Италия, 139

• 46 093
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Я кажете нещо по-весело:)

# 16
  • в едно миланско село
Я кажете нещо по-весело:)

понеделник е, кое да му е веселото?  #Crazy

Тралала, да, добре че допълни - природа  Hug

и аз се изнасям рано - няма да спя веднага, поне едно 10ина страници сигурно ще успея да прочета  Rolling Eyes, 5 от които утре ще трябва да повторя, щото няма да ги помня  Joy

(ей на, казах и нещо весело  Wink)

# 17
  • Италия
Сега разбирам, защо Лени и Десита помнят кога feiam се е присъединила към италианските мами  Twisted Evil. feiam, огън си!  Crazy

# 18
аз смятам че за някои неща е (невъзможно) трудно да се теоретизира.
Имам една приятелка ( в Щатите, уточннявам, заради Чудото)./.. много беше проклета милата, като дете, егоистка, опортюнистка... ожени се млада в Щатите, млада  роди дъщеря им. Това бебе нямаше нещо, което да му е наред. Притежава невероятен комплект увреждания, пощаден е само мозъка й, органи не на място, двигателни, ортопедични проблеми, има десетки операции от -3тия месец в който се е родила, преди 2г започна да се храни през уста, всичко п/з стомашна сонда от пеленаче.. Преди 3г се събрахме отново групичката покрай ФБ и останах в пълен възторг от развитието, зрелостта, мъдростта и хуманността, която е развила приятелката ми за тези 15ина години. Няма такъв човек!!!  Тя е невероятна. Освен покрай детето, трябвало е да учат в движение със съпруга й, да правят дом, първо той учил, после тя. Те докато са го отглеждали това дете и докато са се борили, аз съм че чудила в Бай дъ уей ли да си пия аператива или в Мемори.Детенцето е страшно талантливо, рисува вдигнато е на крак, последната й операция беше скоро НИКОГА няма да кажеш, че на това дете нещо му е имало.
И някак си е тотално съхранена - огромен кръг приятели, социални контакти, излизания, всичко й е съхранено. Аз смятам, че тази жена трябва да напише книга за това как може на 20+ да те сподели нещо нечувано и да оцелееш и не само да оцелееш, да бъдеш абсолютно успешен и реализиран, щастлив! Като се е родила С. нещо като 9 месеца са били изцяло в болницата ден и нощ на някакъв стол около апаратите на това дете ... абе, историята е уникална.
Никога не бива да подценяваме на какво е способен човек, когато обича.
Това малко лирично ми се получи, но наистина вярвам, че такива неща са достоверни само от опит

# 19
  • UK
Лени, историята е страхотна. Но съм твърдо убедена, че такава позитивна нагласа и отношение може да се постигне само далеч от България. Тук при такива проблеми системата не ти помага, а те мачка и съсипва (да продължа и аз с позитивните изказвания и във вторник  Confused)

# 20
Да, така е.
а и човек никога не знае какво печели, когато губи и обратно:)

# 21
Запис, понеже нещо пропуснах момента с новата тема и ви изгубих.
Нищо умно не мога да кажа, аз още съм в Амстердам. Весело мога, ама не е за пред широката публика.

# 22
  • UK
Весело мога, ама не е за пред широката публика.

Ние не сме широки  Laughing.

# 23
Лени, хубава история, наистина!

Барбич, и аз имам нужда от развеселяване, пък и виж колко сме мъничко мъничко (Льоли,  Peace Laughing)

# 24
Ето засега една прилична снимка на детето. (Форум за майки сме, дръжте се подобаващо.)
http://www.flickr.com/x/t/0097009/photos/47059735@N04/9107859291/
Той вече е в София, де. Замина в неделя сутрин с майка ми и баща ми.
BTW, почччти никакви снимки не правя този път. То е като да се пънеш да снимаш дъгата - никога не изглежда и наполовина толкова готино, колкото е наживо. Този град има дух, живот, характер, собствена порода хора, говор, идеи... какви ти снимки...

# 25
Този град има дух, живот, характер, собствена порода хора, говор, идеи... какви ти снимки...

Ама те тия дух порода живот и екстаз не се предават със снимки на деца с близалка (колкото и да са сладки, и дори и да се вижда червена рамка на колело!) Wink.

Освен това кой ти е казал ,че не се държим прилично като майки  Mr. Green. Ние искаме само да чуем какво другите правят  Laughing.

# 26
Хаймане, любимо ми е Mr. Green
Достатъчно видяхме от Амстердам, останалото много лесно си го представяме! Twisted Evil

# 27
Барб,много е готин ! Peace
Аз си го представях мн.по-малък.. Hug

То е като да се пънеш да снимаш дъгата - никога не изглежда и наполовина толкова готино, колкото е наживо. Този град има дух, живот, характер, собствена порода хора, говор, идеи... какви ти снимки...

И аз напоследък снимам все по-малко именно по същите причини.
Гледам да ги изживея нещата,не да си губя времето ги запечатвам  на снимки....които после никой не ги и гледа.. Thinking

# 28
Лени, а по повод на тази история, която разказа сутринта, аз се сетих спонтанно за този Ted Talk. Да те предупредя, че човекът много не ми хареса как говори, но имаше интересни факти. А връзката е, че човешкият мозък си има механизми за справяне с болката, начини да приема неща, които по принцип бихме нарекли трагедия.

# 29
Ще я гледам сега, щом е хубава !
После мисля да започна една лятна серия "Мистрессес" да си проветрявам мозъка по женски тип секса и града

Направих си задължителния ПЕК имейл адрес ( поста елетроника чертификата), ч/з която ще си общуваме с правителството с/у м/у 5 и 20 еуро годишно за поддържане на пощата , според кой ще те улови на въдицата:) Мен няк'ъв провайдър Аруба  Laughing се казва  hahaha Намирам нещо символично в това име Аруба и връзката му с италианската държава

за снимките мисля, че е ясно, че не съм съгласна Twisted Evil но съм съгласна, че има гледки/преживявания които е абсолютно невъзможно да запечаташ в някаква си камера!
първият път, когато се прибрах от Бавария извадих ( още лентов апарат) към 200 снимки правени в Алпите, където изживявах тотален възторг, а снимките са ... скучни и .. некрасиви:)

Общи условия

Активация на акаунт