Отговори
# 630
  • UK
Много хубава тема за количките, най-сетне да се включа и аз Crazy А къде и в кои магазини да търся тези кутии newsm78 Mr. Green
правиш си ги сама Rolling Eyes
Стара кутия за обувки, малко украса и си готова
Ооооох, както съм с две леви ooooh! даже няма и да опитвам Joy

# 631
# 632
Много хубава тема за количките, най-сетне да се включа и аз Crazy А къде и в кои магазини да търся тези кутии newsm78 Mr. Green

имате ли във Варна магазин Джъск или Джъмбо? То даже и в Лидъл пускат понякога такива цветни.
То важно е да ги събираш някъде, а не как изглежда кутията  Rolling Eyes

# 633
  • UK

имате ли във Варна магазин Джъск или Джъмбо? То даже и в Лидъл пускат понякога такива цветни.
То важно е да ги събираш някъде, а не как изглежда кутията  Rolling Eyes

Имаме Джъмбо - да Crazy

# 634
  • софия
Уф от няколко дни не мога да ви изчета,все започвам , стигам до някъде и като намеря време пак вече сте изписали няколко няколко страници. Четох четох и забравих вече кой какво е писал Grinning
Във Фейсбук определено е по лесно да ви следя и да се радвам на прекрасните снимки , които качвате Simple Smile Crazy

Аз се върнах от морето, то времето не беше много хубаво , леко хладно, но приятно. Успях да направя 2 плажа, не  успях да се стърпя да поплувам . Нямаше вълни и даже със шнорхел и очила .поразгледах  дъното Rolling Eyes И миди си хапнах няколко пъти по малко, въпреки,че се бях зарекла ,че ще се сдържа... Embarassed
Септември ми се иска нещо Гърция.. дано да съм в състояние.

Имам проблеми със спането. Днес се събудих с  мисълта, че ми трябва някаква дълга кръгла възглавница , която да прегръщам настрани и гледам сега,че точно такива сте коментирали. Аз по корем не мога да спя , по гръб вече ме боли ( имам си и дископатия и явно се обажда) и само на страни , но някак си нямам упора. Постоянно тормозя мъжа ми да лежи настрани и да го гушна и само така ми е удобно (а на него не му е удобно все на една страна да лежи,ама заради мене стиска). Ако той ме гушне ми тежи ръката и ме боли.Таа .. спешно ми трябва някаква възглавница. Из къщи имаме много, но не ми се виждат подходящи. Някой купи ли си някаква? Доволни ли сте?

Гледам и дневници сте коментирали. Мъжа ми ми подари такъв http://www.book.store.bg/p90694/dnevnik-moiata-bremennost.html за годишнината ни, но още не съм го разгледала добре. Изглежда забавно , има и доста информация , та си е и като книжка за бременни.

Да ви питам, някоя имала ли  херпес по тялото? Аз ходих във Варна на дерматолог, заради болезнен "обрив" на гърба и ми казаха,че е това и че няма нищо опасно,че е от имунната система или уплаха. Изписаха ми Фенивир и се мажа, но не усещам да минава, и пак започнах да се притеснявам дали може да има опасни последствия? Rolling Eyes

# 635
Както винаги през седмицата жега, а сега е хладно...пууу, а аз исках малко да се изпека на вилата. Sad

Пандичке, аз не съм правила и с предишната и със сегашната бременност тест за токсоплазмоза. Ако доки каже тогава ще направя.

Elg, от куче няма каква зараза да се хване, но задължително трябва да се обезпаразитява веднъж месечно! Иначе е на 3 месеца. Аз съм с две кученца. Simple Smile

И не знам дали знаете, но когато толкова рано казват пола ако ви кажат, че е момиче можете да сте 100% сигурни, че това е факт ( е разбира се при добра апаратура), но ако ви кажат, че е момче може и да са се объркали. Това е поради факта, че клиторът на този етап прилича много на пишле. Simple Smile Така че не се учудвайте ако някои сини гащи се окажат след някоя друга седмица розови. Simple Smile

# 636
Яни_Ди- мерси, че ми отрази въпроса.
Тя е лабрадор и си я гледаме като човек Joy

# 637
  • софия
Яни_Ди- мерси, че ми отрази въпроса.
Тя е лабрадор и си я гледаме като човек Joy

Аз имам минипинчер и нон стоп е в/покрай мен като съм вкъщи. Даже спи при нас и все повече се притеснвам и се чудя как да я отуча.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 16:18 от Вuки

# 638

И не знам дали знаете, но когато толкова рано казват пола ако ви кажат, че е момиче можете да сте 100% сигурни, че това е факт ( е разбира се при добра апаратура), но ако ви кажат, че е момче може и да са се объркали. Това е поради факта, че клиторът на този етап прилича много на пишле. Simple Smile Така че не се учудвайте ако някои сини гащи се окажат след някоя друга седмица розови. Simple Smile

Е, това не го знаех, ама те  и без това докторите се застраховат и казват, че не е на 100%...
Обаче ми стана много интересно този факт за половите органи на бебоците...  bouquet

# 639
Elg, разбирам те напълно. И моите два сладура са си като две малки човечета. Simple Smile

Вики, аз съм чихита. Съвета ми е два-три месеца преди да се роди бебо да започнеш да я отучваш да спи на леглото. Слагаш и нейното легълце до вашето и така. На мен ми беше много мъчно в началото, защото така жално ме гледаха, но после свикнаха и нямаха проблем.  

# 640
Момичета, в коя част на корема усещате бебетата?. Мен дори с УЗ ме преглеждат вагинално  и не мога да се ориентирам точно къде е ...под пъпа ли, ниско долу ли, в средата или...  dontknow  
Само не ми казвайте, че е индивидуално моля ви   tooth

# 641
Момичета, в коя част на корема усещате бебетата?. Мен дори с УЗ ме преглеждат вагинално  и не мога да се ориентирам точно къде е ...под пъпа ли, ниско долу ли, в средата или...  dontknow  
Само не ми казвайте, че е индивидуално моля ви   tooth

По-скоро е някъде под пъпа, леко надолу...
От коремния ехограф съм го забелязала, че е може би там.

# 642
  • софия
 Яни_Ди  като я взехме преди 3 години кофти я научихме. Аз не исках така и в началото си спеше в нейно си легло. Ама .. живеехме с прители в една квартира и за да не вие през нощта и да не пречи на другите я прибирахме в нашата спалня. В началото беше много малка и не можеше да се качи на леглото и само ревеше до главите ни и след доста безсънни нощи я качихме няколко пъти , после сама можеше да се качва и край.. нямаше отучване. Като се изместихме сами пробвах да я слагам в другата стая , обаче спира да яде с дни и само  Sick , нещо много чувствително е кучето , или играе театър, ама изглежда че много тежко го изживява и мен все ми е жал и се пречупвам. Нейното до нашето няма да мине, и да стане номера да се караме и да легне там , като заспим си се качва при нас. Confused Та .. аз съм намислила нещо.. наесен да я заплодим , хем че е и време, хем така сама ще се отдели.Ако не стане . .. насила ще се мести , няма как!! Чудех се дали да не оставим бебе/ да и вземем другарче, обаче е болезнено ревнива (това е другото ми притеснение, като дойде бебето). Яни ти 2-чки имаш? И двете ли са заедно взети или първо е било само 1? И как ти се струва по-добре?
ААА м/у другото се бях сетила ,че кучето го взехме на 16.01 , термина е на 15.01 Grinning

# 643
Gazela, има разни интересни статийки по въпроса в нета. Аз с предишната бременност бая бях изчела, питах и доки и тя ми потвърди тогава Grinning Тя и затова сега ми каза, че когато отида на 12.07 може евентуално да има предположение, но съвсем сигурно ще може да ми каже след 4.08. Хем тя е с една от най-добрите апаратури в България. Simple Smile Нямам търпение да разбера!  Mr. Green

Vebo, ако добре си спомням от предния път десетина см под пъпа. Но аз дъщеря ми я усетих към 5ти месец. Казват, че при втора бременност се усеща по-скоро. Най-добре се усеща в легнало положение, когато е в началото. После започва едно ръчкане в ребрата... ooooh!

# 644
Вики, първо имах 1 година едното и после реших да му взема другарче, защото ми беше мъчно как жално ме гледа с тези негови очички, когато го оставях сам. В началото не искаше и да погледне новото попълнение, защото и той е много ревнив, но след около месец може би станаха първи дружки и така вече 8 години. И двамата са мъжки, че иначе щях да имам поколение след поколение.  Mr. Green
По принцип това с взимането на другарче не е лоша идея. При малките кученца там където едно там и две.  Grinning Ако я заплодиш после като децата и ги раздадеш може би пак ще имаш същия проблем. Другия вариант е да я заплодиш и да си оставиш едно от дечицата и. Поне така няма да има нагаждане. Малките породи са много зависими, така че мисля, че ако си има другарче ще и е по-хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт