СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Често става така. Нормално е да бързаме и да искаме да узнаем рано хубавите новини. НЕ знам защо ти ги говори тези за извънматочна.  newsm78

# 301
Нищо не се знае, нито ние с теб можем да кажем. След няколко дни ще стане ясно. Знам, че е трудно, но нямаш избор освен да чакаш Tired
Ако си направя след 2 дни отново кръвен, колко трябва да са стойностите? Еи сега доктора вика ооо супер ела да те видя бла бла, ама вика че се съмнява за извънматочна. Как може да се съмнява на 6 дни закъснение за извънматочна. Ама и аз съм за бой трябваше чак след 10 дни закъснение да отида, а аз знаех, че съм бременна 4 дни преди деня на цикъла, само положителни тестове и кръвни, а той още не вижда уж с вагинален ехограф. Беше ми въобразил, че се виждало точка даже снимка ми извади, после вика ами то я няма вече. За това се и принудих пак за кръвен... голям филм
Абе тия хора съвсем ни съсипват, как след 6 дни и веднага -извънматочна ! Аз имах 10 дни закъснение  и не се видя нищо и не ми каза моя лекар извънматочна , камо ли на 6 дни .Ей затова не се ходи толкова рано на лекар, могат да те побъркат .Има още време, не се филимирай излишно , макар че и аз се пека на тоя огън в момента, на 20 ден от закъснението се видя плоден сак , ама все още чакаме пулс .Стискам палци всичко да е наред!

# 302
Нищо не се знае, нито ние с теб можем да кажем. След няколко дни ще стане ясно. Знам, че е трудно, но нямаш избор освен да чакаш Tired
Ако си направя след 2 дни отново кръвен, колко трябва да са стойностите? Еи сега доктора вика ооо супер ела да те видя бла бла, ама вика че се съмнява за извънматочна. Как може да се съмнява на 6 дни закъснение за извънматочна. Ама и аз съм за бой трябваше чак след 10 дни закъснение да отида, а аз знаех, че съм бременна 4 дни преди деня на цикъла, само положителни тестове и кръвни, а той още не вижда уж с вагинален ехограф. Беше ми въобразил, че се виждало точка даже снимка ми извади, после вика ами то я няма вече. За това се и принудих пак за кръвен... голям филм
Абе тия хора съвсем ни съсипват, как след 6 дни и веднага -извънматочна ! Аз имах 10 дни закъснение  и не се видя нищо и не ми каза моя лекар извънматочна , камо ли на 6 дни .Ей затова не се ходи толкова рано на лекар, могат да те побъркат .Има още време, не се филимирай излишно , макар че и аз се пека на тоя огън в момента, на 20 ден от закъснението се видя плоден сак , ама все още чакаме пулс .Стискам палци всичко да е наред!
Вдругиден като си направя кръвен колко трябва да покаже, че да знам, че всичко е ок? Представа някаква.? В момента е 346.800. яд ме е, че не направих в неделя, щях да си знам на 100%. Може да си е всичко наред, но аз като мисля логично, моя резултат не е станал четворен от първия.
Ама те хората са си го казали, на 48 часа се прави, аз пак с моята "логика" дай на 72 часа просто ще дам по 4 и айде.... а то дано не става така и дано ми е грешна логиката

# 303
molina_bohemi 72 часа не е 4 дни, а 3 . Ето тук може да видиш за колко време ти се удвоява резултата.

http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator

# 304
На мен ми дойде. Много е болезнено, то след раждането не ме болеше така стомаха  Confused
Дано всичко се изчисти само и всичко е ок.
Молина бохеми стискам палци Praynig

# 305
Здравейте момичета,

реших утре да пусна пак и ще е точно през 48 часа. Дано се е удвоил.
А ако е под 700 не знам как ще реагирам, но със сигурност няма да ми стане приятно...

# 306
На мен ми дойде. Много е болезнено, то след раждането не ме болеше така стомаха  Confused
Дано всичко се изчисти само и всичко е ок.
Молина бохеми стискам палци Praynig
Божее виж колко съм зле даже са 96 часа и не е станал по 4.
първия в петък е 98.00, а четвърти ден е 346.800.
Малее тотално се разстроих...

# 307
molina_bohemi 72 часа не е 4 дни, а 3 . Ето тук може да видиш за колко време ти се удвоява резултата.

http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Моля те кажи ми стойност 98.800 и 96 часа (точно 4 дни по- късно) стойността ми от 346.800 нормално ли е?
Утре ако е под 700 трябва ли да се притеснявам за извънматочна? Как да разбера дали е извънматочна, стойностите дават ли жокер?

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 14:01 от molina_bohemi

# 308
  • В сърцето на любимия човек
Момичета - моля четете информацията на първа страница. Още в заглавния пост пише :

При около 85% от нормално протичащите бременности хормонът ЧХГ удвоява своите стойности на всеки 48-72 часа

Не е казано, че трябва точно до стотната да се удвоява на 48 часа.
А и според мен нещо сте объркали със сметките:
4дни х 24ч = 2 х 48 = 96 часа
това означава , че стойността трябва да се удвои по следния начин:
98 х 2 = 196
196 х 2 =  392

# 309
Момичета - моля четете информацията на първа страница. Още в заглавния пост пише :

При около 85% от нормално протичащите бременности хормонът ЧХГ удвоява своите стойности на всеки 48-72 часа

Не е казано, че трябва точно до стотната да се удвоява на 48 часа.
А и според мен нещо сте объркали със сметките:
4дни х 24ч = 2 х 48 = 96 часа
това означава , че стойността трябва да се удвои по следния начин:
98 х 2 = 196
196 х 2 =  392
Ето това, че трябва да е 392, а моето е 346. Това ми е "болката"

# 310

[/quote]
Ето това, че трябва да е 392, а моето е 346. Това ми е "болката"
[/quote]

Абе това не е  точна математика , дори в две различни лаборатории по едно и съшо време да пуснеш изследване ще ти дадат различни стойности. Не се вторачвай толкова , резултата ти е  добър !

# 311

Абе това не е  точна математика , дори в две различни лаборатории по едно и съшо време да пуснеш изследване ще ти дадат различни стойности. Не се вторачвай толкова , резултата ти е  добър !
 202uu

# 312
  • В сърцето на любимия човек
От 392 до 346 разликата е достатъчно малка, а и затова подчертах, че не е казано ТОЧНО НА 48 ЧАСА, може да се удвои на 60 часа и пак всичко да е наред.

Успокой се, всичко е наред и след няколко дни отиди на преглед  Hug

# 313
От 392 до 346 разликата е достатъчно малка, а и затова подчертах, че не е казано ТОЧНО НА 48 ЧАСА, може да се удвои на 60 часа и пак всичко да е наред.

Успокой се, всичко е наред и след няколко дни отиди на преглед  Hug

пънче-мънче благодаря ти много, ти беше един от първите ми свидетели на параноята с положителните тестове, а виж сега какво стана Simple Smile доктора нищо не виждал, нямала съм кървене, но след секс ме гледа на следващия ден и вика, че точката се смалила нямало я, а имала съм кръв вътре... вече не му вярвам, на 4дни закъснение да ми каже, че точка вижда, че и снимка вади и сега изведнъж изчезна....вече са 6дни, ще изчакам до понеделник...
благодаря

# 314
Момичета днес пуснах пак ЧХГ  Mr. Green
на 28.10.2013 беше 140.2mIU/ml, а днес 30.10.2013 - 500mIU/ml  newsm44 newsm68

Общи условия

Активация на акаунт