Отговори
# 150
Флайче  Hug Бързо да се оправяш. Пускай раждането в скрит текст, пък всеки ще си прецени дали да чете.
Мидичките, ще измислим как да се видим и ще ти приготвя пресни. Аз ги купих от Карфур тези, но незнам дали в Габрово си имате. В Метро също редовно се намират с черупки. Обещавам да се видим (може и на морето) и дори ако сме там ще си ги прасим на огън на плоча  Crazy

Пина аз съм малко готвач експериментатор. Първият път готвя по рецпта, пък после си го доизкусурявам по мой вкус. Иначе мидите наистина станаха разкошни, та следващият път и върху тях ще експериментирам. ММ ме бъзика, че първият път ми се получавали манджите, докато не започнел експеримента върху тях  hahaha но аз съм длъжна да открия Америка (или топлата вода  Mr. Green )

Аз тази нощ спах  Shocked странно  Thinking Сутринта ме събуди ММ да носим детето на ясла и ми се скъса сърцето.. От как съм го пуснала на ясла не е плакал така. Снощи ми обесняваше как леля Диди щипела по дупето и госпожата биела дупето и дърпала ухото  Rolling Eyes Не е много напред с говоренето, пък и понякога децата са склонни да си фантазират. Така се надявам поне  Rolling Eyes Днес ще го водя при педиатърката и ще обсъдя и с нея проблемите ако е нужно да ни насочи към психолог.
Снощи като го прибирах сестрата каза, че искал индивидуални занимания и така слушал, но пощипвал децата и ги блъскал, а тази сутрин другата сестра каза, че не е имало проблеми и бил кротък. А де!

# 151
  • varna
Добрутру  bouquet Какъв дъжд и гръмотевици, тука си пече мъжката, отивам да си топя дупарата в морето  Twisted Evil
Флай, слагай го в скрит текст, на мен също ми е интересно. Иначе стискам палци бързо да се прибирате вкъщи Praynig
Близначе, забравих да кажа вчера, че хич не си приличате вие пък, никога няма да ми хрумне, че сте близначки  newsm78

# 152
Флай наистина я кажи как роди за 1 час, и аз искам за 1 час  Praynig

# 153
  • Бургас
искам да се оплача за морето.....имах един цял бански дето отпред ми беше широкичък с набор отстрани, може да мине за бремелински бански, ама пусто не можах и на половина да вляза в него ония ден като исках да отида на плаж с мъжо, та в крайна сметка си лежах с дрехи на хавлията, а той си е плицика и си се кефи....

# 154
  • София
Момичета, тук съм, не съм родила, няма и да раждам скоро- с приближаване на термина ми изчезват болките, контракциите, всичко. Вчера бях на доктор- мога да си стоя бременна още 9 месеца, толкова никакви признаци нямам за раждане (не са ме гледали за разкритие,но все тая).
Имахме празници семейни тези дни, голяма подготовка, гости и просто не смогвах да пиша, благодаря, че сте ме мислили!  Hug

Честито на момичета, които вече са родили, да са здрави и щастливи!  bouquet

Стискам палци на всички, на които днес им предстои раждане или друго важно нещо! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 155
Добро утро и от мен ! И аз снощи взех ,че спах като хората.Само по веднъж ставам до тоалетната,чак ми е странно....
Агнес ,мъчно ми стана за твоето детенце,не може ли да го оставиш вкъщи вече Sad Или някоя баба да го гледа ,докато почне детската градина ,там със сигурност ще е друго.Така ,като нарочат някое дете за проблемно и умирам от яд.  #Cussing out
Терп,викаш няма признаци....аз все се надявам маааалко по-рано да става второто раждане и да нямам време да се притеснявам,че това чакане точно до термин е много кофти.В този пред на мисли,ПИНа,гледам седмица ти остава само  Crazy Crazy Crazy
Флай, с нетърпение чакам разказа ти за раждането.Досега не сме чули нито една истинска история за нормално раждане,но искам с подробности Laughing
Исках да ви питам ,вече раждалите де....Понеже предния път ,като раждах ,нямам спомен.Боли ли,ако лекарят спука мехура и изтекат водите? На мен мисля ,че ми изтекоха в предродилна,даже не съм и усетила,но се замислих далли изтеклите води спомагат за по-бързо раждане.За по-болезнено е ясно Confused
Мисти,къде го намери този доктор,какви са тези приказки не знам....Как може лекар да каже ,че индуцираното раждане е за предпочитане Rolling Eyes Това сигурно боли сто пъти повече ,вместо да те поздрави ,че разчиташ да родиш нормално....Rolling Eyes А за епидурална каза ли нещо ,ти нали искаше Rolling Eyes Rolling Eyes

# 156
Данче
Скрит текст:
аз с удоволствие бих си оставила детето при мен, както си беше и последните 2 месеца. Обаче аз почти само лежа, боли ме корема и
Скрит текст:
оная работа
а то детето иска да играе, иска на разходка, по площадки. Аз не мога да излизам и да бягам след него. Реших, че на яслата ще му е по интересно и ще играе с децата.
Бабите ни са само документално баби. Свекърва ми го взе за два дни (това от как се е родил е сефте) при нея и накрая излезе, че пак и се е подул черния дроб покрай детето  Rolling Eyes
Майка ми покрай свекървата придоби кураж и тя реши да го вземе за два дни сега събота и неделя. Иначе много ми помага, но идва да го гледа в нас и без разходки, че не можела да бяга след него. А той не бяга. Държи си ме за ръчичка и си се разхождаме. Бяга като е пуснат на воля, с ръчичката проблеми нямаме.
Аз уж стискам краката и не сиакм противно на вшите желания да раждам скоро. Искам да си родя планираното секцио на датата не по рано от 15ти. Обаче като е при мен и ако тръгна да раждам какво правя? Няма на кого да го оставя, а да търча по болници с него, незнам как ще стане. ММ е винаги на работа, а ако не е то е в нашия апартамент да довършва ремонта. бабите са си по селата... няма кой  Rolling Eyes
Адски ми се къса сърцето, чувствам се супер калпава майка.

# 157
rosi.to, била си с пълна упойка. Тарикатската е със спинална. Раздвижват 2-3 часа след секциото и няма тия мъки. Бебето дават веднага - поне тука, в Майчин дом. Абе има секциота..., дето са мечта! Даже в МД не слагат катетър, да не ти разраняват и там, ами слагат памперс за възрастни. Може и да греша, че не избирам този вариант, ама късно е вече.

със спинална упойка бях. Имах късмета да ме раздвижат след 13 - 14 часа в смисъл срязаха ме в 3 през нощта и ме раздвижиха в 16.00, но другите 2 момичета ги държаха 24 часа, а пак бяха със спинална. При мен така се получи защото иначе щеше да стане голям интервал - повече от 30 часа, а аз много се въртях и им създавах проблеми. Проблема ми е че по гръб въобще не мога да лежа, а страничното било опасно

# 158
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Ако знаех, че има толкова будни посред нощ, нямаше да се измъчвам сама пред компа  Simple Smile Ей, Богу, какви киселини ми дойдоха на главата, няма заспиване. Снощи тамън заспах и към 2:30ч. като удари една гръмотевица, като ме събуди и дотам...излязоха ми киселини и трябваше да стана. В 5:00ч. съм заспала някак си и сутринта едва се измъкнах от леглото. За първи път ми се случва такова чудо - то боли чак, едва преглъщам от парене.

БейбиHug Какво си питала бе, душицо? Аз само коригиран пост виждам  Rolling Eyes

Стискам палци на всички мами, които имат нужда  fingerscrossed

# 159
  • София
Добро утро! (Прозяв) Аз вчера хем спах два часа следобяд, като малките деца, хем нощес даже не съм мръднала! Ама си легнах в един. Сигурно е от дъжда! Не знам на морето как е, но тук е тъмно и мрачно, и блажено-прохладно!

Близначе, снощи и аз се престраших и гледах ТЛС, ама само малко. То направо да ти е приятно да идеш да родиш там - толкова весели и любезни хора! Та едната майка роди даже без да извика, а и не изглеждаше да я боли.  newsm78 А ММ и той хвърляше по едно око и като видя бебето как излиза - едно цялото лилаво и омазано и като писна: "Лелеее, егати ужаса!!!". Викам що бре, ужас?, а той - "Ми, гледай, какво е извънземно!". Беше искрено потресен!  hahaha А пък за една, дето се превиваше на пода от контракции, вика: "Ужас, ти ако си така, аз какво да правя?". Аз - "Нищо няма да правиш, нали мене ще ме боли, не тебе". Той: "Ааа, то се тая - тебе или мене, аз ще се побъркам". Много мило ми стана!   loveuuu

Бейб, защо? Какво? Аз не разбрах, защо се сърдиш? За менструалните болки, имаше мами от юнската тема, дето си ги имаха по няколко седмици без да родят.  Кураж, още малко потърпи! Hug

Флайче, първо твоя пост прочетох сутринта и ми стана едно хубаво и мило!  Hug Hug Hug Дано да няма проблем с температурата и бързо да я сборите! Мъхлите не ги знам по колко са, ама тъкмо си мислех вчера, че посвикнах с теглото и залитанията и как човешкият организъм за пореден път ме изумява, колко е приспособим! Другата сряда ще ги мерим - надявам се да са станали поне 2800/2900, че ако са по-малко, ще ме е яд, че съм се мъчила Simple Smile Раждането трябва да е преди 10ти, ама не искам да казвам точната дата, та да не ме мислите и да се притеснявата Simple Smile Само аз и ММ я знаем. Да цункаш Котето от мен! Simple Smile Какво стана с "Мю"?

Ани88, браво на бебето! Добро и послушно ще да е! Simple Smile

ПП. Аз не искам ММ да кърми! Искам сега да ги поноси вместо мен и да иде да роди вместо мен! Толкова ли е много?! Има - няма 48 часа да потърпи и той. А иначе, притеснявам се, че ще съм майка - орлица и няма да давам на никого да ми пипа мъхчетата... Naughty

# 160
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Леле Мъхче и аз като теб си мисля,че няма да го давам на никой даже онзи ден и на майка ми и казвах,че си мисля така Embarassed.Навън е просто екстра времето,а след малко отивам и на работа дежурната разходка за деня пеш до там и обратно!Мъхче май ти беше казвала,че сякаш корема ти пука нали,аз от доста време чувам сякаш нещо от вътре прави пльок  hahaha и се чудя какво ли е ?

# 161
Ами, значи Роси, не зависи само от вида упойка, а и от болницата. Ето тук в МД ги раздвижват 4 часа след секциото. Няма кой знае каква мъка. Аз грешно писах 2 часа след секциото, а то всъщност бебето дават 2 часа след секциото. Поне моя роднина така беше. С 'естественото' раждане като те форсират с окситоцина и се наразкъсаш цялата, да те шият после 100 шева, чакай да зараства с месеци. А най- лошото е, като не зараства добре и боли повече от година, та ходят да ги цепят и шият на ново. Изобщо...

Данче, да, 7 дена остават. Аз се глася да изкарам още 4 дена и после раждам.

# 162
Pina и аз бях със спинална упойка и ме вдигнаха на 11-12час,и на сутринта вече като ме изместиха в обикновенна стая ми беше по-лесно,разхождах се,ставах,лягах-детето беше при мен,за нея ставах когато плаче.При първото ми секцио ме вдигнаха след 24часа и ми беше много по-трудно.А 2 часа след скцио още не си усещах краката,след 4 как се става незнам.
Сега да честитя на новите мами,че вчера не успях да вляза и то се е напълнило с нови бебета,да са живи и здрави.
Тука в Русе вчера,днес времето е леко хладно и за това вчера не сме се прибирали с моята щерка.Цял ден е спала в количката на прохладно,много и харесва,днес още не сме излизали,но след малко и това ще направим.Хайде засега чао от мен отивам да наглася количката,да я нахраня в 12 и на разходка,а на вас ви пожелавам успех и лек ден!
Ще вляза довечера да видя как сте.

# 163
Pina и аз бях със спинална упойка и ме вдигнаха на 11-12час,и на сутринта вече като ме изместиха в обикновенна стая ми беше по-лесно,разхождах се,ставах,лягах-детето беше при мен,за нея ставах когато плаче.При първото ми секцио ме вдигнаха след 24часа и ми беше много по-трудно.А 2 часа след скцио още не си усещах краката,след 4 как се става незнам.

Явно във МД тук е различна практиката, защото при всичките ми познати, които са раждали секцио тук е процедирано по същия начин - бебето се дава рано, а раздвижването - не по-късно от 6тия час! А как се става след 4 часа... става се, причернява ти, боли, но се преживява.   bouquet

# 164
  • София
Добро Утро!

Флай, много се радвам, че си добре! Само и температурата да мине и да си ходите вкъщи час по-скоро! Включвай се когато можеш Hug Hug
Много ме мързи и ми се спи, но към 14ч. ще ми се наложи да ходя на Университет за таласъми, а така не искам..... Sad
Агнес, много ми стана мъчно за малкия...Това трябва да се разреши възможно най-бързо Tired

Общи условия

Активация на акаунт