Италия, 139

• 46 100
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • UK

Льоли, много животни от ''фатторията'' виждам на снимките, това някакво селце ли? Laughing

Да, селце е. Голяма романтика, нали? Пише, че миришело на маслинови дръвчета  Heart Eyes Party

# 556
  • Италия
Пише, че миришело на маслинови дръвчета  Heart Eyes Party

Thinking Хммм, около мен е пълно с маслинови дръвчета, но на нищо не миришат. Ма знае ли човек, гръцките мож да са по-така  Laughing Виж, обаче като започнат да правят зехтина късна есен, въздуха в района "ухае", като че ли наблизо има комбинат за производство на антибиотици  Crazy
Миришат - не миришат, Льоли, хубава почивка да си изкарате, пълна с емоции!  Hug

# 557
Реджи, а кога се връщате? Бих могла евентуално по това да си координирам раждането  Wink  Laughing
И вие не ходихте ли вече на почивка?!  Thinking Този път къде ще сте?

Пише, че миришело на маслинови дръвчета  Heart Eyes Party

Thinking Хммм, около мен е пълно с маслинови дръвчета, но на нищо не миришат. Ма знае ли човек, гръцките мож да са по-така  Laughing

Joy
И нашите в Бари бяха от немиришещите.

# 558
AUGURI !!! на Зайченце Hug  bouquet

Реджи,вярно е -голяма скъпотия  ooooh!,но не мога да отказвам всичко на човек,който цяла год. работи .. Thinking Hug Mr. Green Той си го е харесал много и като малките деца,само за това мисли.. Mr. Green Mr. Green
Не обичам море,освен ако наистина не си заслужава.

МГ,вие с какво ходите до Гърция ?

Проучване на темата - мн.добра марка лаптоп ? newsm78 Thinking-до 700е..
За РД ден на синът ми ,ще трябва да се купува..

# 559
Аз имам маслиново дръвче в саксия на балкона. Много си го обичам. Изобщо това е много красиво и благородно дърво. Heart Eyes

Льоли, и аз никога не съм била на море в Гърция. С нетърпение ще чакам да се върнеш с впечатления и снимки. Simple Smile До тогава нищо друго ли не ти се очертава?

Тралала, трай си, не ги слушай. Laughing Ако ги износиш до термин близнаците, ще е супер! Те и без това сигурно са по-малки от единичните бебета, понеже им е тясно? Какво ти казват по въпроса?

Честито бебе на Зайковата фамилия! Да им е жив и здрав. Heart Eyes Hug

# 560
Фио, винаги с кола

# 561
  • в едно миланско село
Честито на Зайченце и от мен, да е послушно бебето и да мине да черпи, все пак  Laughing

ФФР, за 700 евро (огромна цифра за лап топ на пубер, според мен) бих се напънала още малко за един Мак. не знам защо, никога не съм се интересувала, но казват, че подобни цифри само за тях си заслужава.

на Тралала и желая колкото се може по-близо до термин да изкара. макар че, доколкото съм чувала, за близнаци и то при 3-то раждане, и сега си стигнала доста далеч в бременността.
между другото, сега ми хрумва, различават ли се движенията на отделното бебе?

# 562
МГ, аз имах предвид  дали ходите с агенция или ти си търсиш хотелите ?
Ма то и за колата е интересно - вие до Бг с кола ли си ходите ,или вземате под наем там ?

ФФР, за 700 евро (огромна цифра за лап топ на пубер, според мен) бих се напънала още малко за един Мак. не знам защо, никога не съм се интересувала, но казват, че подобни цифри само за тях си заслужава.

Фей ,МАК съм чувала че не е подходящ по незнам си какви причини за Европа  newsm78
Ти що го препоръчваш ?
Ходих тези дни по магазините,ми все около 600 се въртят /всички са с Уйнд 8/ ...
Ти,човек на нет-покупките ,кажи онлайн как вървят ? Rolling Eyes

Относно пубера,аз мисля че трябва да изкара и супериорите със същия комп. Rolling Eyes Mr. Green

Дес,ти нищо ли не знаеш за марките ?  Thinking

Ние в къщи от 7год. сме с един ХР и досега нямам кой знае какви оплаквания. Никога не е ходил на ремонт.

# 563
МГ, аз имах предвид  дали ходите с агенция или ти си търсиш хотелите ?
Ма то и за колата е интересно - вие до Бг с кола ли си ходите ,или вземате под наем там ?

Фей ,МАК съм чувала че не е подходящ по незнам си какви причини за Европа  newsm78
Ти що го препоръчваш ?
Ходих тези дни по магазините,ми все около 600 се въртят /всички са с Уйнд 8/ ...
Ти,човек на нет-покупките ,кажи онлайн как вървят ? Rolling Eyes

Относно пубера,аз мисля че трябва да изкара и супериорите със същия комп. Rolling Eyes Mr. Green

Дес,ти нищо ли не знаеш за марките ?  Thinking

Ние в къщи от 7год. сме с един ХР и досега нямам кой знае какви оплаквания. Никога не е ходил на ремонт.

Фио , винаги с агенция само първият път отидохме без и не бяхме доволни

# 564
  • в едно миланско село
ФФР, напиши на гугъл "mac o pc" и си отдели половин ден за четене  Wink
никакви европейски проблематики няма, не знам откъде си чула подобно нещо. повтарям, не бих ти направила такова предложение, ако не беше споменала цифрата, която смяташ да отделиш за подарък. по никакъв начин не я смятам за оправдана за лап топ на пубер, всъщност и за лап топ на голям човек, ако не го използва за работа, а както в повечето случаи-за Интернет и някакви офис-апликации. не споменавам и за моменталното остаряване на технологиите-днес 700, утре-300.
ненапразно, дори за себе си, повече от 200 евра за такова нещо-не давам. но, това е мое, непрофесионално мнение, Десита сигурно друго ще те посъветва-нея слушай, че с това се занимава.
(аз бих му подарила един айпад, като така и така сте отделили пари за такъв подарък, вероятно, това ще е и моят за пълнолетието на щерката)

пс. аз пък се чудя как съществуват още туристическите агенции - освен за някакъв пакет във виладжо туристико, не бих се допитала до тях  Twisted Evil

# 565
ФФР,
пс. аз пък се чудя как съществуват още туристическите агенции - освен за някакъв пакет във виладжо туристико, не бих се допитала до тях  Twisted Evil
Ами Фей,аз съм доволна от такива агенции.Първият път като отидохме беше много кофти,не говорим език,стаята супер малка кутиика.Хубавото беше,че не ни се прибираше в стаята и си правихме екскурзии до обяд на плажа след това обикаляме,че и до Атина стигнахме,мъжа ми намери един човек собственик на  една книжарница с лош италиански ,та ни насочи как да стигнем до акропола.
Следващите ни отивания там на море бяха само с агенция казвам колко нощувки и звезди и ми предлагат.Жената от нашата агенция беше посетила доста от хотелите и имаше реална преценка за нещата ,казваше ни откровенно какво да очакваме.

# 566
Аз имам маслиново дръвче в саксия на балкона. Много си го обичам. Изобщо това е много красиво и благородно дърво. Heart Eyes

Тралала, трай си, не ги слушай. Laughing Ако ги износиш до термин близнаците, ще е супер! Те и без това сигурно са по-малки от единичните бебета, понеже им е тясно? Какво ти казват по въпроса?

Аз на тези маслини колко съм им набрала...  Laughing. Понеже в Бари други дървета няма освен палми в града и маслини по полетата, много ми липсваше някаква видима смяна на сезоните. А като няма дървета, и няма и трева, всичко стои някак неподвижно, винаги слънчево и синьо, а маслините вечни сиви. Сори, такъв икспириънс. Иначе съм съгласна, че са романтични дървета, но точно като юга изобщо... за малко време и за ваканция  Laughing.

Трябваше по програма да са по-малки, но засега растат перфектно по таблиците на единичните бебета  Tired (горкият ми корем...). Но иначе всичко е тип-топ, би трябвало да изкарат още известно време, по-близо до термин.
Фейам, те вече ритат сравнително по-малко, защото няма място, но определено имаше разлика, и досега си има. Много е смешно, момчето ,което е отдясно, рита като конче, а момичето отляво само леко и само понякога  Laughing. И Матео и Мила бяха така, само че поотделно.
Това "явление" го казваха и по някой от научно-популярните филми, които гледах - как едното бебе било по-"екстровертно" още в утробата и се наблюдавало как активно рита и пипа другото бебе, докато върпосното друго бебе си прегръщало пъпната връв и си сучело палеца, милото.

Фио, за лаптопите - няма смисъл и според мен от толквоа скъп лаптоп за компютърен мъник като твоя. И без това лаптопите изкарват макс. 5 години и после се сменят, това ми го казаха в сервиза, в който питах дали да си оправям моя, или да си купувм нов. Първото нещо беше, че ме питаха на колко е години - на 5 е - и казаха, че при това положение нямало смисъл да инвестирам в поправка, защото отсега нататък ще се чупят най-различни неща.
Моят е Тошиба и ще си го карам, докато издържи. На мъжа ми е Мак и като гледам и той почва полека-лека да сдава багажа от 4-тата година  Rolling Eyes. (за сравнение, на моя му паднаха едни болтчета, на Мак-а се отлепи една част... същата работа, демек.)
Тъй че аз сега за себе си също много се чудя колко точно пари си заслужава да отделя, и за какво точно.

Мак-овете са си ок за Европа, известни са с това, че не прихващали вируси.

# 567
Fio, напълно споделям мнението на Фей (брей, гръм ме е ударил, обикнов. съм точно на обратното мнение Joy), 700 еври за рагаццо, даже не е и тийн още, е страшно много. Но за 200 пък само нетбуци, дето за нищо не стават. 350-400 според мен е разумна цифра, намират се много добри решения. Марка е много общо понятие, има и "боклуци", има и супер компютри от една и съща марка, моделите са много. Принципно те съветвам да търсиш поне i3 като процесор. Ако все пак си решила да се изхвърляш с цифрата, която спомена, се огледай за ултрабук от рода на Самсунг или Асус. Друг съвет - през есента Майкрософт ще пусне новата си оперативна система, която ще смени Уиндоус8, която не се прие добре. Ако не ти е невъзможно, устискай дотогава с подаръка, пробвай да му обясниш на детето защо, може и да те разбере, все пак не е малък.

# 568
Дес,мерси за "тежката си дума "- особено това за новата опер.с.ма  Peace Peace
след Щатите ще ти се обадя непременно по въпроса.

Фей,тези айпади изобщо не ми харесват -неудобни - нито за писане ,нито за четене ,,малки мемории...На моя му трябва за хилядата ричерки дето правят.. ooooh!,ходи и на един курс за комп.истории ,които един айпад неможе да ги качи.
Ок,може и Мака да е готин /аз казах това което съм чула/,ама са по 1500е...  #Crazy- абсурд !!
Ама все пак ще прочета това за ПС и МАК. Hug

Я кажи новия климатик бачка ли ,и как скри маркуча.. Mr. Green

Относно агенциите ,и аз съм ЗА. Peace- стига да са точни,голями ричерки ти спестяват. Peace

МГ,тъй като имам лек план за Бг догодина август... Thinking, а пък в същото време ще имам и юбилей.. #Crazy Embarassed ooooh! ooooh! -няма да е лошо да отида подобаващо в някой гръцки курорт  Hug. Но хич не ми се разправя сама,затова ще се чуем и с теб да кажеш нещо повече за агенцията.
Нищо не ми отговори за колата ви в Бг ?

Тралала,моят е на 7 год и нищо му няма ,но то е ясно че не е натоварен като твоя напр... Mr. Green
Къде може да те види човек на какво приличаш ?/с големия корем  Mr. Green/ Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 22:53 от fio'

# 569
Ей, било се родило (мъжът ми ми каза току-що!!  Laughing)! Бебето на Кейт, става дума, момче е.

Да, моят лаптоп що пътувания е изпътувал и що бебета е изгледал  Laughing. Вече е почти на 6г. де, но не става вече за носене, превърна се в десктоп.

Снимка може да кача някой ден, нямам против, моткам се и не съм сваляла снимки от фотоапарата от много време. Не е трудно да си ме представи човек - абсолютно същата, само че все едно съм навряла голям балон под роклята. Казват ми го дори непознати в трамвая...

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 23:00 от tralala81

Общи условия

Активация на акаунт