Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли периоди, в които ви се яде едно и също нещо? Сигурно тялото ви има нужда от нещо.
Какво представлява кола маската и какви са препоръките за нея?
Кои са препоръките за избор на козметик за кола маска по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли периоди, в които ви се яде едно и също нещо? Сигурно тялото ви има нужда от нещо.
Да, много хора изпитват периодично желание за конкретни храни. Това може да бъде свързано с физиологични или емоционални нужди. Например, по време на бременност или преди менструация жените често изпитват желание за определени храни. Това може да е резултат от промени в хормоналния баланс или емоционални фактори.
-
Какво представлява кола маската и какви са препоръките за нея?
Кола маската е процедура за интимна хигиена, която се извършва с цел поддържане на здравето на вагиналната среда. Препоръчително е да се извършва от професионалисти като козметици или гинеколози, които могат да предоставят персонализирани съвети и да изберат подходящи продукти за нуждите на жената. Важно е да изберете висококачествен продукт, съобразен с индивидуалната кожа и чувствителност.
-
Кои са препоръките за избор на козметик за кола маска по време на бременност?
Когато избирате козметик за кола маска по време на бременност, важно е да изберете продукт, който е безопасен за бебето и не предизвиква нежелани реакции. Професионалист като козметик или гинеколог може да препоръча подходящи продукти, които са безопасни за бременни жени и не съдържат вредни съставки. Винаги се консултирайте с професионалист, преди да извършите процедурата.
-
Какви са препоръчителните болнични дни преди раждането и как се изплащат 45-те дни?
-
Какви са препоръките за избор на превръзка за цезарово сечение?
даже ви писах, че бях зашеметена, че вече си е бебенце, а на ФМ ще видиш още по-добре

За другата може да вмъкнеш, че съм на 26г. 
При положение, че съм с мобилен и то беше хубав, че е добре облечен, както и аз.... де да знам.. странно ми стана.
Общо взето пълни боклуци ми се ядат, пържено, мазно и много калорично. Сега където ми се дояжда нещо по прясно, салати, даже домати повече, а аз по принцип съм по краставиците, чушки много ми се ядат, сирене, кашкавал и маслини. Даже по едно време зарибена от турските сериали си правех чай, филийки с масло, салам, кашкавал, сирене, варено яйце, краставица и маслини
Ама си я взех, де. 
С удоволствие бих ти показала снимка, но ще се въздържа и няма да качвам във ФБ, но в четвъртък ще видиш бебчо на снимка/видео на телефона ми. Задължително искай да ти направят диск, така ще можеш да си го гледаш всеки ден до термин
Та от дивана, от жега и от проверяване на ММ почти не съм спала. Сега чакам Ели да стане и да ме събуди като хората.
Писна ми без кола, а и ми е притеснено вече, на нас ни трябва постоянно. Особено сега като съм се филмирала, че може аз или Елена да се заразим с гадната гнойна ангина. ДАНО НИ ПОДМИНЕ!
То рискове всякакви има, ама чак да си смениш колата заради това, ако си я харесваш, де...