СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 701
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ! Вече съм малко по-спокойна  Hug

# 286
Здравейте. На 24.10. трябваше да ми дойде цикълът. Оттогава досега уринните тестове са ми положителни всички, но с бледа втора чертичка. Днес си пуснах кръвен и стойностите му са 4.16, което си е абсолютно отрицателен резултат. Говорих с лекарката ми, тя ще ме прегледа другата седмица, като каза, че по-рано нямало смисъл. Моля ви кажете има ли шанс да има бременност, или какво може да е  Confused

# 287
  • Sofia
Възможно е да е имало бременност ,при положителни уринни тестове, но вероятно се губи. Тоз кръвен резултат си е абсолютно отрицателен за мен.

# 288
 Благодаря ти  desive78. Предполагам че  е така, а и лекарката ми така предположи.  Сега оставя да се помоля да ми дойде цикълът и да не се налага кюртаж  Confused

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 20:57 от *Цветенце*

# 289
Предвид деня, в който е трябвало да ти дойде и с тази ниска стойност от днес, едва ли ще се наложи  кюртаж.

# 290
 Confused Дано. А предвид ниската стойност, защо все още имам втора линия на уринарния тест? Далеч съм вече от мисълта за бременност  и все някакви глупости си мисля  Confused

# 291
  • София
*Цветенце* споко душа, аз сега месеца преди да забременя имах 3 положителни пикливи теста и един строго отрицателен кръвен.

# 292
*Цветенце* споко душа, аз сега месеца преди да забременя имах 3 положителни пикливи теста и един строго отрицателен кръвен.
Благодаря  Hug Боли ме стомаха като при цикъл от сутринта, дано дано да ми дойде и да се изчистя сама  Praynig
Скрит текст:
Първата ми бременност беше кухо яйце и при кюртажа, докторът нещо си спести от упойката май, защото всичко чувствах. Беше ужасно  Confused. А уж не се повтаряло  Confused

# 293
Магнитче при вас какъв беше проблема, че съм забравила и спонтанно ли забременя? Аз също този месец направих биохимична бременност, при много ниска морфология и Азстенозооспермия...Ако искаш пиши на лични, че незнам дали е за тази тема.

# 294
  • София
Благодаря  Hug Боли ме стомаха като при цикъл от сутринта, дано дано да ми дойде и да се изчистя сама  Praynig
Скрит текст:
Първата ми бременност беше кухо яйце и при кюртажа, докторът нещо си спести от упойката май, защото всичко чувствах. Беше ужасно  Confused. А уж не се повтаряло  Confused

Ама чакай малко,кухото яйце няма общо с биохимичната, аз имах и кухо яйце и н-та на брой биохимични.

vanessssa-да,забременявам естествено.

# 295
Здравейте,
Моля за съвет:
Понеже нямах възможност да си направя изследвания на бета чхг през 2 дни, а ги направих през 4 дни. В петък резултата ми беше 98.8200, логично е ако го бях направила през 2 дни да се удвоят. А сега отново логично трябва да станат 4-ворно по- големи, нали? Или се бъркам...Сега какъв резултат трябва да очаквам? Или след 2 дни пак трябва да дам 20лв за повторен кръвен....
Доктора вчера ме гледа и вика нищо, че не виждал и ме вкара във филма за извънматочна. Аз си го направих първия кръвен на втори ден закъснение, днес е 6-ти.
Моля за съвет.
Резултатите ми от втория кръвен през 72 часа са 346. 800.Знам, че ако са по- малки значи го губя.... Понеже в събота имах силни болки, но нямах кървене, слагам утрогестан вагинално, дуфастон пия, фолиева, абе ужас, сума ти и хапове.... Моля кажете да бъда ли спокойна или не

# 296
  • Sofia
Пресметнато резултатът не върви много добре - след два дни би трябвало да е над 200, а след още два - над 400. А обикновено ръстът при по-малки стойности е повече от двойно по-голям. Иначе док при толкова ниски резултати няма как да види нещо.

# 297
Пресметнато резултатът не върви много добре - след два дни би трябвало да е над 200, а след още два - над 400. А обикновено ръстът при по-малки стойности е повече от двойно по-голям. Иначе док при толкова ниски резултати няма как да види нещо.
Значи ще го загубя

# 298
  • Sofia
Нищо не се знае, нито ние с теб можем да кажем. След няколко дни ще стане ясно. Знам, че е трудно, но нямаш избор освен да чакаш Tired

# 299
Нищо не се знае, нито ние с теб можем да кажем. След няколко дни ще стане ясно. Знам, че е трудно, но нямаш избор освен да чакаш Tired
Ако си направя след 2 дни отново кръвен, колко трябва да са стойностите? Еи сега доктора вика ооо супер ела да те видя бла бла, ама вика че се съмнява за извънматочна. Как може да се съмнява на 6 дни закъснение за извънматочна. Ама и аз съм за бой трябваше чак след 10 дни закъснение да отида, а аз знаех, че съм бременна 4 дни преди деня на цикъла, само положителни тестове и кръвни, а той още не вижда уж с вагинален ехограф. Беше ми въобразил, че се виждало точка даже снимка ми извади, после вика ами то я няма вече. За това се и принудих пак за кръвен... голям филм

Общи условия

Активация на акаунт