СЕПТЕМВРИйската дружина вече е в последната третина - Тема №18

• 24 540
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Добър вечер. Днес така се скапах, че нямам думи. Накрая сега вече готвя, че и десерт правя и...трябва и да просна. Обаче си купих една туника и записах големия в училището, където го приеха. От яд в предното му училище направо му взех отпускното, а не трабвало. Такъв му бил късмета.  Rolling Eyes Дано се чувства добре в новото училище, въпреки че реално той с неговия бал нямаше шанс и на второ класиране за тези училища, които искаше. Дано му е за урок и да се стегне да учи.
Седмаче, дишай дълбоко, успокой се. Аз хапвам една лъжичка канела при високо кръвно. За щастие не съм вдигала скоро. Има хапчета, които се пият при бременност, но трябва да ти ги дозира лекар. Само не се притеснявай, защото още по-зле ще стане.  Hug
shirina, да си жива и здрава, много щастлива и обичана мама! Леко раждане и здраво бебче ти желая.  newsm59
sealover, и аз имам задух, чат-пат и сърцето ми прескача. Предимно като легна по гръб. Ще споделя с АГ, но мисля че е от бременността и гледам да не се шашкам.
Аз пък сънувах пак, че е момче, че след секциото нищо не ме боли и си ходя до тоалетната. Казаха, че е 3.870 кг и 53 см.  hahaha Дали ще е така наистина?

# 241
Еха, Петя ти ме разби  Joy ти мерки точникъде ги измисли, и къде записа дребния най-на сетнетне

# 242
  • Пловдив
Така се впечатлих на сън, че ги запомних.  Crazy Много ми е интересно дали ще има нещо вярно в тях. Големият го записах, където го приеха още на 1 класиране. Паралелка със засилено изучаване на английски език, биология и здравно образование.

# 243
Обожавам биологията, пък и другата година може да го преместиш  Peace

# 244
Привет,

Аз имах кофти ден с много притеснения и пътуване до града, та на връщане влязох в една серия контракции на по 5 минути. Имаше така 7 някъде и страшно се изплаших. Тъкмо достигнахме до спешното и мина, та се прибрахме, глътнах един парацетамол, в случай, че пак е спазъм на пикочния мехур, едно хапче калций и магнезий и се тръшнах първо в леглото, после в канапето. Няма вече нищо, коремът се успокои, но ще се обадя утре на АГ да го информирам поне...

Бях си приготвила хубава програма за събота, но се отказвам от всичко. По този повод ММ ме издразни страхотно, защото човечецът не се отказва от вечерната програма, където искахме заедно да ходим. Какво можел да направи за мен.... Ми компания, най-малкото, ама това явно не му идва на ум като опция... АбсолЮтен пън  Mr. Green

# 245
Кикито , качи снимки в снимката, моля те!  Hug Голям ли й е кашона и заема ли много място? И ние трябва да я вземем, но се мотаме още. Има още един месец време до края на промоцията.  Simple Smile
ОК утре ще кача, че сега съм убита /от преяждане/ от срещата със мамите. Кашоните са два /може и тях да ти снимам/, но ние нямаме столче за кола, иначе може би ще са три. Не се събраха в нашия багажник, но на задната седалка нямаше проблем. Побързай и поне я поръчайте, че може в магазина да я нямат в наличност, а доставката си отнема време /1-2 седмици/ и да не се направят на интересни, че не влизате в периода на промоцията.

# 246
Привет и от още една 1100 гр девойка Simple Smile днес бяхме при док и съм много щастлива. Малката е по-дребна, но тя винаги си е с около седмица назад, та не й се притеснявам. Дивачето се е завъртяла седалищно, та ми казаха, че ако до 34 седмица не се обърне ще мислим за секцио. А сега от 15 мин така беснее, че си навакса двата дена в които ме уплаши, че не мърда. Такъв ритник ми удари в мехура, че буквално ми излязоха свитки, добре че тъкмо бях пишкала, та не направих беля  Sunglasses

Шамс, кротувай, че това си звучи страшничко  Hug

# 247
Петя това, което си сънувала не е случайно, може да си близо до мерките. newsm03

Аз много исках да разбера пола, но първо беше рано, после се криеше и само сънувах, че е момче даже му видях пишката Simple Smile. И след това разбрах, че ще е момче и спрях да сънувам.

# 248
Памперс, наведнъж ли ще ги поръчваш пелените? Защото съм чела, че ако пратката е на стойност над 30 лв., ти я задържат на митницата и трябва да платиш мито (това за стоки извън ЕС). Аз в началото на юни поръчах 3 бр., още не са пристигнали, но мисля вече да пускам поръчка и за другите бройки.
Всеки ден по една поръчка пускам. Че братята китайци гледат да си улеснят клиентите и ако видят няколко поръчки от един, ги пращат експресно заедно по DHL hahaha Иди им обяснявай, че правят мечешка услуга.
Ама то толкова десени....едва се спрях на 15 ooooh!

Карта с отстъпки има в Слънце(или нещо такова на Владислав) и в Сладурите.

ioana_g, на мен ми препоръчаха една педиатърка близо до нас. Мисля другия месец да отида да говоря с нея, дали ще може да ни вземе. Знам, че имат определени бройки пациенти.

Тези мерки и теглилки по седмици са някакви осреднени стойсности от не се знае кой. Недейте да се шашкате. Това, че бебето ви върви по-напред от тях, не означава, че ще родите по-рано от определения ви по ОВУ термин, нито пък обратното. Да не говорим, че ехографът не е кантар и тези кг дето показва в повечето случаи са много по-различни от реалните.  Peace

И мен бебето взе много да ме натиска с глава в таза, при което получавам различен тип болка и дискомфорт. А снощи направо си навря краката в корема ми и потанцува на воля там. Чак лошо ми стана от болка. А те първа ще става по-силно и по-голямо.  ooooh! Днес пък така силно ме ритна и изду корема на определено място, че успях да му опипам ходилото.  hahaha

shirina, то какво ли не ми изтръпва вече...ама виж, пръстите още не са  Mr. Green Норамално е това - спокойно.

DianaR, и аз гледам всичко за и около бебето да е без мирис, ама се изкуших много от тази диня. А и ароматът ще му е на д-то (за многократните пелени го купих), та мястото ще е по-изкусително за целувки hahaha

А за името, щом съществува, и ако ви харесва - защо не го обсъдите с таткото?

Нашият татко ще се възползва от двете седмици болничен или поне от по-голямата му част - зависи колко работа имат тогава.

soho doll, ти ме шашна. И аз влизам в 8-я, ама още нямам и една покупка. Камо ли да ги пера и т.н. Tired

new leaf, купи си фитнес топка и седи само на нея. Избягвай полегналите стойки, освен, ако не лежиш на ляво или на дясно на леглото/дивана. От гравитацията при правилан поза на седене трябва да се обърне сега, докато й е по-широко.

# 249
Шамс, не се преуморявай Hug
Аз вече съм на крака, ама днес аз трябва да се разхождам, до центъра, до село, пак до центъра, да взема ММ от работа, баси кефа Joy

Снощипочвам да изреждам какво трябва да купуваме и на ММ свят му се зави, той си мисли ей така раждам и готово, сега не може да се разберем къде да сложим кошарата Joy Joy Joy

# 250
Добро утро момичета!
Шамс аз вчера също се преуморих с чистене, подреждане и подобни битовизми и цяла вечер бях с контракции, усещах бебо някакси по-тежък от обикновено, много се притесних. Затова до септември месец - пълен релакс Simple Smile
Колкото повече колички гледам, толкова повече се обърквам и не мога да си избера Rolling Eyes
Днес ще изляза на кафенце с една приятелка с бебче - септемврийче 2012 да ме ориентира нанякъде.
Пожелавам ви слънчев и спокоен ден!

# 251
Добро утро !
Благодаря за успокоението , ще видим ако вземе често да ми премалява така може и да се консултирам с лекар. Ама като ги зная и тях в повечето случаи - като родиш и всичко ще ти мине . Whistling
Шамс, почивай доколкото можеш ,  и дано да няма повече "инциденти" . Peace
Ани , пак пълна програма си си подготвила  Mr. Green
На мен ми се спииии.... Tired 

# 252
  Добро утро момичета!
 Кикито , пиши тук като ги качиш, за да не проверявам напразно. Снимай ги ако не ти е проблем, макар, че в нета има достатъчно снимки. Ще гледам до към 20-ти юли да я вземем. Ще ходим до Икеа-та предполагам другата седмица за мебелите и ще видя дали да го съчетаем и да вземем и количката или ще ходим втори път до София. Мога и от интернет да я поръчам, но пък ми се иска да видя всички цветове наживо и тогава да реша. Нали всички цветове са изложени или греша?  newsm78 Предполагам, че ще я имат в наличност.
 New leaf , браво на бебка! Като казваш беля- на няколко пъти ми се случва като кихна и да се опусна.  Embarassed
 Аз пък днес очаквам една поръчка. Поръчах си шал за кърмене (с който да се прикривам докато кърмя бебка) и пелени като на Танище. Шалът го бях поръчала още миналия месец, но го нямаха в наличност.
 Утре ще излизам с майка и се чудя дали да не купя от възглавниците за кърмене на Бертони (Лорели). Петя е доволна, но пък някой спомена, че били боклучави. Петя , възглавницата има ли цип и сваля ли се платът за пране?

# 253
Добро утро Hug от днес май пак започват жегите /в София/
Веселото аз количката не съм я взимала от 9Plus, а от Dolce Vita и там имат само 1 цвят, а на останалите цветове имат мостри. Ако ви е голяма колата може да ги съберете заедно със скрина, ако пък ли не ще си направите още една разходка до Сф стига да не са ви много километрите Crazy

# 254
 Ако и в 9плюс имат мостри, то най-добре ще бъде да я поръчам по Интернет. Няма да има смисъл да търся магазина из цяла София. Мислех си, че имат по количка от всеки цвят.  Embarassed Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт