СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 4

• 122 484
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Според мен и да е имало нещо, вече няма, но нека се включат и по-компетентните момичета. Съжалявам много, дано следващият път е успешен  Hug

# 556
Sorry че трябва Да съм откровена, но следващия път ще стане -под 5 се счита за отрицателен

# 557
  • Sofia
Тестът е отрицателен, странно е, че уринен е хванал нещо.

# 558
  • В сърцето на любимия човек
Тестовете са реагирали най-вероятно на Прегнила /Овитрела от пункцията, понякога се изчиства по-бавно, затова след АРТ се правят кръвни тестове.
Искрено се надявам нещата да се развият по-добре следващия път  Praynig

# 559
Здравейте момичета! За пръв път влизам тук, трезво разсъждавайки - нямам бременност, но... надеждата умира последна! И за това Ви моля - за мнение. На 42 години съм.Първи ден от последен цикъл - 10.01.2014; пункция - 23.01.2014, вадят 5 ембриона; трансфер на 2 оцелели ембриона - 28.01.2014 г. На 2.02.2014 - започва леко кафеникаво зацапване; на 06.02.2014 - преминава в кръвотечене, което нараства в обилно, без съсиреци, без болки. До днес не спира. Пия утрогестан  - до 06.02.2014 - 2 пъти по 3 вагинално + аспирин протект; след започване на кървенето - докторът ми спря аспирина, а утрогестана - през устата - 3 пъти по 2 + но шпа. Естествено не издържах и още на 4.02.2014 и после на 7.02.2014 - си направих уринарен тест - и в двата случая - бледа черта, но има наличие на бременност. Реших да си направя кръвен тест и вчера - 10.02.2014 г. - на кръвния тест стойността на цитирам: HCG+b е 4,2 mIU/ml. Докторът ми каза, че е доста ниска, но да направим втори тест в петък. Предполагам, че иска да ме успокои. Моля Ви кажете си вашето мнение.Успех на всички, нека всичко за което се молите се сбъдне!
Пусни кръвен след 2 дни за всеки случай ,мился,че имаш шанс ,ако чхг-то расте  Hug Успех,мила   bouquet

# 560
Утре съм на преглед, като сутринта пак ще правя кръвен тест. Все още имам кръвотечение - не спира, нито се увеличава. Температурата през всичките тези дни ми е 37,2, отпаднала съм, вие ми се свят. Предполагам това са нормални симптоми след инвитро-процедурата. Страх ме е да няма извънматочна бременност или друго усложнение. Че не съм бременна ясно показа първия кръвен тест - 4,2mIU. Дано всичко да ми е наред.

# 561
Всичко ще ти е наред, спокойно!
С такава ниска стойност на 14-и ден след трансфер (19 дни от пункция), няма как да има нито маточна, нито извънматочна бременност.

# 562
Здравейте! Резултата от днес 14.02.2014 - стойност на ЧГХ  19.36 mIU/ml. (на 10.02.2014 -беше 4.2). На ултразвука нищо не се вижда, лигавицата е уголемена, няма аномалии. Във вторник пак съм на преглед. Явно някой е решил да ме измъчва до край. Успех на всички други!!!!!!!!!!!!!

# 563
Здравейте! Резултата от днес 14.02.2014 - стойност на ЧГХ  19.36 mIU/ml. (на 10.02.2014 -беше 4.2). На ултразвука нищо не се вижда, лигавицата е уголемена, няма аномалии. Във вторник пак съм на преглед. Явно някой е решил да ме измъчва до край. Успех на всички други!!!!!!!!!!!!!
Видя ли,че се удвоява ,мила Simple Smile)) След 48 часа пусни още едно чхг   bouquet На ехографа няма как да се види преди да е достигнали стойности от 1000 чхг-то !Бъди спокойна и си почивай много   bouquet

# 564
Не смея да се надявам, вярвате ли ми.... Направо ми се е свило сърцето. Ще видим във вторник. Дано да стане чудо! Весел празник на всички!  bouquet

# 565
Това "удвояване" се повтаря като мантра до откат..... Моля, разберете, че е необходимо и стойността на бета ЧХГ да е в референтните стойности за съответното закъснение. Нито 4 е ОК стойност за 19 дни след овулация (пункция), нито 19 е ОК за 23 дни след.

# 566
Аз също мисля че надеждите са хубаво нещо, но.... Cafe-нце е права. Според мен може да е имало най-вероятно нещо, но мисля, че това по-скоро е missed abortion

# 567
И на мен такива стойности ми се струват ниски.
Все ми се иска да напиша, че при мен пък при идеално растящи и отговарящи на седм. стойност си бях с "кухо яйце".

# 568
С кухото всичко си ти е наред до прегледа, поне аз бях така. А миседа - с носки стойности и зацапване

# 569
Да , но много често чета "успокоителни" постове щом ЧХГ се увеличава пропорционално, нямало проблем, нито можело да е "кухо яйце" ooooh! Аз си имах зацапване и болезнени контракции.

Общи условия

Активация на акаунт