Отговори
# 225
Иринке що не вземеш да ни кажеш откъде ги четеш тия, остави се ами дъщеря ми, онова рогатия инат, е родена на 4.5 та, като го прочетох има много истина в това.
А за Руми мисля си, че може да не е взела телефона на никоя от вестителките, а ако е с телефон,като моя няма да има интернет докато е в болница. Дано е така, и вече да чака да ги изпишат с бебока, тогава като се прибере, дано се сети да драсне 2 реда.
Весе аз исках да е лъв, а не рак, ама това първия триместър, ела да ме видиш сега, в последния ми е все едно каква зодия ще е, само да е жива и здрава и по-бързо да се роди Laughing

# 226
Мисти, то това се отнася за тази дата, месец, година. Не е универсално. Иначе сайта е този http://astrohoroscope.info/horoskop.php. Въобще не претендирам да е верен или нещо от сорта, просто като стана въпрос за хороскопи той беше първия, който ми изскочи в Гугъл и така. Само че може по една дата на ден да си изчисляваш. Ако някой е по-навътре с тези неща - да пише и да ни образова малко Simple Smile Все е от полза.

# 227
  • София
Весе, не можах да дремна, обаче едва издържах Confused
Иначе и мен ако ме питат за дата, няма да знам какво да кажа. За това най-добре бебето само да си избира дата.

# 228
Иринка, и аз това го четох в интернет. Там задаваш датата и ти излиза какво пише за човека. Иначе Весето е права - когато, тогава. Важното е да е с късмет.  Peace
Да момичета, бяха ми казали, че уж миомата е изчезнала. Докато на БХС-то не видяха, че си е там и ми казаха, че няма как да изчезне. Обаче после се  скри зад десния рог (точно зад бебето) и не се виждаше. Което е гадно, тъй като никой не знае колко е пораснала вече и дали не прави някакви проблеми. Шанса да изчезнела миома бил много малък. Ми какво само тогава ме бяха заблудили...... Crossing Arms Аз вече се чудя дали трябва на всичко да вярваме на 100 % ?  Thinking
Иначе навремето като раждах дребка, исках да е на 08.03. Ама доктора излезе в отпуска баш на 08.03. и ме сряза на 07.03. Е, не съжалявам. Дребната се оказа детенце с късмет, а датата си е супер. Та и сега каквото му дойде  Peace
В края на краищата датата на раждане на нашите деца е ПРЕДИ ВСИЧКО рождения дден на детенцето ни, и после някакви си там други работи  Simple Smile

# 229
Именно, и аз това казвам, ама нали викаш публикувай за датата и аз слушам и изпълнявам Party

# 230
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ехаааааа отидох малко на работа и сега какво да видя имаме си много бебета! newsm44
Честито на  Дани Керанова ,Слънчице,Бени и Ивето да са здрави бебоците и много послушни  newsm51
Близначе малко ти остава стискай зъби ти си нашия герой нали знаеш  Hug!
Иринка плува бебчо казваш,а  hahaha знам ли го какво прави!
Наистина Гифтчето изчезна за дълго  Thinking!

# 231
Ох, Ани, то пък един герой...моля ти се, гОла-вОда съм .... Rolling Eyes
Обаче ето и днес, всички акушерки, та даже и самата лекарка , се надпредварваха да ми разказват колко по-трудно се гледало момче и да се надържам. Попитах аз доки : "Добре де, защо така мислите?" И тя вика - "Ми защото е така бе мила, факт ! Малцина са тия отгледали лесно момченце. На по-голям процент им е било трудно, от опит казвам"
Еми писна ми вече,моето пък може да е кротко , те отде знаят ?  Crossing Arms

# 232
гледам за дати си говорим. Ние с ММ направихме залагане за рожденият ден на бебка:) Принципно термина е на 29.07, аз мисля, че ще родя на 23.07, а ММ на 21. Да видим кой ще оцели  Sunglasses
Близначе - може би имат предвид, че се гледа по-трудно като започне да измисля пакости...но и това няма правило Simple Smile

# 233
Не, имаха предвид чисто физиологично. Че били по-капризни, повече плачат, повече боледуват, по-трудно оздравяват, по-изнежени и т.н.
Ще каже човек, че пет висшета ми трябват  та да гледам момченце  Crossing Arms

# 234
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Близначе факт си е поне за мен де герой си си ти  newsm20!А за това че трудно се гледало момче на мен също всеки ми го повтаря повече колики имали,повече плачели и въобще всякакви такива  smile3516 аз пък има казвам,че мойто ще прилича на мен и ще бъде кротко  hahaha(малко сама да се похваля).А за раждането съм дала заявка на малчо да излиза до към 10ти юли  Joy Joy Joy ми така де не ми се чака до 28ми!

# 235
Близначе
Скрит текст:
тези дни си говорехме това със сестра ми, че тя е с миома, в Плевен, имало някакъв нов метод миомата "изсъхвала" без да се засягат здравите органи, с ултразвук май беше ако напишеш в гугъл нов метод за лечение на рак в плевен, ще ти излязат един куп статии, една колежка каза, че се е подложила на това лечение, че при нея само усложнения бяха с нейната миома
Това пък за пръв път го чувам, че момче се гледало по-трудно, аз си мисля, че си е до дете, майка ми разправяше, че съм ревала по цяла нощ докъм година даже, а като по-голяма, само се биех с момчетата изобщо ръце бяха вдигнали, тя затова и дъщерята ми каза един път, че не съм жена, а мъж  Laughing имала и доказателства, нещо беше, че ми липсва творческа мисъл, че не мога да понасям токчета и кво ли беше още  newsm78
А мъж ми казва, че е бил болнав да, но е бил кротък и техните са нямали проблеми с него, имал е 5-6 по големи бели, като мааалко по-голям, но това е нищо.

# 236
Мисти, аз миомата няма да я лекувам. Не е необходимо. Тя после намалява, а в по-късна възраст изчезва. А ако не дай си Боже създаде проблем, все пак в Раковата работя, все някой ще ме оперира  Peace

Ани88, ама ти не чакаш ли момиче?  Thinking Гледам - розов ти е щъркела...

# 237
 Joy Joy Joy Не Близначе момче  ще е,но понеже обичам розаво и затова щъркела е такъв!Аз исках момче и живи и здрави това ще си имаме!Аз знам че миомата може да изчезне и след раждане  newsm78

# 238
  • София
Глупости на търкалета са това, че се гледа по-трудно. Може коликите да са по-силни, но те са временно. Нали сестра ми роди след мен точно 70 дни момиче, и двете деца бяха все заедно, е не мога да кажа, че ми е било по-трудно. Даже напротив племенницата ми беше два пъти по-дива от Калин.
А за боледуването мога да се похваля със здраво момче, ето учебната година мина и Калин е отсъствал само един ден и то защото бяхме на почивка.

Близначе трябва да измисля вече от какво да ти направя медала. Аз съм ти обещала, само да износиш и имаш от мен медал, е ти успя. Hug

# 239
От тиква Весе, от тиква  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт