СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 407
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Така както смятам от написаното си имала евентуална овулация окол 14-16-ти ден. Тоест резултатът ти е на поне 4-5 дни закъснение и за него е доста малък. Развитието също не е кой знае какво, но не е много показателно предвид това, чеси го пуснала едва след една седмица. Защо? Трябвало е след 2 дни, за да тълкуваш стойностите. Това е от мен, утре ще знаеш по-добре как стоят нещата.

# 631
Бързо съм получила отговори. Благодаря.Повторният тест го пуснах след една седмица по препоръка на лекуващия гинеколог, а не по своя собствена преценка. Първият път му се обадих да му съобщя резултата и той ми каза, че е добър и за коя дата да си запиша час за преглед. Каквото и да прочета или напиша от днес до утрешния преглед, все ще е несигурно. След утрешния преглед ще пиша как са нещата. Повече от това не мога да направя.  baby_neutral

# 632
Helinor17 , стискам палци всичко да е наред Praynig

# 633
За съжаление мисля, че нещата не са наред. Докторът ми даде надежда все пак и каза да отида отново на преглед след 2 седмици, но аз по-скоро мисля, че новините няма да бъдат добри.
На прегледа се видя само плоден сак и жълтъчно мехурче. Според него забременяването станало по-късно, а не когато аз предполагам. И как като той самия ме гледа на ехограф и каза, че според апарата овулацията трябва да бъде на 13 февруари, а вчера ми твърдеше, че съм заченала на 16-18 едва ли не....дори и според него има вероятност за някой ден по-късно..Не ми се връзва нещо. Първият уринен тест го направих на 27 февруари и нямаше и помен от втора черта (нали казват, че те засичат хормона най-рано 12 дни след зачеването, ама не знам доколко са недеждни тези с лентата), макар и бледа. Вторият го направих на 2 март и тогава забелязах втората бледа черта (този беше вече шуърчек), след това на 4 март направих отново и чертата беше по-ясна, а кръвният показа 263. След една седмица се покачи до 2396 , но не знам...Нещо не ми се връзва. Освен това имам и съвсем минимално кафеникаво зацапване и пия дуфастон, асприн протект, нош-па. Чудя се дали да пусна отново кръвен тест. Има ли смисъл? Резултатът ще може ли да ми даде някаква информация? Трябва ли да падат вече нивата на хормона, ако е със сигурност кухо яйце?  Cry

# 634
Щом имаш зацапване според мен е редно да ти спрат аспирина. Може и от него да ти е зацапването.

# 635
  • Варна
Хелинор, не виждам защо отсега отписваш нещата.  Hug Аз не виждам нещо, което да навежда на мисълта, че има някакъв проблем. Колкото до забременяването - възможно е и да е по-късно, защото това не е математика и стават всякакви чудесии, а това твоето е почти в реда на нещата. Все пак сперматозоидите издържат до 5 дни в организма на жената и може да стане оплождането в тези дни. Така, както и аз съм забременявала естествено от един път секс (след 1 инсеминация и 4 инвитро опита) и то с една тръба. На всичкото отгоре и от яйчника с отстранената тръба. Rolling Eyes

Та в тоя ред на мисли, успокой се и не отписвай нещата преди да ги отпише доктора. Лежи си, почивай, пий си терапията, може би действително е добре да спреш аспирина, но след консулт с док. Това е моето мнение и ти желая успех и лека бременност.

# 636
Дано, дано, наистина!  baby_neutral Колкото до аспирин протекта и гинекологът ми изрази съмнение, че може от него да има зацапване. Когато разбрах, че съм бременна започнах да го пия всеки ден, а после той ми каза да разредя и да го пия през ден. Изписан ми е заради засечени високи НК клетки, както и ми бе направено вливане на имуновенин 30 ампули миналия месец. Пия и еутирокс, за да държим под контрол ТСХ-то, но при последното замерване преди две седмици, то беше с много добра стойност - 0,97. За високите стойности на ТАТ и МАТ казаха, че няма какво да се направи. Засега не ми остава друга алтернатива освен да чакам и да се надявам. Каквото е зависело от мен, съм го направила.  baby_neutral

# 637
Момичета ЧХГ на 11 ден след доказана О. - 22,57 ок ли е? Praynig

# 638
# 639
Благодаря ренденце,утре пак ще пускам да видим как се развива  Hug

# 640
стискам палци  Praynig

# 641
Моля ви помагайте при мен нещата стоят така,закъснение на цикъл около 9дни,2 теста като втората черта и при двата е по бледа и днес кръвен тест 330.00 mIU/ml.

Kакво мислите по въпроса

# 642
  • В сърцето на любимия човек
Че си бременна  Mr. Green
Лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 643
Много съм притеснена защото август вече имах една бременност ,никой лекар не я виждаше и след кръвен тест 1600
изпаднаха в шок,после ми наложиха кюртаж/абразио и после решиха и лапаро скопиа за по сигурно Sad   сега треперя ,че утре съм на преглед дано се види нещо хубаво ... стискайте ми палци

# 644
  • Sofia
Стискам ти палци, но стойността е нисичка за това закъснение. Обикновено трябва да е четирицифрена.
Сега сигурно ще последват постове, колко е индивидуално всичко.

Общи условия

Активация на акаунт