СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 586
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не,не нека бе,това става така, защото масово в този форум се бучи постоянно:изследвай ЧХГ на 48 часа да видиш как расте! ooooh!

# 406
Не, не става въпрос само като луди да изследваме ЧХГ -  то не е и необходимо. При мен просто се получи много леко кървене преди няколко дни за кратко и реши да видя как се движи и хормона.

# 407
 ooooh!  недейте така момичета,2 кръвни са достатъчни,не си причинявайте излишни нерви.

# 408
ooooh!  недейте така момичета,2 кръвни са достатъчни,не си причинявайте излишни нерви.
  202uu

# 409
  • София, Бургас
Момичета, кажете мнение.

6 ден след ЕТ на 3ти ден - 4
9ти ден - 26
10ти ден - 44
13 ден - 130

Малко нисичко ми се струва, но пък расте...Предния път бях с близнаци в началото и се покачваше много по-бързо...

# 410
На мен ми се струва ОК  Peace Пожелавам ти успех този път  Peace

# 411
Момичета, кажете мнение.

9ти ден - 26
10ти ден - 44
13 ден - 130

Малко нисичко ми се струва, но пък расте...Предния път бях с близнаци в началото и се покачваше много по-бързо...
16 ден след пункция и резултат 130 е добре. Стискам ти палци! Praynig

# 412
  • София, Бургас
Ами, дано да сте прави..На мен ми се струва малко ниска стойността, но то ще си покаже така или иначе...

# 413
Здравейте момичета, моля ви за мнение и яснота относно стойностите ми от кръвния тест в момента съм в 7 г.с а резултатите са :
08.11 - 130,90 mIU/ml
12.11 - 433.60 mIU/ml
25.11 - 1971.00 mIU/ml
последния тест го направих по препоръка на док. смята че плода е спрял да се развива в 4 г.с това по мои изчисления се пада първия резултат а оттогава са се покачили стойностите - моля ви за мнение и коментар. Благодаря ви!

# 414
за 7г.с седмица това ЧХГ е много ниско, а и за 14 дни ти се е покачило колкото трябва да се покачи за 4 дни. Определено не се развива както трябва!

# 415
  • София, Бургас
Момичета, кажете мнение.

9ти ден - 26
10ти ден - 44
13 ден - 130

Днес/след 2 дни/ ми е 240 Sad Докторката каза да не спирам лекарствата, но май нещата не са добре. Ще видим в понеделник и ще пиша за статистиката...

# 416
Според мен е чак толкова зле положението, колкото си мислиш. ЧХГ-то се удвоява на 48-72 часа  Wink Стискам палци  Praynig

# 417
  • София, Бургас
Според мен е чак толкова зле положението, колкото си мислиш. ЧХГ-то се удвоява на 48-72 часа  Wink Стискам палци  Praynig

Така е, но доколкото съм наблюдавала, масово в началото ЧХГ расте и под 48 часа. Така беше и при предната ми бременност. Но нищо...поне с имплантацията нямам проблем явно Simple Smile

# 418
Според мен майките си знаят какво се случва с бременността. С първата ми бременност знаех, че нещата вървят на зле, дори и без ЧХГ, но все пак го проследих, а с втората бях убедена че всичко е ОК, въпреки притесненията на лекарите преди да ме прегледат.

# 419
  • София, Бургас
Според мен майките си знаят какво се случва с бременността. С първата ми бременност знаех, че нещата вървят на зле, дори и без ЧХГ, но все пак го проследих, а с втората бях убедена че всичко е ОК, въпреки притесненията на лекарите преди да ме прегледат.

Толкова си права:) Още от началото не го чувствах този опит...за следващия обаче от сега знам, че всичко ще е наред. Както, когато забременях с дъщеря ми. Още преди да почнем бях сигурна, че ще стане...

Общи условия

Активация на акаунт