Отговори
# 240
  • София
От тиква Весе, от тиква  Mr. Green

Joy Къде да търся тиква сега бе жена?  Joy

# 241
Здравейте,момичета!Днес вече ще се класирам да честитя поименно на мамите Grinning
Иве,Слънчице,Дани,Бени,честити ви съкровища!Пожелавам им много здраве и щастливо детство,а на вас-бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи!
Глупи,единствено в този магазин предлагаха безплатна доставка до Габрово,иначе другите продукти не съм ги разглеждала и не мога да сравня.Иначе погнах майка да търси шапчица за нашето изписване /последно в събота/,че то както сви студ...направо си се разминахме с голите кълки,гащеризон с крачол приготвих.
Бейби,само с менструални болки не се надявай,кръстът трябва да те заболи.
Пина,ти обаче,имам чувство,че ще преносиш.Просто си желязна,никакви бременни състояния и тревоги май не могат да нарушат съня ти... Grinning Hug
Ани88,нали вече си си седнала на д-то Laughing HugДа не вземеш да го родиш в магазина това бебче,добре че имате болница наблизо.
Агнес,повярвай на детето си.Голямата дъщеря,на около 4-годишна възраст разказа веднъж как госпожата залепила с тиксо устата на дете,защото говорело,докато другите спяли,ние не и повярвахме.След години,стана дума за този случай и тя ми вика:"Вие тогава не вярвахте,но е истина."И аз #Crazy,обаче след толкова време какъв сигнал да подавам,просто записах малката в друго ОДЗ.А мидите...в търновското Метро не продават,в нашето Пикадили-също,ще разчитам на теб,или през лятото просто се изсипваме на варненските мами на гости,заедно с чаветата Laughing
Терп,мисля си,че това,което писах на Пина важи с пълна сила и за теб,може даже вие да затворите темата Laughing Hug
Таничка,хаха,скоро,скоро ще се вкараш в банския,на мен коремът ми сега е като в 4 месец,но съм разочарована от кг,влязох 60,в момента съм 56,да не би да е имало още бебета вътре и да не сме ги извадили...  newsm78
Данче,за пукането на мехура ще разкажа в скрития текст.
Мъхче, Hug,значи съвсем скоро ще си имате мъхчета,ама ти си герой,носиш душа под наем,пък виж до какви размери и седмици го добута Grinning А Мю е партизанското име,само за пред свои.
Елица,много сте смели с разходките,и аз мисля още от другата седмица да подкарвам количката,дано не вали много.
Джина,Гърл, Hug
Жалина,ти с твоите сръчни ръце сама можеш да си ушиеш възглавница за кърмене,предполагам,че ще ти е удобна,иначе може да ти отмаляват ръцете,каквато си слабичка.Аз вкъщи имам големи възглавници на дивана,тях мисла да ползвам,за комфорт.
Гери Д.,айде изоставаш,с един термин сме Grinning HugИзпусни парата за кученце,два случая еднакви няма,не може при всяка имунизация и ти да умираш заедно с нея Hug
Близначе,и на твоите мъки вече дните им са преброени,а относно рождената дата-за вас това е рождения ден на бебче,не американския празник,нали...
Поулини,може пък като го видите бебето името само да ви намери.
Нелва,мисля,че Мъхчето и Близначето показваха техните обиколници,но не съм сигурна... newsm78
Иришка,тук в болницата гледам,че бебетата спят и по гръб с главата настрани,и настрани,но долната ръчичка сочи напред,не е затисната,може би точно с цел да не се захлупят по корем.
Wwwaz,вярно ли се е обърнало бебето,че как е успяло,ще стане йога,да знаеш Peace Hug Hug
Обаче за раждането ще пиша после,че сега нямам време,ще се кърмим в 21.00,то и без това постът ми ще стаме метър,ако го опиша тук... Embarassed Grinning

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 22:26 от fly2

# 242
Флай,боли ме и кръста,ама съвсем търпимо и не постоянно.Дори в момента.Да раждам,да раждам искам!  Mr. Green

# 243
  • София
Близначе, не искам да ти правя четки, но вярно си за медал. На тия болки и с тази матка много жени а твое място щяха да се замислят дали да си го причинят, нали едно си имаш, но ти геройски устиска до край.
Флай, значи Катето няма да е с боди рокля Laughing После те чакаме с включване за раждането. Май ще взема да претърпя и аз метаморфози покрай теб /да родя нормално/ и Скреч /да кърмя/. Съвсем сериозно.
Момичета, както е тръгнало, аз май ще се местя при августинките /майтап, всяка, ама всяка една от вас ми е скъпа и не я оставям Naughty Naughty/. Усещам как всички ще си родите, а аз ще се тътря, като последната бременна юлка Grinning

# 244
 Blush Ох, Джина...Истината е, че след Калина ми казаха да не раждам повече. После последва развод, нов мъж, бременност, мисед аборт в страхотни болки....бях на път да се откажа. Но реших, че не искам детето ми да е само, трябва да си има някой до нея когато мен ме няма някой ден. Да, някой ще каже: Егати довода да имаш второ дете. Ми за мен това беше основно, както и че мъжът до мен си няма свое дете. Беше ме страх, много. особено от това да не изпадна пак в тежка депресия след раждането. И сега ме е страх, ама ужасно много. Толкова много, че чак ми спира сърцето. И въпреки всичко, като някакво упорито теле продължавам. Хората бягат и се пазят от страховете си, а аз баш в тях се нахендрям.
Все повече осъзнавам, че от четвъртък живота ми ще се промени коренно (отново !) и аз не знам дали ще мога да го понеса...И като не знам, къде съм тръгнала? Та понякога се чудя герой ли съм, смела ли съм или съм просто една тъпа патка?  Thinking И защо по дяволите само аз изпитвам такива страхове и изпадам в такива депресии, ненормална ли съм?  Tired Не вярвам, аз наистина не вярвам някой да е изревал толкова сълзи от страх като мен.........

Еха, Флай, харесва ми чаршафа ти Simple Smile И чакам и аз да опишеш раждането Wink

Бейби, стискам палци да родиш и ти скоро и то лекичко  Hug

# 245
  • София
Близначе, това изобщо не са тъпи доводи! Браво за решението ти, и аз така бих направила на твое място, без да се замислям.

Флай, браво бе!  Shocked Как пък намери на всеки да напишеш нещо! Само не ми хареса това, че предменструалните болки не стигали... аз имам от около седмица, като че ли все по-силни и по-често ми се появяват (е, често, често - на час-два) и вече искам да раждам, а ти ми попари надеждите  Laughing

# 246
# 247
Дами с планирани секциа (а и не само де) вижте прогнозата за юли Wink Даже пише и в коя фаза и зодиакален знак е в момента Луната. Е на 04.07. времето ще е идеално, хладничко и Луна в знака Телец, демек моята зодия  Sunglasses Значи Рак роден в луна Телец, яко Wink

http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/10-days

# 248
Флай ти не разкри най-важната тайна, как се ражда за 1 час newsm78
Бейби ами ако и кръста те боли, до утре току виж си родила Йоан, дано не те изненада де, че като знам колко пъти пол сменяхте Grinning
Близначе така ти се струва, аз вече откачих централно, ама не ми се говори, че да не вкарам лошите си мисли в главата на останалите. А след вчерашния случай не да рева, ами и аз не знам какво искам, хем искам да раждам, хем не искам, изобщо си се чудя на акъла, къде реших да раждам на дърт заман  smile3518  А ти си смела и то много смела, защото си го направила напълно съзнателно, при положение че си знаела какво те чака. Аз глупачката, бях толкова убедена, че не можем да имаме деца, че не взех никакви мерки да се пазя за всеки случай. Ем си знам на мъж доверие никакво. Те ми сега  newsm45 Толкова много ме е страх от болници. А за миомата ти, не знаех, че може да изчезне даже, дано, пожелавам ти го  Praynig
Като ви чета, вие поне някакви контракции болезнени имате, това онова, аз нищо, Джина не знам дали ще е последната, ама определено ще й правя компания.
И тия мойте хора ме оставиха сама, да си се филмирам, кой на работа, кой по улиците, аман от тях. ooooh! МРЪН
кати_а разкажи по-подробно

# 249
  • София
Мисти, ще си правим компания, белким и болничните да преведат, че и настроението малко да се оправи Grinning

# 250
Мисти, ще си правим компания, белким и болничните да преведат, че и настроението малко да се оправи Grinning
Ууу дай боже, от твоите уста в божиите уши, поне ще сме айляци да си ги харчим със здраве, а мамите дето са родили, с този режим бебешки, няма да имат време и пари да харчат  Joy Все с нещо трябва да се успокояваме  Joy

# 251
Ивка, да ви е жива и здрава мома Калина! Много да ви радва и само поводи за усмивки! Бързо възстановяване на теб!   bouquet

Малко инфо от Дани и Слънчице. Дани е видяла малката за 1 мин дето се казва, още няма име, очакваме развитие утре Simple Smile Чувства се по-добре.
Слънчице повечко я боли, малко по-тежко е минала операцията. Не е виждала бебка Никол, защото е на кислород, но педиатърката е казала, че е добре.
Утре още ще са в реанимация и не знам дали ще успея да ги видя, но се надявам (ако моя мъник не тръгне).

Тази вечер много ми се стяга корема, не знам дали са контракции или малкия се разтяга, за сега е неболезнено, за това си трая. Майка ми дойде днес и малко се спече като й казах.

Мистиии, браво за кошарата! Днес на мен ми дойде скрина, няма такава глупост. На моя приятелка мъжа й го докара и понеже аз силна-вилна сама да го сглобявам, той ме погледна в тумбата и седна той да се занимава с него. Резултатът - фабрично липсваха дупки, видиите не се завиваха, обадих се на хазяина (жив и здрав да е!!!), та скрина бе сглобен за прословутите 4 часа и половина  Laughing Ама имам скрин за "приходящите" вкъщи, разбирай мама и свеки, за техния багаж.
Та явно проблема не е във вашия телевизор, а всеобщ  Laughing

Дано скоро Руми да се включи с хубави вести!  Praynig

# 252
Ива, честита ти мома Калина!! Да ти е жива и здрава!! Много радост и гордост да ви носи на двамата с тати, а на теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате в къщи!!
Честити рожби и на мами dani_keranova,Benny_G и slancice!! Да с ви живи и здрави, да се възстановявате бързо и скоро да се гушкате в къщи!!

Като ви чета, вие поне някакви контракции болезнени имате, това онова, аз нищо, Джина не знам дали ще е последната, ама определено ще й правя компания.

Мисти и аз съм така, явно ни е рано още, все пак до 23ти има още доста време. Аз пък се надявам да си дочакаме датата и се радвам, че малкия още кротува и не напира да се появява на бял свят.
В тоя ред на мисли, днес записвахме тонове и го изшпионирахме набързо - всичко му е наред на младежа.

близначе, стискам ти палци да устискаш до 4/5.7. Още малко остана. fingerscrossed

# 253
Мамита вижте на какво попаднах
https://www.facebook.com/estestveni.idei/posts/10151539847642903
Знам, че на нас ще ни трябват много дрешки, но ако имаме нещо останало от предните (аз лично имам от племеника). Абсолютно не знам къде трябва да се занесат и в какво състояние трябва да са.

# 254
ЧЕСТИТО на всички мами да са им живи и здрави бебчетата!Много се радвам ,че  всички са добре!Близначе и мой та миома не се вижда никой не я наблюдава доц.БАЛЕВ каза ,че е изчезнала други лекари ,че е зад бебчо и не могат да я видят сега ,а след раждането!Гледам да не мисля за това,ходя на плаж по разходки не се спирам по цял ден,то каквото ми е писано ще се случи.Лекарите ми казаха ,че с миомата няма да мога да износя плода!Е щом сме стигнали до тук всичко ще е наред-Близначе, вярвай в себе си!И мой та дата е в четвъртък дано ни донесе късмет!

Общи условия

Активация на акаунт