СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,
Един предварителен въпрос от мен. След положителен уринарен тест вчера тази сутрин си пуснах ЧХГ на 33 ден от М в Кандиларов. Още чакам резултат, но там стойностите са в U/L. За да не се чудя и шашкам като излезе резултатът някой може ли да ми каже от кои стойности започват положителните резултати? Мерси предварително!

# 271
над 5 е положителен, но в сивата зона, по принцип е редно да е над 20, но след като ти е положителен уринния, по-вероятно са по-високи твоите стойности

# 272
Благодаря ти ! Резултатът излезе и е 219.2 U/l  - предполагам е добре като за първи кръвен тест? След 48ч. мисля пак да го повторя

# 273
Благодаря ти ! Резултатът излезе и е 219.2 U/l  - предполагам е добре като за първи кръвен тест? След 48ч. мисля пак да го повторя
На кой ден ти е овулацията и колко дълъг ти е менструалния цикъл по принцип?
   bouquet

# 274
Около 30 дена ми е цикъла +/- един/два дена. Не знам кога ми е овулацията честно казано. Не съм я следяла, стана спонтанно.  Мислиш, че има проблем ли?  ooooh!

# 275
  • Sofia
Този резултат не говори нищо, ако не знаем колко дни след овулация е, а не че има проблем. Как броиш закъснението?Щом си с цикъл 30-тина дни, значи тя е около 15-ти ден.

# 276
 Не, не мисля че има проблем. Просто аз съм с цикъл 30-31-32 дни и правих кръвен тест на 33 от цикъла, точно както ти. Исках да сравня твоя резултат с моя. Grinning
Моето бета ЧХГ беше към 70 на 33 ден от цикъла, но ми е късна овулацията 19 -20 ден.
Не мисля , че има нещо нередно при тебе. Можеш да повториш теста, за да видиш как се удвоява!

# 277
Последната ми менструация беше на 19 септемрви. Очаквах да дойде на 20ти този месец. Всъщност това очакваше и календарчето ми в телефона  Rolling Eyes . Това беше първи месец, в който се опитвахме да бебеправим и решихме да е спонтанно и именно поради тази причина не съм следяла кога е О. По мои изчисления са минали 33 дена от последната ми М. Имам спомен, че като ходих последна на профилактичен преглед гинеколожката ми каза, че О ми е малко по-късна, около 17-18 ден може би.

# 278
  • Sofia
Ами чудесен е резултатът ти!

# 279
Дано си права! Дано, дано! Мерси за помощта   bouquet

# 280
Момичета, 0,19 IU/L е отрицателен резултат,нали? Че нещо се пообърках заради мерните единици..

# 281
отрицателен е

# 282
Здравейте и аз да се запиша в тази тема  Grinning днес пуснах ЧХГ на 9 ден след ЕТ на 5 ден и резултата е 140.20 mIU/ml, какво мислите нормални са стойностите нали?

# 283
Последната ми менструация беше на 19 септемрви. Очаквах да дойде на 20ти този месец. Всъщност това очакваше и календарчето ми в телефона  Rolling Eyes . Това беше първи месец, в който се опитвахме да бебеправим и решихме да е спонтанно и именно поради тази причина не съм следяла кога е О. По мои изчисления са минали 33 дена от последната ми М. Имам спомен, че като ходих последна на профилактичен преглед гинеколожката ми каза, че О ми е малко по-късна, около 17-18 ден може би.

Здравейте отново! Аз пак досаждам  Rolling Eyes Тъй като миналата седмица все още не се виждаше плоден сак реших за мое лично успокоение да си пускам ЧХГ. Получи се следното:
 219.2 U/l на 21.10
532 U/l на  23.10
5031    U/l днес, на 28.10 (т.е. 5 дена след посленото ЧХГ)

Досега се притеснявах дали се покачва хормона, но днес се притеснявам дали не се е завишил твърде много и бързо. Една приятелка вече ми каза, че съм се вманиачила и нищо ми няма, но аз все пак да си питам  Embarassed
Тази седмица мисля, че вече ще се види и сакче. Надявам се..
Мерси предварително  Hug

# 284
  • Sofia
Моника, чудесни са ти резултатите. И моите бързо вървяха нагоре, че и високи стойности имах.
Мимето, и ти си екстра Peace

Общи условия

Активация на акаунт