Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
Какви промени са настъпили във форума според участниците?
Какви са примерите за промени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви промени са настъпили във форума според участниците?
Участниците отбелязват, че темите във форума са станали по-зрели, а дискусиите са по-малко битови. Те също така споменават, че форумът е преминал през различни етапи, като първоначално е имало търкания и недоразумения, които в крайна сметка са довели до загуба на интерес от страна на някои участници.
-
Какви са примерите за промени във форума?
-
Какви документи са необходими, когато дете напуска страната си с придружители?
-
Какво е кускусът и как се приготвя?
/и да уточня, че на мен си ми харесваха, де/

))))) В Амс. всичко е прието, позволено, "ок, щом така ти харесва", но без да са студени, напротив, много са отворени и френдли. И не говоря само за разни напушеняци, говоря за нормалните хора със семейства - местни или чужденци (има страшно много чужденци, разбира се). Всички са нон стоп по колелата, няма значение дали вали или не (според мен това почти не им прави впечатление). Децата ги товарят по столчета и едни каручки отпред на колелата и, аре, потегля цялото семейство. Жените са едни такива високи, яки, карат си колелата с минижуп и хич не им пука, пък и бедрата им са дълги по два километра
- всички говореха на български, когато минах оттам.