Отговори
# 615
Минаха, изпих едно но шпа и легнах , днес в добре положението, но ще внимавам вече за какво се напъвам и какво правя. Аз нали нямам симптоми и дори усещане, че съм бременна и доста често забравям този факт  Tired

Перо как си ?

# 616
Така по спокойни ми харесвате повече, че с тая тревожност.

Ама и ти се тръшкаш за пясъка, та пясъка, пък на нас казваш.  Grinning Шегувам се де.  Hug Но да не забравяме, че както сама казваш преди си тестувала и вече е установено, че имаш имунитет. Аз сега се притесних, тъй като никога не съм правила такова изследване и не четейки ви тук как много от вас са си го правили няма как да не се замисля и притесня. Но иначе съм абсолютно ЗА по-малкото притеснения, психясване и преди 3 странци точно това писах.

Цветно, Деситка Бонитка, благодаря ви момичета!  Hug

Елг, точно това казвам, че тъй като от доста отдавна мисля, че усещам бебето, не зная кой момент да отбележа като първи.  Mr. Green Може би все пак снощи ще да е, че наистина беше много осезаемо, а и беше реакция от гласа на кака му.  Heart Eyes Иначе аз съм страшно романтична натура и много обичам да помня подобни събитийца. С Анди освен, че си поддържах бебешки дневник, имам и т.нар. "кутия за спомени", където съм й прибрала пъплната връв, гривната от болницата, първата снимка 2 мин след като се роди, един от първите биберони, първата й обувчица, с която се учеше да ходи, косичка... По-натам ще сложа и първия паднал зъб и т.н. На нея още от сега й е страшен кеф да си разглежда нещата, представям си след 20 години какво ще е и за двете ни.  Heart Eyes Heart Eyes

Цветно, оффф много се тревожа за теб, дано всичко е наред! Чакаме прегледа в понеделник!  Praynig

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 10:15 от ♥Пандичка♥

# 617
Панди, а случайно това, което усещаш да не би да са газове, които си правят много често майтап с нас..раничко е за усещания, въпреки че ти е второ дете

# 618
Зузка, аз и преди писах, че има голяма вероятност специално "пърхането", което от 12-та седмица усещам да е от газове. НО усещането все по-често вече си е като "почукване", при това все на едно и също място - там където е бебо.  Heart Eyes  Снощи пък беше съвсем различно, точно като ритниче. Simple Smile Именно защото ми е второ не мисля, че мога да сбъркам усещането. Иначе не теория е рано да, но като имаш предвид, че Андреа усетих точно в 17-та седмица, сега съм в края на 15-та, второ ми е - твърде вероятно си е вече да си усещам бебчо.  Heart Eyes

# 619
усещането все по-често вече си е като "почукване"

значи викаш чукат ти вече от хралупата Mr. Green Нямам търпение да мине още малко време и ние да си даваме сигнали Joy

# 620
сега съм в края на 15-та, второ ми е - твърде вероятно си е вече да си усещам бебчо.  Heart Eyes

Да, ти си доста напред. В 14+5 спокойно можеш да усещаш.

Аз не искам да съм психар, но това е положението. Като събереш личен опит + професионална деформация, и не можеш да се скриеш от това, което ти е в главата. Дори когато си казвам, че избирам да вярвам, че всичко ще е наред, в крайна сметка има една част от мен, която казва, че не съм застрахована... Явно няма да й се радвам на тази бременност, както на първата, когато бях мега ултра щастлива и през ум не ми минаваше, че нещо може да се случи. Сега ще се концентрирам върху това да не се депресирам и да не побъркам семейството.

# 621
Ми аз ходих  на плажа и се ровичках в пясъка, но доктора ми се тръшкаше за него....след като му казах ми направи забележка и се съгласих,като ми обясни защо е така...... защото все пак е лекар и и а право;-) паникьосвах се по скоро, че нямам симтоми, защото навсякъде всички повръщат, тръшкат се ритат ги от коремите, имат големи кореми  Laughing при мен тишина и спокойствие

# 622
Котката марта, не мисля, че трябва да се оправдаваш за притесненията си. Хора, преживели и половината на това, което ти си преживяла е напълно нормално и естествено да са нащрек за всичко! Аз за това вчера като писах поста за прекаленото притеснение, изрично подчертах, че изключвам хора, които имат сериозна причина да се пазят повече. Някой ще каже, че и "сериозна причина" е абстрактно понятие, но като цяло предполагам разбирате какво искам да кажа. Не може едно чувство, една практика, един метод да е еднакъв за хора с коренно различен бекграунд. Всичко винаги е строго индивидуално, хора сме и е абсурдно да се поставяме под общ знаменател.  Hug

Зузи, да, точно все едно ми казва "ехооо тук съм, да не ме забравите".  Grinning Пожелавам ти от сърце, както и на всички останали, скоро да усетите най-прекрасното чувство.  Hug

Риси4ка се появи, ами сега ми липсва Възкресителница с перо.  Thinking

# 623
Панди, честито ти ритниче Simple Smile Снощи и аз си легнах съсредоточена,  с таткото говорихме на беба и чакаме да се обади ... Ама още е рано, след 2-3 седмици може би Praynig

Цветно, всичко ще бъде наред с теб и с бебчо, ти мина през толкова много неща,   нормално да се тревожиш за всичко! Но бъди спокойна!  Hug

Baby face, къде се изгуби? Как си?

Котке, и аз сега такова едно спокойствие ме е обзело. Блажено се наслаждавам на всеки един ден,  тук там се появяват кафеникави точици, но еднократно и вече не им се плаша толкова.
Панди, аз си купих бременно журналче, даже пуснах и линк, ама никой не ми го забеляза  Thinking
И аз като теб пазя разни нещица, които са символични за мен, толкова е хубаво един ден като ги разглеждаш  си връщаш всичко прекрасно изживяно отново.

Hug на всички!

# 624
Да сменим малко темата, и аз имам кутия за Голямата - пазя и едно комплектче от дрешките за новородено, дрънкалка, биберона, пъпа, къдричка, обаче не й ги давам, защото ще ги разпилее. Като попорасне. Иначе имам бебешки дневник от след раждането, но е попълнен само наполовина. Може би като стане на 18 ще го довърша Wink))

В БГ не съм видяла бременни дневници още, иначе бих си купила.

# 625
  • София
Аз гледам да не се филмирам, ама то понякога от ежедневие просто не ми остава време за това  Joy

Дневник на бременността имах първия път - по някаква програма ги бяха издавали, едни книжко-тефтери с разни факти и място за писане и раздаваха безплатно на най-смахнати места. Втория път просто си пишех разни неща на листчета и си ги подреждах в папката между другите листи от прегледи, снимки и т.н. Сега, признавам, че време не остава, но то пък няма нищо особено за записване. Освен дето от една седмица вече каквото и да облека (чувал не съм пробвала, де), коремчето си личи. Това е положението  Mr. Green
За усещането на бебето ме предупредиха вече да очаквам, но все още няма сигнал от квартиранта  Joy Joy Joy

Кутия нямам, но имам бебешки дневник. За момата не намерих същия модел и просто писах с червен химикал в стария. Стана много любопитен паралел. Сега обаче не знам дали беше разумно - айде, зелен химикал все ще намеря, да кажем, ама то място не остана  Joy Но мога да споделя нещо, което сигурно ще ви се строи странно. Записвайте си, не отлагайте - защото бързо се забравя Simple Smile С батко седнах да пиша в дневника едва няколко месеца след раждането и се потресох как може да забравя толкова много неща  Tired

И накрая, една чисто бебешка тема  Mr. Green За колички. Има ли някой, който планира да ползва или е ползвал от тези колички за породени деца  newsm78 Аз се записах в темата за колички, де, ама не пречи да потърся опит и тук. А представете си, там разбрах, че имало и тема за породени дечица  Peace

# 626
Момичета изчетох всичко 😀😀😀

Първо добре дошли на всички нови мами и леко бременеене 😊

Панди - много гърч имаше в работата, все пак не поканиха да презентирам за да ме промотират. Мисля че мина добре, но краен резултат ще ми дадат Август и живи и здрави от 1 септември ще съм с друга титла и по-висока заплата 😜. Поради тази причина още крия в работата, за да не си променят мнението. Дано не ми проличи много до тогава, та да удържа и да кажа чак след това.

Иначе аз още не съм била на видеозон - чак на 24.07, все още не съм видяла бебчо.

Ох как благородно ви завиждам че ходите на моренце 😃😃😃

Аз планувам едно ходене до САЩ края на Август, надявам се всичко да е ОК. Това ще ми е единствената почивка за това лято.

Симптоми и аз нямам много, само дето гърдите ме болят и от време на време вечер ми се гади, но не съм повръщала.

Хайде пожелавам ви лек ден. Тук е пекнало едно ☀☀☀ и мисля да изляза да му се порадвам, че няма много слънчеви дни в лондон 😃😃😃

# 627
Здравейте и днес.
Завърнахме се от плажа.

Панди- и аз си пазя такива неща- 1 жилетка, която и плетох, първите кецове, които са кукленски, косичката, пъпната връв и т.н. Мама ми е купила една страхотна кутия за 1 паднало зъбче, с една фигурка на фея.

усещането все по-често вече си е като "почукване"

значи викаш чукат ти вече от хралупата Mr. Green Нямам търпение да мине още малко време и ние да си даваме сигнали Joy
внимавай какво си пожелаваш  Joy Елия раздаваше такива шутове, че ми се виеше свят. Успокояваше се само в колата ( и сега е така).

Котке- ако ще се успокоиш, не си сама в тази лудост.  Hug Аз вечно си пипам корема, даже и на съм, да проверя дали е там.

Зеленкото- защо ти е такава количка? Снежка няма ли да ходи до теб? А друго, което се сещам е една подложка, която се слага на края на количката, под дръжката, там стъпва каката и си се возите пак.
Аз почнах да разглеждам колички пак.  Rolling Eyes

# 628
  • UK
Много хубава тема за количките, най-сетне да се включа и аз Crazy А къде и в кои магазини да търся тези кутии newsm78 Mr. Green

# 629
Много хубава тема за количките, най-сетне да се включа и аз Crazy А къде и в кои магазини да търся тези кутии newsm78 Mr. Green
правиш си ги сама  Rolling Eyes
Стара кутия за обувки, малко украса и си готова

Общи условия

Активация на акаунт