Отговори
# 180
Момичета, аз да си споделя какво ме терзае - ами не сме избрали име!  Shocked То може и утре да ни изненада, а ние с таткото още нямаме идея как да се казва...
Дайде някой сайт за имена, може да помогне...   Flutter

За раждането си говорите. Аз родих секцио (по желание) и съм изключително доволна. Няколко дни ходех приведена заради разреза(още в болницата), после всичко се забрави. Много доволна! Този път ме е налегнало някакво безразличие - дали секцио, дали естествено (минали са 3 години) сякаш ми е все едно.

Честито на всички обебили се мами! Живи и здрави да са!

# 181
Честито на новите майчета!  Hug

Аз днес бях на лекар, каза ми да спирам магнерота  (аз от 2 дена не го пия, защото ми свърши)
Бебето било добре, главично предлежание...

Първото раждане ми го предизвикаха. Първо ми спукаха водите (не боли), после на система. Раждах от 10 сутрина до 4 следобед. Това си е малко за първескиня, но системата е виновна за това.
Не можаха да ме срезнат (това кадърен акушер трябва да го предвиди) и се разкъсах самичка. Имам си фистулка и със сигурност ще ме резнат този път, салагали упойка. Истината е, че е по-добре предварително да се направи разрез и по-лесно да излезе бебчи, а не да се разкъсаш, защото може и до дупето да стигне така. Мен  ме боля много малко време след това, зарасна си бързо, конците бяха от естествен косъм и сами си паднаха,  но за секс бая чакахме честно казано....

# 182
Честито на всички нови мами! Да са им живи и здрави бебетата а на тях бързо възстановяване
Поулини като напишеш български имена в гугъл излизат много сайтове, има и друг вариант тук някъде ама не си спомням точно в коя подтема, има мами, които пускат теми за имена, пишат си изискванията и после другите дават идеи. А иначе не се коси, на голямата дъщеря до вечерта преди да се роди нямах име, знаех какво искам, ама все нещо не ми харесваше, и вечерта преди да вляза в родилното докато зяпах новините си харесах името, така че има време, все ще те осени нещо.
Хера аман от тия твоите болнични, все нещо не е в ред, какво правят в НОИ не знам, ама ако си вземеш най-накрая майчинските трябва банкет да правиш  Laughing А относно кошмарите след вчерашния преглед, все сънувах как ми слагат системата и аз не искам изобщо тъпотии.
Близначедобра работа си свършила, вече му се вижда краят на твоите мъки  Hug Иначе поне юнака е пораснал голям, така че още малко, ще стиснеш зъби.
miriana86 т.к. от снощи съм на тази вълна, само един въпрос защо и колко време преди или след термин ти го предизвикаха?

# 183
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честито на всички нови мами  Hug Живи и здрави да са дечицата и да растат усмихнати и палави   bouquet

Близначе,  fingerscrossed Дано издържиш до определената дата.

Първото ми раждане беше по естествен път, с много болка, но не се отказвам от него  Simple Smile Секциото не ми се нрави, че като знам каква съм чепата, сигурно цял живот ще ме боли я корем, я белег, я кръст...

# 184
  • Бургас
честито на всички нови мамчета!!!

# 185
честито на всички нови мами да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват  Hug

# 186
Честито бебе на мама Бени, на мама dani_keranova и на мама slunchice  bouquet Да са им живи и здрави дечицата и много радости да има покрай тях  Hug

Сандалка вдъхна ми малко надежда. Все пак довечера като го взема и ще го водя при педиатърка ни, която е специалист от Дом Майка и Дете, а там имат комплект от много добри специалисти, та съм сигурна, че ще ме насочи какво трябва да правя и има ли нужда да предприемам нещо. Пък и сестрите от яслата са и колежки точно от дома и се познават лично, понеже както знаеш предполагам, затварят домовете в цяла България, та съкращават масово персонала.

# 187
И тук да честитя

Честити бебета на Бени, Дани Керанова, Слънчице! Да са живи и здрави!

Днес чакаме и Ива Ангел, нали? А утре чакаме Мимс.

Близначе, успех, да изкараш леко до 4 юли!

Хера, съчувствам ти за НОИ и НАП! Те са така  Tired и не е от скоро...

# 188

ВЕСТИТЕЛСКА НОВИНА!
ДНЕС В 12:55 МАМА ИВА РОДИ БЕБЕ КАЛИНА 2,450 КГ 47 СМ ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ И ЩЕ ВЛЕЗЕ ДА ПИШЕ ПО-КЪСНО

Да са живи и здрави и двете  Hug Леелеее днес голям бебевалеж, супер!

# 189
Честито на всички обебили се ! Да са им здрави и щастливи дечицата !

newsm51

ММ сега ме бъзика защо не съм казала, че искам секцио на 05.07., нали тогава е празника на МВР  Mr. Green То можеше , ама кой да се сети.....А и доки каза че хич няма за кога да чакаме.
Абе честно казано 4-и не ми харесва като дата, ама то не зависи от мен, болницата си има график все пак....

# 190

miriana86 т.к. от снощи съм на тази вълна, само един въпрос защо и колко време преди или след термин ти го предизвикаха?

С Първата бременност не знаехме кога сме правили секс, кога ми е овулацията и кога ми е бил цикъла. Никога не съм си отбелязвала на календар, но не ми е точен, много е дълъг и тн...
Мъжа ми се усети, че съм бременна и когато отидохме на лекар, бях казала за ориентир някаква дата, но не беше тя. Феталната морфология показа термин 28 април, моята лекарка 12 май някъде казваше. Аз си знаех, че не са верни датите и бях много притеснена. Около 2 седмици  преди 28 април ми падна тапата и тогава ми казаха, че до 10 дена ще родя и че ми е изгладена стената. Но не било хубаво да е изгладена дълго време маточната стена и решихме на 26 април да го предизивкахме и накарая бебчо се роди леко преносен.
С тази бременност знам поне последен цикъл  Mr. Green

# 191
Честита Калина на Ива Ангел!

# 192
Честита Калина на Ива Ангел!

smile3501  Браво на Ива, да и е жива и здрава малката Калина и много късмет им желая  Hug

# 193
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честита Калина на iva_angel! Да е жива и здрава   bouquet

# 194
Какво значение има как ще си родя детето (като дъщеря ми беше бебе във форума имаше тема от сорта на "за" и "против" секциото и там имаше коментари, че оперативно извадените бебета, не бива да се наричат "родени" Laughing )? За мен най-важното е:
1. Бебето да е живо, здраво и доносено.
2. Аз да съм здрава
3. Възможно най-малко да ме боли и да не се мъча
Не ми е зор да "се докосвам" до "естественото", ако нещо прищракам, ще ида да поживея малко при бедуините. И вътрешните мускули не искам да се уча да контролирам, прехраната си не я изкарвам със секс.
"Майка- Героиня" не е нито жена, която са я порили, за да и вадят детето, нито такава, която се е напиняла с часове, за да излезне от долу. Едно раждане не те прави героиня, дори и майка не те прави. Други са определящите критерии.
  202uu
Мъхче, Ани, какво се чудите? Сигурно си плуват бебоците и просто цамбуркат Mr. Green
СандалкаJoyИ аз одеве като се клатушках към магазина, се усетих на какво приличам (особено сега с тея болки - ново 20 ooooh!) и си викам, чакай да вкарам елеганс и да стъпвам крак пред крак ... пфф! Crazy Ама този сериозен ли е за срока, който ти е поставил?
Близначе, нещата се нареждат и според твоите желания Hug
Честито на Benny_G, dani_keranova, slunchice и iva_angel! Да са им живи и здрави малките слънчица!  bouquet
А да ви питам, т.к. четох, че според Спок бебето трябвало да спи по гръб, защото иначе имало вероятност да се обърне по корем и да се задуши. От друга страна съм чела, че трябва да спят на една страна, защото ако повърнат, може да се задавят с него. Е кое е вярното? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт