На море в Гърция 2013 – VI

• 92 151
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Записвам се в темата и довечера ще чета подробно назад.
Уж ще ходим в Гърция, но май сме тотално закъснели с резервацията. Дори още не сме съвсем сигурни кога ще тръгнем. Искаме да е с транспорт, защото колата е вече 3-та седмица на ремонт и не се знае, знае ли се. И цената да не е над 2 хил. лв за ол инклузив с две деца. Crazy Изобщоооо...
Та ако някой има нещо предвид, приемам всякакви предложения! Ходили сме в Аристотелис, на Халкидики, но за там вече няма места. Sad

# 331
  • София

mistery, за снимките трябва регистрация и не можах да ги видя.  Sad

Хм, не би трябвало.  newsm78
Като се отвори страницата, просто цъкаш на една от малките снимки долу и си ги разглеждаш.

Няма никакви снимки. Само началната страница на сайта и бутон "Log in".

# 332
Снимките на Mistery аз ги виждам Simple Smile Половината обаче дълго им се чудих дали са от Кефалония, после разпознах разни места.

Blackisback,
много подробни и полезни фотопътеписи на родителите ти. Тези два острова отдавна са и в моeто полезрение, особено Лесбос (не поради сексуални предпочитания Simple Smile). Благодаря ти!

Klemy,
места има бе, жена. Не мога да дам препоръка, защото не ходя на хотели с ол инклузив, но отвори примерно reyma.bg (почти всяка агенция предлага оферти за Гърция, но на тези цените са добри) и избирай... В рамките на Халкидики хотели, каквито търсиш, предимно са на Касандра.

# 333
Blackisback, и аз харесах много пътеписите. Може ли някоя добра душа да ми припомни какъв беше точно проблемът с БГ коли, които пътуват за гръцки острови през Турция? Помня, че обсъждахте, не го намирам.

# 334
Параход, Анабел, страхотни разкази Hug

Иначе Лесбос и аз съм го набелязала, но най-вероятно ще бъде със самолет от Солун.

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 22:43 от phile

# 335
Blackisback, завидях на родителите ти, честно  Wink Благодаря за споделеното!
Не знам кога и моят мъж ще разбере, че го "водя" в Гърция не просто на море  Close Само аз си знам как го убеждавам, че не пътуваме по 1000 км, че и повече, за да се излежаваме цял ден на плаж.
От 3 дни сме си у дома и той всяка вечер чете за Корфу  Laughing Да беше чел преди да тръгнем! Аз от сега избирам за другото лято остров  Simple Smile Нещо ми се върти в главата Скиатос  Heart Eyes

# 336
  • София
Параход, благодаря за сайта! Прегледах офертите, макар и на бързо. За 2в+2 деца на AI надминава тавана в цената ни.  Confused Продължавам да ровя.  Rolling Eyes

# 337
Сега видях цената, която си посочила, децата ти почти навсякъде вече се таксуват като възрастни и е трудно да се вместиш за АИ в такава сума, в най-високия сезон - не само защото са свършили по-евтините места (ако е имало такива, те са с много ниско качество).
По-добри възможности би имала до 15 юни или след 1 (а най-добре след 6) септември.
Интересно ми е защо с толкова големи деца държиш на инклузива? Както и друг път сме споменавали, той не е силната страна на Гърция или поне не в масовите хотели.

# 338
  • София
Ами в краен случай закуска и вечеря. Всъщност в този сайт дават, че в  Аристотелис има места, утре ще звънна да видя. А иначе на доста места съм виждала, че до 12г децата са безплатно, но пък няма места в тези оферти. Предния път бяхме в началото на септември и последния ден се развали времето, доколкото разбрах е валяло след нас цяла седмица. За това ми се иска да е във високия сезон, не че има гаранция за времето, но все пак.  ooooh!

# 339
  • София
Blackisback, и аз харесах много пътеписите. Може ли някоя добра душа да ми припомни какъв беше точно проблемът с БГ коли, които пътуват за гръцки острови през Турция? Помня, че обсъждахте, не го намирам.

Anna bel Проблема беше, ако оставиш колата в Турция, и напуснеш страната със кораб или самолет. Колата трябваше задължително да се остави на паркинг-митница. Правили сме го три пъти, но последно в темата за Дубай написаха, че това правило вече не важи или най-малко не се използва. Тогава аз попитах, дали на някой му се е случвало скоро, не нямаше такива, така че 100% не е потвърдено. Колкото за влизането от Турция в Гърция или обратно с колата, го правим редовно, до сега не е имало проблем, но официално как стоят нещата не се знае. И гърци и турци често сервират такива неща, че знае ли човек.......

# 340
  • Младост 4
kattrin, в коя част на Корфу бяхте? За ферибота на място ли се ориентирахте или предварително знаехте часове на тръгване?

# 341
  • България, София
Параход, blackisback , благодаря за чудесните разкази и снимки. Напълнихте ми душата, а как се размечтах за тези места  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано някой ден успеем със семейството ми да ги видим  Hug

# 342
Здравейте, ще пътуваме в края на месеца за Корфу. Искаме да преспим на две места по пътя, заради детето. Къде ще предложите, благодаря предварително.

# 343
Сали, бяхме в северната част на о. Корфу - Ахарави. От Игуменица тръгват различни фериботи. Билети продават на няколко будки.  На първа страница има сайт, който можеш да погледнеш, но ние не сме се влияли от разписанията  Simple Smile Купихме си  билети за  ферибот, който тръгваше след около час и половина.
Bosii, ние спахме тук на отиване http://www.hotel-erodios.com/index.php?option=com_content&ta … =14&Itemid=30, а на връщане не спряхме за нощувка. Децата спаха в колата  Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 22:02 от kattrin

# 344
Благодаря много Катрин, чудесно местенце, но не е ли много близо до България ?

Общи условия

Активация на акаунт