СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 797
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
И според мен ти е била късна О, сега по това, което видях би следвало да си около 18 дни след О. Стискам ти палци  Praynig

# 181
Момичета, оказаха се 2 ембриончета-едно вътре маточно и едно в дясната тръба.и двете махнаха...заедно с дясната тръба!много имам да разказвам, но като се възтановя!
Пожелавам успех на всички ви,милички...

# 182
  • София
Много съжалявам  Sad Възстановявай се бързо, за да се ни зарадваш скоро с добри новини...думите сега са излишни...

# 183
Tanita, нямаше ме няколко седмици във форума и чак сега прочетох какво се случва...
Много съжалявам...Не се отчайвай, всичко ще бъде наред!!!
Според мен трябваше от самото начало да започнеш да ходиш при добър лекар.
Как се чувстваш сега?
Можеш да ми пишеш и лично на ginkabg@gmail.com
Ако мога да ти помогна с нещо - на линия съм. Моето кухо яйце преди няколко месеца също беше с близнаци и го преживях доста тежко..Но - както виждаш хубавите неща няма да спрат да ни се случват, само трябва да вярваме и да сме позитивни.
Аз съм добре - седма седмица вече, видяхме и ембриончето, всичко изглежда наред, днес се надяват да чуем сърчицето.
И аз имам кафеникаво течение от седмица, пих утрогестан, но от него ми става лошо и го спряхме..не правя никакви изследвания, само си слушам лекаря, на който засега имам пълно доверие. Вярвам, че всичко ще е наред.
Tanita, много прегръдки за теб и ще се радвам да ми пишеш, може и да се чуем.
Доскоро!!!!

# 184
G.Y., за да не ти става лошо от Утрогестана го слагай вагинално. Това е едно от страничните му действия, когато се пие. Естествено попитай и лекаря си за това.

Желая ви много късмет, момичета!

# 185
Sea lights, много благодаря!
Същото ме посъветва и лекарят!

Успех на всички бременеещи! Simple Smile

# 186
Здравейте искам да попитам за съвет някои които може да ми отговори .От 2 месеца не ми идва цикъла вчера ходих на лекар каза ми ч е не сам бремена да пия хапчета да ми доите.Понеже се надявам много и искам да сам бремена си направих кръвен тест този показва 0.10 chg,така както чета в форумите не сам бремена.Пробвах 3-4 теста обикновени лентички и те са отрицателни.Ами не знам чудя се да пия ли хапчетата да ми дойди  или да чакам още.Иначе сам с редовен цикъл 28 дни за втори път м,и се случва така/първия път беше като бях бремена с инсиминация /Винаги ми е бил редовен цикъла .Че да си дойдем на думата чудя се да пия ли хапчетата да ми доиде или да изчакам.

# 187
  • София
Според мен послушай лекаря - резултатът е отрицателен, но той не каза ли какво вижда - удебелена ли е лигавицата, какво ти изписа, имало ли е фоликули, има ли киста? При мен не получи така веднъж, тестът беше отрицателен и на 10 дни закъснение лекарят видя киста, изписа ми Оргаметрил за 3 дни и си ми дойде...

# 188
пий си хапчетата, след като и лекаря така е казал, това е по-добрият вариант, отколкото да чакаш ли чакаш..... Колкото по-бързо ти дойде, толкова по-бързо ще започнете пак да действате за бебе

# 189
пий си хапчетата, след като и лекаря така е казал, това е по-добрият вариант, отколкото да чакаш ли чакаш..... Колкото по-бързо ти дойде, толкова по-бързо ще започнете пак да действате за бебе
  202uu И аз бих те посъветвала същото  Peace

# 190
Здравейте момичета,
Днес си направих кръвен тест за бременност в лаборатория Цибалаб и ми излезна резултат 510.300 mU/ml.... Според вас има ли бременност?

Благодаря предварително за отговорите!

# 191
честито, бременна си

# 192
vbojidarova, честито! Има бременност! На кой ден от овулацията си в момента? Хубаво е да направиш още един тест след 48 часа, за да се проследи нарастването на хормона!

# 193
Благодаря, за бързият отговор sentido! Последната ми менструация беше на 13.07.2013 г. Цикълът ми закъснява с 4 дни. Днес направих кръвен тест и това е резултата.... Дано всичко да е наред...

# 194
vbojidarova , за 4 ден закъснение  ЧХГ-то е много добро!

Общи условия

Активация на акаунт