На море в Гърция 2013 – VI

• 92 081
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Да, да, никакви такива, отплесването се толерира!
Мълчанието ще бъде порицано Sunglasses

# 451
Ох, чудесен разказ. Направо се пренесох отново там.
Ще взема две! Simple Smile
Но наистина за минаване с кемпер се иска смелост и шофьорско майсторство, на 3-а страница след пътеписа е засегнат тоя въпрос Grinning

Ша, благодаря ти за инфото за влака, моята информация беше, че само събота, неделя и национални празници пътува, явно през лятото го пускат ежедневно. От 15 юли дали е до 31 август?

Не се и съмнявам, че с кемпера е било трудно, то ние с нищо и никакъв ван видяхме зор, та какво остава с това огромно нещо (и много ми хареса най-последната снимка на трета страница, май се оказа, че е от Мароко Simple Smile, трябва да я покажа на мъжа ми, той обича завои - другата година иска да ходим на Корсика с тази цел).

А за влакчето - това е информация от един сайт, потвърдена и от собствениците на хотела, в който бяхме - че от 15 юли до 31 август влакчето пътува всеки ден.
Но пак не е 100% сигурно Grinning. Така бях прочела в един от сайтовете за Пелион, че на 1 юли във Визица има празник на Агиос ...., забравих на кой светия, с песни, танци, храна, пиене и т.н. Питах от предния ден хазаите, те викат "Дааа, много хубав празник, задължително идете". Отиваме във Визица на деня - няма жива душа, решавам - не сме на правилния площад (щото сигурно има няколко), та виждам отворено едно нещо, съвместяващо няколко функции - магазин, кафене и информационно бюро, пред което дремят двама дядовци с броеници, и питам жената вътре за празника. Ааа, вика тя, нямаме такъв празник Laughing. Нищо де, ние се разходихме по уличките, вечеряхме в приятна таверна в компанията на около седем котки и едно куче, които ни гледаха любовно, така че си изкарахме добре Simple Smile.

Та мисълта ми беше (че и аз се отплеснах доста), че всяка информация явно трябва да се проверява по повече от 2 пъти от различни източници, и пак не е много сигурно, че е абсолютно точна Grinning.

# 452
  • София
Страхотен пътепис, също и този за Пелопонес, направо невероятно....Но аз съм кошмарна бъзла, ще се направя, че не съм ги чела, да не би да ми се приходи там. 

# 453
  • София
Пфффф,и аз попрочетох,очевидно положението не е толкова тежко Mr. Green
само да вземем кемпера,планувала съм за тази година Пелопонес,но вие сега с този Пелион ме раздвоихте Thinking

# 454
Момичета, на Ситония има ли някой супермаркет на по-големите вериги?

# 455
blackisback, не си конкретизирала място, но в Никити има Мацутис и Лидл примерно, по спомен и преди Неа Мармарас имаше май Матцутис. Имат и още една верига, но не мога да си спомня името й. Вие къде ще отседнете?
Ето карта на Мацутис: цък.
Заповядай и на Лидл: цък.

*Защо ми се струва, че темата частично е обърната на турагенция?  ooooh!
Кой ще събира комисионните!?  Mr. Green

Отивам да чета пътеписа и да гледам снимки, благодаря!

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 16:28 от СКО

# 456
blackisback, не си конкретизирала място

Умишлено  Peace Не е чак толкова голям ръкавът, а сме и с автомобил, така че не ме притеснява къде са   bouquet

Иначе ще сме в Неа Мармарас

# 457
Допълних поста си по-горе. След като ще сте в Неа Мармарас там има Мацутис, а ако искате Лидл ще трябва да отскочите до Никити, който е на не повече от 20 км.
Сетих се и за другата верига Галаксиас: цък.

# 458

*Защо ми се струва, че темата частично е обърната на турагенция?  ooooh!
Кой ще събира комисионните!?  Mr. Green

Отивам да чета пътеписа и да гледам снимки, благодаря!

Нищо ново.   bouquet Даже вече смятам, че се толерира от форума. Може би комисионната е за там.

# 459
Допълних поста си по-горе. След като ще сте в Неа Мармарас там има Мацутис, а ако искате Лидл ще трябва да отскочите до Никити, който е на не повече от 20 км.
Сетих се и за другата верига Галаксиас: цък.

Благодаря ти много   bouquet

# 460
Нищо ново. Даже вече смятам, че се толерира от форума. Може би комисионната е за там.
Еми браво! Да живее мързела! smile3505

# 461
  • София
Здравейте момичета,

Бих искала да помоля да препоръчате местенце възможно най-близо до България подходящо за малки деца и бебе с хубав пясък и плитко море. Много ми е важно разстоянието, тъй като маймунките пътуват доста трудно.

Благодаря ви!

# 462
Керамоти, Ставрос, Палио, Неа Перамос, Паралия Офриниу.
Тези всичките са по-близо до София от Варна.

# 463
  • Младост 4
Katrin, и аз чакам да се отплеснеш Simple Smile Снимките са много хубави!

# 464
  • София
Момичета, на Ситония има ли някой супермаркет на по-големите вериги?
Lidl и Масутис има със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт