А за Руби Рубакуори сети ли се?  hahaha

# 31
Д. пък сега точно ми обясни, че тези Аруба били исторически провайдър в Италия, първия му флат бил стях ( нали си спомняте  тъдъм тъдъм тъдъм дайълинга;)) та не е специално създаден за ПЕК адресите  Laughing

# 32
  • в едно миланско село
mirena2000, предполагам си стигнала до темата, в която нахлувам в ит.тема на бг мама.
преди няколко месеца си говорехме и отидох да се прочета - не се гордея със случката  Confused
но както и да е, те ме изтърпяха, Астреа, надявам се, я е архивирала, пък аз взех, че се заседях тук  Laughing

Барбич , син ти с чупа-чупа в устата  ooooh!
аз ги ненавиждам и бих забранила продажбата им, изпокарах се с всичката рода през годините и се радвам, че сме приключили с тези "детски" лакомства  Rolling Eyes

за снимките - и съм съгласна, и не. съгласна, че няма как да възпроизведат (поне моите профански) излъчването на мястото, но, в разстояние на времето, аз с удоволствие си ги преглеждам. на компютъра, де, май принтирани нямам от години.

понеже местата, в които съм се връщала повече пъти както Барбата в Амстердам, са Париж и Венеция, разбирам обаче, че от втория път нататък снимаш само нещо особено впечатлително, останалото гледаш да го "живееш". предполагам също така, че ако не бяхме толкова дигитално оборудвани, щеше да е по-лесно да поддържаме някакво средно положение, ама като толкова лесно да щракаш сега  Mr. Green

отивам да си правя пестото, че стана дълго  Embarassed

# 33
  • Италия
feiam, вярно е, че влизаш малко екстремно, обаче пишеш изключително верни неща  Peace, та предполагам затова са те изтърпяли момичетата  Simple Smile На мен ми е много интересно да ви чета от начало и да следя какво се случва сега в темата  Heart Eyes - всички са едни помъдрели, обаче на Лени емоциите тогава ми липсват сега  Hug

# 34
Аз съм в някаква трайна амнезия по отношение на първите ми 2-3г, може би дори 4 в Италия
Губят ми се огромни периоди реално време, виртуалното помня, че беше доста истерично
някъде там напълнях 20+ килограма, храних куп илюзии за 'реализация', не можех да се примиря с провинциалния живот, а покой намирах само при мъжа си. Сега дори не ми се чете - няма да се позная.

Уотевър. Днес чудесен ден тук - хладно и превалява. Имаше прекрасни цветове сутринта, но ме е страх още да излизам с камерата , да не би да я изпусна  Mr. Green Или някой да ми я дръпне, пък в спринта хич не съм добра. Треперя й още. И все ми се струва, че се цапа екранчето и си го забърсвам с една велутирана кърпичка hahaha Лудка.
Приличам на тия чичковци, които все лежаха под излъсканите си Москвичи

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 10:31 от lenilaf.

# 35
  • UK

Цецо като си купил колата и всяка седмица му забърсвал мотора с кърпичка.  Laughing

Прочетох и аз 4-та тема, стана ми любопитно. Колко са се променили нещата, и темите, и тонът, че и манталитетът дори, така ми се струва.
Аз май съм от 2008 г. при вас с малки прекъсвания.

# 36
  • Италия
Колко са се променили нещата, и темите, и тонът, че и манталитетът дори, така ми се струва.

Точно това исках и аз да подчертая. Ама те, годините не прощават на никой...старост-нерадост  hahaha  Hug

# 37

Цецо като си купил колата и всяка седмица му забърсвал мотора с кърпичка.  Laughing

Прочетох и аз 4-та тема, стана ми любопитно. Колко са се променили нещата, и темите, и тонът, че и манталитетът дори, така ми се струва.

накъде са се променили, изяснете:)

# 38
Лени, аз така и не съм чела "4-та тема" още (стана нарицателно, затова в кавички), но мога да ти кажа за някакво успокоение, че аз в момента забелязвам у себе си несъзнателно, но активно трансформиранен а спомените от трите ни години в Бари. Някак всичко си изменя формите, неща, които съм живяла, сега започват да ми се струват непоносими (дори само жегата, ако щеш, да не говоря за куп други), започвам вътершно да си го отдалечавам от себе си този период. Човек има нужда да капсулира някакви неща и да продължи напред.

# 39
  • UK

Цецо като си купил колата и всяка седмица му забърсвал мотора с кърпичка.  Laughing

Темите сега са по-малко битови, тонът е по-зрял (или може би улегнал), имам чувството, че всяка от нас/вас в момента си тежи повече на мястото и се чувства по-добре в кожата си. Поне за мен е така.

А, и да кажа- една седмица до дълъг уикенд на морето!  Sunglasses newsm44  grinning039

# 40
Супер:)

# 41
  • Италия

От 1-ва тема до към края на 4-та, когато "нахлува" feiam, разговора ми създава асоциация за няколко кукли Барби. Разбирайте го в директен, а не в преносен смисъл. После изведнъж "куклите" излизат от собствения си розов "сос" и реалността придобива "селскостопански характер"  Twisted Evil /ма го обрисувах и аз, та е чудо  Mr. Green/. Към края на 5-та тема, където съм в момента, вече се усеща голяяяяма разлика и в мислене, и в начин на изказ, че и в емоциите дори - някак по-премерени са /не знам, дали това за емоциите е добре обаче  Peace/
Като цяло разликата от тогава до сега е огромна  Hug. Както се изразих по-рано старост-нерадост, годините "не прощават" на никой  Twisted Evil Hug

# 42
Барбич , син ти с чупа-чупа в устата  ooooh!
Да, подариха му го в ресторанта, в който обядвахме. (Гадовете!!! Laughing)

реалността придобива "селскостопански характер"  Twisted Evil
Joy Браво! Много готино, хахахахаха.

Аз ви пиша от у нас си - къщата, езерото, идилията... бляхх
Прибрахме се през нощта. Тръгнахме си вчера вечерта от Амс., в Германия няма лимити за скоростта, в 5 сутринта легнахме да спим.

# 43
  • Италия
Барбич, добре си се завърнала  Hug Вчера по повод снимката на сина ти в Амстердам разгледах и другите ти снимки...ма то много красиво при теб, душа, влюбих се направо!  Heart Eyes

# 44

Към края на 5-та тема, където съм в момента, вече се усеща голяяяяма разлика и в мислене, и в начин на изказ, че и в емоциите дори - някак по-премерени са /не знам, дали това за емоциите е добре обаче  Peace/
Като цяло разликата от тогава до сега е огромна  Hug. Както се изразих по-рано старост-нерадост, годините "не прощават" на никой  Twisted Evil Hug

Извинявайте за намесата, но бих казала, че както във всеки форум просто всички са си научили урока, пише се това, което е удобно да бъде написано, а емоциите си течат по лични съобщения.  Peace

В началните теми имаше още много и различни епизоди на търкания и недоразумения, затова и много хора загубиха интерес към форума или четат, но просто не пишат.  Rolling Eyes

Размахваше се червена химикалки към пишещите с граматични грешки (сякаш всички трябва да са филолози), злобно се коментираше инакомислещия, изобщо родна нашенска картинка.  Peace

Загубил се е и първоначалния дух на темата- да се споделят познания и полезни неща, сега се е превърнала в неангажиращ идиличен разговор между домакини ( да не се обидят работещите).  Sunglasses

Направих си задължителния ПЕК имейл адрес ( поста елетроника чертификата), ч/з която ще си общуваме с правителството с/у м/у 5 и 20 еуро годишно за поддържане на пощата , според кой ще те улови на въдицата:)

Между другото безплатен ПЕК го правят на сайта www.postacertificata.gov.it/‎
   Само трябва да се представиш в пощата с документ за самоличност.  Peace

Гратис е и ПЕК- а на ИНПС, който е по-полезен, имайки предвид, че може да си проверяваш   контрибутите, както и вече само онлайн се прави искането за майчинство, безработица и т.нат. Peace

Общи условия

Активация на акаунт